Lördagsfix!

 
Har stimmat nästan hela dagen med att fixa lite adventsstämning i huset...
 
 
 
 
 
 
Lustigt nog blev ingenting riktigt färdigt!? Än var det nån glödlampa som inte ville lysa, och än något kring den övriga dekoren som inte blev riktigt som jag hade tänkt mej. Men jag tror bestämt att det blir första advent i morgon iallafall! >:-)
 
Från det ena till det andra...
 
Dotterns operation igår gick BRA, men hon har ont och måste ta ganska starka värktabletter flera gånger om dagen...  Att gå med kryckorna funkade bra redan igårkväll, men det tar nog ett tag till innan hon kan köra bil själv igen - så jag har lovat att vara privatchaufför vid behov. :-)
 
Redan på måndag morgon ska hon tillbaka till sjukhuset för att träna ett pass med sin sjukgymnast, och på tisdag ska såren läggas om på vårdcentralen. 
 
Ha en mysig lördagkväll allihopa!! 
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Ingen sovmorgon idag...

 
Vilket ju annars är en vana vi har lagt oss till med, maken och jag, sedan han bytte jobb i somras! :-)
 
Kring klockan sex brukar det vara lagom att stiga upp på vardagarna numera, vilket är mer än en timme senare än förr! Men idag blev det till att masa sej upp en halvtimme tidigare, eftersom jag hade åtagit mej att skjutsa dottern till sjukhuset. Klockan sju skulle hon infinna sej på Dagkirurgin. Hur dags hon kommer att bli opererad visste hon inte i förväg, men hur som helst så har jag lovat att även hämta henne när hon blir utskriven. Vilket väl blir i eftermiddag - eller kanske inte förrän ikväll... 
 
Jobbigt att vänta, och inte veta nånting!! <:-I Har visserligen ett telefonnummer som jag kan ringa för info, men riktigt ännu är det nog ingen idé att testa det... 
 
 
 
 
 
 
Om någon undrar vad det är för operation dottern ska göra, så är det "den gamla vanliga" när det gäller kvinnliga fotbollsspelare! Främre korsbandet rök i en match i våras - fast att det var så illa förstod faktiskt ingen förrän i somras. Visserligen hade hon ont i knäet, men det gick bra att både gå och springa och det verkade absolut som om det blev bättre och bättre om än i väldigt långsam takt. Men till sist blev det till att söka för det iallafall, och efter röntgen stod det klart vad som hade hänt. Och därmed började en flera månader lång rehabträning som skulle göras innan operationen - och som kommer att fortsätta minst lika länge efter den också.
 
Om man inte har några större besvär kan man faktiskt strunta i operationen, för det finns ändå inga garantier för att knäet blir helt återställt... Men dottern vill gärna kunna spela fotboll - eller i varjefall kunna hålla på med något slags idrottande - framöver också, så för hennes del har det aldrig funnits nån tvekan om hur hon skulle göra. Så nu är det bara till att hoppas att operationen ger det önskade resultatet! 
 
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 

Solig torsdag! :-)

 
Har varit ute i skogen en sväng tillsammans med dottern nu på förmiddagen, och plockat ihop lite olika naturmaterial till hennes advents- och juldekorationer. 
 
 
 
 
 
 
Rätt vad det var ringde hennes mobil, och då var det hennes chef (eller nåt sånt?) som bara ville meddela att hennes anställning har blivit förlängd till den 31/8 nästa år. Najs!!! :-) Speciellt som hon ska vara ledig ett tag från och med idag, och man kanske kunde tänka sej att det är av en anledning som arbetsgivare kanske inte direkt älskar... 
 
Imorgon (om inget oförutsett händer) är det nämligen dags för läkarvetenskapen att försöka laga knäet som dottern fördärvade under en fotbollsmatch i våras! Och hur länge hon behöver vara sjukskriven sen efter det ingreppet, återstår att se... <:-) Men förhoppningsvis ska det räcka med en vecka - och kan hon inte köra bil då, så får väl jag rycka in som privatchaufför och skjutsa henne till och från jobbet. Det löser sej på ett eller annt vis - och viktigast av allt är ju ändå att operationen lyckas, så knäet blir bra igen!! :-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Dingeli-Dong!!

