Med denna glassiga kavalkad...


...önskar jag alla goa bloggvänner ett riktigt Gott Nytt År!! :-D

Tillbaka här igen om nån dag eller två! :-)

Kramar!!

/AnnaKK

Fotografisk(ans) framtidsprognos...


Ja-happ...

2011 sjunger ju på sista versen, och snart kan vi lägga det året (också...) till handlingarna. Finns säkert ett och annat minnesvärt som man skulle kunna blogga om en gång till, men jag är inte ett så-å-å fullfjädrat nostalgi-freak utan tycker det är både roligare och mer intressant att blicka lite framåt i tiden istället. :-)

Hur kommer till exempel mitt bloggår 2012 att bli?

Och ska jag önska mej en ny svindyr kamera i 45-årspresent då??

Jag kanske rent av ska sluta att både blogga och fota, och göra nånting helt annat nästa år? Skaffa mej ett "riktigt" jobb, eller i varje fall ett liv IRL!? 8-)Jag skulle åtminstone kunna skaffa mej en katt...?

Eller... Nej tack, förresten! jag är ingen kattmänniska - tror jag inte iallafall. Antagligen är jag ingen hundmänniska heller, trots att jag bor tillsammans med en cockerspaniel. <:-) Saker och ting tenderar att "bara bli" när det gäller mej och min tillvaro - och det där gäller inte minst mitt bloggande! Vad jag än intalar mej att jag ska och inte ska angående det, så kommer det troligtvis att bli precis som det blir iallafall! :-D

Helt säkert är det däremot att det inte blir någon ny header här i bloggen till årsskiftet! <:-) Det hade jag annars verkligen tänkt mej, men inspirationen till att konstruera en ny sådan bild har helt enkelt inte velat infinna sej. Men med den gamla så vet jag ju att ni känner igen er när ni tittar in - även om det framöver skulle bli glesare mellan inläggen... :-)

Någon ny kamera till födelsedagen blir det antagligen inte heller. För jag behöver ingen värsting - de foton jag tycker är absolut roligast att ta nu för tiden är de som kommer ur kompaktkamerorna, speciellt ur den lilla Ixusen jag köpte billigt på rea innan i höstas. :-D

Fåglar är förstås också fortfarande väldigt kul att fota, men till dem kan jag inte ha bättre grejer än vad jag redan har. Inte på mina villkor iallafall - för jag vill verkligen inte släpa omkring på ett 400- eller 500-millimeters teleobjektiv. Pjuh!

Däremot funderar jag på om det kanske ändå inte skulle vara roligt med ett riktigt macroobjektiv istället för närbildslinserna!? Så ett sådant skulle faktiskt kunna få ligga bland födelsedagspresenterna, då nån vecka in i februari... Blink - blink!!!

Men om det inte gör det, så överlever jag ändå! :-) För det är aldrig utrustningen som är viktigast, utan idéerna!!

Så om jag nu ska ge mej på något slags nyårslöfte, så tror jag minsann att det får vara att jag under 2012 ska förverkliga några av mina idéer som INTE har med foto, blogg och jobb att göra. :-)

Japp! Så får det bli!!! Och däremellan bloggar och fotar (och jobbar...) jag på ungefär som tidigare. :-)

Gott Slut på 2011 önskar jag er alla!!

/AnnaKK

En tita som alla andra - eller inte!?


Man vill ju gärna veta säkert vad det är för fåglar man har kring stugknuten, men när det kommer till titorna är det baske mej inte lätt att skilja arterna åt... Men jag har utgått från att det är entitor som brukar husera här - och därför varit nyfiken på om jag nångång skulle få se en talltita också. Och inte minst på om jag isåfall skulle märka när det hände!?! 8-)

Så... Vad tror ni??? Är pippin här nedan en talltita???Jämför med titorna på exempelvis fotot i detta inlägg, och läs/titta på teckningarna här... 

/AnnaKK

Reslust!


Synd att det bara är på sommaren man kan åka tåg både billigt och som man vill här i Skåne. Länstrafiken borde allt ha ett