 
Förlåt, att jag gör så slarviga animeringar numera... Men iallafall! :-)
 
 
 
 
 
 
Något måste man ju pigga upp sej med såna här gråtrista och regniga novemberdagar!?
 
Och förresten! Idag om en månad är julen SLUT!!! Härligt! ;-D
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Medans andra slet med...

 
...inlämningsuppgifter igår, så förlustade jag mej med kameran i solskenet! 
 
För ibland bara MÅSTE man få prioritera lite som MAN SJÄLV vill!!
 
>:-)
 
 
 
 
 
 
Morgon över vår kraftledning, typ... Det är ju snart en månad sen stormen Simone drog fram här, och redan dagen efter spanades ledningarna av med hjälp av helikopter - så man kunde ju faktiskt ha förväntat sej lite fart vad det gäller att ta bort träd som hänger på trådarna. Fast jag ska inte klaga: Igår eftermiddags kom det faktiskt äntligen några linjeröjare och tog ner den här björken. :-)
 
Ytterligare ett par foton från igår morse:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och så ett från eftermiddagen:
 
 
 
 
 
 
Sen, när solen hade gått ner, tänkte jag faktiskt ta i tu med skolarbetet... Men! Då ringde dottern och behövde hjälp... <:-)
 
Hon hade tagit sej en sväng till IKEAs Fyndvaruhus efter jobbet, och slagit till på ett jättebra och jättebilligt - och framförallt jättestort!!! - bord. Som naturligtvis inte gick in i bilen, så "Kan ni komma med släpen NU???"

Sen var det dessutom inte tal om att köra hem bordet till henne, för inte skulle det få plats i lägenheten som ju redan är ganska överbelamrad med både möbler och prylar (för att inte tala om kläder!)... Utan det skulle hit!?!
 
För att förvaras här på obestämd tid - eller iallafall tills hon skaffar sej en större bostad...
 
8-X
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Måndag!

 
Kall morgon med frost. Hutter...
 
 
 
 
 
 
Fotot ovan tror jag att jag tog den dagen i förra veckan när det var snö... Brrrr!!
 
Får nog börja inse nu att hösten är förbi, och att det istället har blivit vinter. <:-I Men trots det (och klumpiga vantar + ett par extra joggingbrallor utanpå jeansen) så var jag nyss ute en sväng med kameran, och fotade typiskt höstiga motiv i morgonsolen. :-) 
 
Det var riktigt uppfriskande, måste jag säga! Bara jag återfår känseln i kinderna, så ska jag snart använda lite av energikicken till att sätta mej in i vad det är jag idag förväntas lämna in för skrivelse på min kurs. 
 
Jag skrev ju lite om målsättningar igår... Och naturligtvis så är det ju mycket mer min lärares målsättning än min egen, att jag slavsiskt ska följa alla dessa måndags-deadlines som den här konstvetenskapskursen består av. >:-) De flesta uppgifterna ska postas i ett öppet forum (eftersom vi dels ska kunna diskutera dem och dels ska kunna lära av varann), och jag märker nu att allt fler slirar allt mer vad det gäller att lämna in i rätt tid...
 
Kan tänka mej att det är tröttsamt för läraren när det är många som lämnar in sent, men framförallt är det ju himla jobbigt för en själv att halka efter en massa på det viset. Så det vill jag INTE göra!
 
Men vad har jag då för egen målsättning med det här pluggandet?? Inför kursen var det väl att klara den med G i betyget - alltså att få G direkt på samtliga fyra delkurser, och inte behöva komplettera några uppgifter. Efter två delkurser ser det ut exakt så, men jag tycker samtidigt att jag har lärt mej mycket mindre än vad jag hade förväntat mej. Och det känns ju så där... <:-I Jag skyller på att det beror på att vi inte får några föreläsningar på den här kursen, men sanningen är naturligtvis att jag inte läser litteraturen. Och varför gör jag inte det då? Tja, delvis för att den ser ut SÅ HÄR!!!
 
Var det nån som orkade läsa mer än två-tre rader, när texten såg ut på det viset??? Man får ju lägga mycket mer koncentration på att inte tappa bort sej bland raderna, och utläsa de pyttesmå bokstäverna rätt, än på att översätta och begripa vad texten handlar om!? 8-X Innehållsmässigt är detta säkert helt okej undervisningsmaterial - men när det knappt går att tillgodogöra sej det på grund av hur det tillhandahålls, så blir det ju så jävla dåligt iallafall... :-(
 
Suck och pust!
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 

Lite våt i håret...

 
 
 
 
 
Stackarn ser ju både bucklig och maläten ut!? <:-)
 
Fotot är från nån dag tidigare i veckan, när det var regnigt. Idag droppade det lite grann i morse, men nu har det våta bytts ut mot solsken och blå himmel. Bortsett från att det är ganska kyliga vindar, så är det fin-fint. :-)
 
Känns nästan som att det är dags att börja tänka på juli nu - idag är det ju trots allt bara en månad kvar tills julafton, och sen går det ju snabbt tills sommarn och semester och så där! ;-)
 
Träffade några vänner i fredagskväll, som bland annat snackade om att fönsterna måste bli putsade innan första advent. Det var en viktig målsättning i deras liv. Jag såg till att maken också hörde det där, men i övrigt skiter jag faktiskt i om han putsar eller inte putsar våra fönster under den kommande veckan. 
 
Det där med målsättningar är ju egentligen ganska intressant. Fast ännu mer intressant är att spåna om VEMS målsättningar det är man ständigt jagar efter att uppnå! Vi tror gärna att det är våra egna - men hur ofta är det verkligen det??? Jag ger mej den på att mina vänner i grund och botten inte själva har bestämt det där med att deras fönster ska vara nyputsade till nästa helg... De har bara bestämt sej för att göra som alla andra. Eller rättare sagt; Göra som DE FLESTA andra...
 
Själv njuter jag i fulla drag av att vara en total anarkist i det hänseendet! :-) 
 
Trevlig söndag på er allihopa!
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Snöfritt igen...

 
Och ännu bättre: Snart är det HELG igen!! :-D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 
 
 

Dagens väderbil(d)...

 
 
 
 
 
 
Jag tror bestämt att första advent, jul och vintereländet faktiskt ÄR ganska nära iallafall...!?
 
Nån mer som har fått snö under natten, eller igårkväll?? 
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Fick lust att "resa bort" en stund...

 
 
 
 
 
Så nu har jag precis varit på IKEA och förlustat mej! :-D 
 
Det är väldigt praktiskt att ha det stället nära - bara 1½ mil, eller nåt sånt. Visserligen brukar jag inte vara där så jätteofta, men hade det legat längre iväg så hade jag väl typ ALDRIG tagit mej dit... <:-) Och det vore ju synd, för alltid hittar man något "bra å ha" när man är där. Svarta ljus i 4-pack för 7 spänn, till exempel! Kommer att bli så-å-å snyggt i min vita adventsljusstake av porslin... 8-)
 
Asså, fatta att det ÄR första advent om 1½ vecka!?! Känns ju helt (eller åtminstone halvt) galet...
 
Efter IKEA-besöket svängde jag inom Maxi också, och veckohandlade en del mat osv. Två ljungplantor slank också med hem - äntligen!! Borde så klart ha investerat i såna (till mina krukor ute på verandan) för länge sen, men bätttre sent än aldrig... Vägrar nämligen att tänka tallris eller små julgranar som alternativ!! >:-)
 
För övrigt så kom det faktiskt hit inte mindre än två telefonreparatörer igår, och efter lite mixer i ett skåp en bit härifrån så lät det riktigt bra i luren. I 1½ samtal... Sen knastrade det ta mej sjutton IGEN...! 
 
Nån dag när jag typ redan är på dåligt humör, ska jag nog felanmäla telefonen igen, men idag har jag inte lust att förmörka tillvaron med det. 
 
Trevlig fortsättning på denna dag!! :-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 

Fler färgklickar i novembermörkret!

 
 
 
 
 
Onekligen ganska praktiskt att gilla äpplen, om man som dessa änder bor i Kivik... :-) Förstår dock inte riktigt varför de nöjde sej med dessa "sur-skrabbor", när de hade kunnat hitta verklig kvalitetsfrukt i en äppelodling bara hundratalet meter bort!? Men det var ju härlig röd färg på dem iallafall!
 
Precis som på nyponen på bilden nedan:
 
 
 
 
 
 
Dem odlar jag själv, här hemma i trädgården. :-) Fast inte i syfte att äta dem - mer än med ögonen, förstås!
 
För övrigt skulle jag kunna rabbla upp en lång rad med olika irritationsmoment, men det kanske är trevligast att jag låter bli!? Börjar dock på allvar tappa tålamodet med Telia, som inte kan se till att vi har vettiga telefonledningar här ute på landet... För det mesta bara sprakar och knastrar det när man lyfter luren nu. Om man ens kommer ut på linjen... När man gör en felanmälan, blir man närmast hotad med att man minsann får betala om det visar sej att det är den egna utrustningen det är fel på. Men emellanåt fungerar telefonen precis som den ska, så... Fast det kan man väl ge sej den på, att om det nånsin dyker upp en reparatör så gör det väl det just en sådan dag när det inte finns något fel att leta efter!? 
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 

November-boost!

 
Trevliga dikesfynd, från någon dag i förra veckan:
 
 
 
 
 
 
Observera insekten längst upp till vänster i blomman! :-)
 
För övrigt var nog detta den absolut sista blommande röllekan här omkring - kanske synd att plocka den...?
 
Pantburkar hoppas jag däremot att jag hittar många fler av, under mina promenader utmed landsvägen. Jag håller ju på att spara ihop till en fullformatskamera, så en krona närmare för varje hittad burk! ;-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Dagsfärsk! :-)

 
 
 
 
 
Visserligen inte fotad i min trädgård, utan i Kivik 10-talet mil söderut, men iallafall... 
 
Härliga november!! :-D
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 

Dimman har legat tät...

 
...här denna morgon...
 
 
 
 
 
 
Men nu verkar den vara på gång att lätta, och baske mej om det inte ser ut att finnas både blå himmel och sol bakom den!? Kanske en ren inbillning, men jag gör som grodan: 
 
Lever på hoppet! :-)
 
Trevlig fredag och helg på er allihopa!!
 
/AnnaKK
 
 
 
 

14:de november...

 
Lite solsken...
 
 
 
 
 
...men mest mulet. :-I
 
 
 
 
 
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 

Har varit på julmarknad! :-)

 
Eller om det möjligtvis var en djurmarknad!?
 
 
 
 
 
 
Tjommen på fotot ovan, sålde inte bara mössor och kepsar i skinn - han hade många sorters djurhudar också. Jag skulle kunna tänka mej en kohud, att ha på golvet i vardagsrummet istället för en ordinär matta. Fast nån sån hade han inte... 
 
Och så vill jag ha en sån här:
 
 
 
 
 
 
Och då menar jag alltså inte vildsvinsklämman (vad nu det är - en slags macka??), utan just ett sådant avflått vildsvinsskinn med huvud, klövar och svans i behåll. Gärna med ett par rejäla betar också! Och monterat på nån slags ställning, så det ser så där lite lagom riktigt ut. Sto-o-o-ort ska det va´ också, så klart! 
 
Tänkte att det kan vakta huset och så där, när vi inte är hemma... :-) 
 
Egentligen hade jag åkt till den här julmarknaden (i Huseby utmed Riksväg 23, mellan Växjö och Älmhult) för att i första hand kolla in alla hantverkare och deras alster, men hur det nu var så tyckte jag faktiskt att alla matstånden var roligare - eller åtminstone godare! Man fick ju provsmaka det mesta, och det mesta var dessutom väldigt gott!! :-)~ Så istället för att köpa nån tovad tomte, ljus eller smycke brände jag hela medhavda kassan på olika slags livsmedel! 
 
Isterband och kryddig korv och rökt korv... Cheddarost och fårost i saltlake... Polkagrisar! Leverpastej... 
 
Ångrar lite att jag inte köpte Husebys egna saffransglögg också, för den var inte alls dum. Eller kaneldrickan, som jag också smakade nånstans - den var verkligen en höjdare! 
 
Det var däremot INTE getosten, som jag blev bjuden på en rejäl skiva av strax innan jag skulle köra hem. 8-X Det eländet satt kvar i smaklökarna hela hemresan, kan jag meddela... Uäck!!!
 
Ytterligare en sak som inte heller fick följa med mej hem (för den var ju redan hemma - i hönsgården på Huseby):
 
 
 
 
 
 
En helt vit påfågel! Tjusig värre... :-)
 
Dagens väder var uppehåll och ibland t o m lite solsken. Och julmarknaden till trots - det ÄR snudd på omöjligt att ta in att det är Lucia om en månad, och jul om 1½... Eller är det bara jag som tycker så?? Har på nåt vis fortfarande, om inte en fot så iallafall en tå, kvar i sommaren. <:-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Nytt till fåglarna! :-)

 
Väder, vind och ekorrar har gått hårt åt mina fröautomater... Men i helgen kom det äntligen upp en ny sådan ute vid matningsplatsen - förhoppningsvis till stor belåtenhet bland de bevingade!
 
Upphängningsanordningen är en egen konstruktion... Man tager vad man haver, typ... 
 
Blev åtminstone funktionellt! :-D
 
 
 
 
 
 
Dessutom går det att vrida runt armeringsjärnet, för det är bara nerkört några decimeter i marken. Så vid nästa fotosession ska jag vinkla om det en aning, så det inte sticker upp en trädstam "rakt genom" automaten och grannhusets röda väggar, orangea tak, vita knutbrädor och fönster skapar irriterande färginslag och reflektioner i bakgrunden!
 
Ser ni vilket fint väder det var här igår - ja, jag tog fotot då, alltså! Strålande solsken och klarblå himmel. 8-) 
 
Fotot nedan (på en nötväcka) togs också igår, men jag redigerade det nyss. Och eftersom det är ett helt annat väder här idag (grått, mulet och allmänt novembertrist) så fick det visst en lite dunklare look...?
 
 
 
 
 
 
Ska förresten bli regn också framåt dagen. BLÄ!!
 
 
Nåja... Man får väl försöka lyfta sej själv ur mörket, och göra något vettigt av dagen iallafall!?
 
 
 
 
 
 
OFF!! :-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 

Deadline...

 
Med tanke på att jag inte har ägnat mitt skolarbete särskilt många tankar under helgen, lär jag väl få sitta med det större delen av dagen idag också. I fredags skrev jag på det i cirka sex timmar. Man tycker det borde ha blivit ganska många sidor text på den tiden, men det blev det inte... Fast håller jag bara samma fart och produktion (ofart och oproduktion?) idag, så borde det ändå räcka med 3-4 timmars ytterligare skrivande... Vi får väl se! <:-)
 
Hur som helst! Hoppas att ni har haft en trevlig helg!? :-) Här flög den förbi alldeles för snabbt, tycker jag...
 
 
 
 
 
 
Men i och för sej så hann jag med en hel del trevligt. :-) Förlustade mej till exempel på loppis/second hand i lördags förmiddag, och fyndade lite av varje "bra å ha". Några klädesplagg, ett par blomkrukor och en pall för att nämna något. Och igår var det ju fars dag, vilket alltid innebär att det vankas gåsmiddag hemma hos makens föräldrar. MUMS!! :-)~
 
Ha en fin start på nya veckan allihopa!
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Novembers färger...

 
Man ser det man vill se!? :-)
 
Brunsvarta döingar mot gråa himlar...
 
 
 
 
 
 
...eller kvardröjande sommargrönska, fortfarande full av liv!
 
 
 
 
 
 
Trevlig helg på er allihopa!! :-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 

På mitt bord...

 
 
 
 
 
Det går - hör och häpna!! - framåt med min inlämningsuppgift! :-)
 
"Metoder för bildtolkning", handlar den om. Egentligen ett ganska spännande och intressant ämne - men SVÅRT!!!
 
Har iallafall någorlunda klart för mej nu hur jag ska angripa frågorna, och håller så smått på att formulera fram en lämplig text i huvudet... Sen ska den förstås helst ut därifrån också, och appliceras i ett Word-dokument med tillhörande källhänvisningar (och fan och hans moster)...
 
Måndag är det som gäller för inlämning - dock ända fram tills klockan 23.59.
 
Hej & Hå... <:-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 

Som en hägring i dimman...

 
Var ute en sväng med kameran innan i morse, ungefär samtidigt som jag förväntade mej att solen kanske skulle kunna lyckas bränna igenom molnen och dimskyarna. De förhoppningarna gick om intet, men plötsligt kom det en stor fågel - en häger, minsann! - seglandes på ganska låg höjd och dessutom någorlunda nära mej. Tyvärr var inte kamerainställningarna riktigt förberdda på det, men...
 
 
 
 
 
 
Det som inte blir bra på ena viset, kan man alltid bildbehandla till något acceptabelt på typ andra viset istället... :-)
 
Till er som undrade vad det var för grönt jag höll i handen på fotot i gårdagens blogginlägg: Det var bara en liten bit av ett skelett (stjärten, tror jag?) från en horn-/näbbgädda. Inget läskigt levande kryp, eller så! ;-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Dagens doningar...

 
Hade tänkt att förmiddagen skulle ägnats åt plugg, men det kom hux-flux en elektriker emellan!
 
Så nu har vi ljus i våra nya utelampor. :-) 
 
Vad det gäller mitt pluggande, så kunde jag så klart ha grejat med det iallafall. Men jag kunde baske mej inte hitta den rätta koncentrationen medan elektrikern var här, så det blev verkligen inte många frågetecken uträtade (fast att det så väl skulle ha behövts)...
 
Och nu håller jag på att koka rotmos (!), och när maken har kommit hem från jobbet ikväll ska vi greja lite i uthuset. Ska sätta upp glasfiberväv plus måla några väggar...
 
Men hur som helst: På måndag ska en ganska stor skrivuppgift lämnas in (den sista på den här delkursen), så vad jag ska göra på dagarna resten av den här veckan behöver jag inte precis fundera på!!
 
 
 
 
 
 
(Om man ändå hade satsat på typ marinbiologi, istället för på konstvetenskap!?)
 
Ha det!! :-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 

November...

 
 
 
 
 
Fakta:
 
- Det ÄR INTE bara grått och brunt och fult i naturen!
 
- Det FINNS blommor än!
 
- Jag ogillar den här månaden iallafall... <:-/
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Fotoprojektet 31 dagar i oktober (2013), del V:

 
25/10, Tror jag började bli lite avtrubbad angående det här fotoprojektet redan den dagen!? Fick bara till några halvdana fågelfoton då, som det här nedan på en svartmes som kliar sej... (Sedan lades systemkameran på hyllan, och resten av fotona i detta inlägg är tagna med kompakten).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
26/10, Det var den dagen vi var i Göteborg och tömde en lägenhet:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
27/10, Maken provade om fästena till våra nya utelampor hade blivit rätt, så lyktstolparna stod rakt. Den här blev bra!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
28/10, I väntan på den där Simone...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
29/10, Det blev ungefär som vanligt här i stormens efterdyningar:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30/10, Eftersom strömmen bara gick på en fas så hade vi fortfarande tillräckligt med kräm i trådarna för att kunna hålla igång kylskåpet och frysboxen - och nån enstaka lampa. Mer gick inte, för då löste jordfelsbrytaren ut. Så inget rinnande vatten, ingen dator, ingen spis, ingen tv... Flera av våra grannar har varit helt mörklagda, och jag uppskattar verkligen LYXEN i att ha en fungerande kyl... Men det är skittrist ÄNDÅ att inte ha ström som vanligt... <:-I
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31/10, Lycka är att ha en snäll dotter!! :-) Hon lånade ut sin lägenhet till mej när jag kände att jag verkligen måste få gjort lite skolarbete, och behövde ström och internet till det. Närheten till en mataffär gjorde att jag dessutom hade anledning att ta lunchrast och kila bort dit och inhandla mej något ätbart. Livet på en räkmacka, typ!! :-D
 
 
 
 
 
 
Och därmed är detta fotoprojekt slutfört! :-) Övriga delar av det går att se här, här, här och här!
 
Den här sista veckan var jag ganska oinspirerad, men då fungerade verkligen projektet som en drivkraft att ändå ta några stycken foton per dag. Så summa summarum: Jag HAR fotat varje dag i oktober, och det blev också ett foto publicerat från varje enskild dag. Så jag är NÖJD!! :-)
 
Idag är det första november, en månad som har 30 dagar. Återstår att se vad jag ska göra av dem!? :-) Systemkameran kommer säkert fram igen endera dagen, men något mer sånt här fotoprojekt blir det inte just nu iallafall.
 
/AnnaKK
 
 
 
 
PS! Vi fick ordning på strömmen igen igårkväll, men idag har den varit bruten igen, i ett par omgångar och några timmar i taget, på grund av fortsatt lagningsarbete. Men nu tror - HOPPAS - jag att de är klara!? DS!
 
 
 
 
 

RSS 2.0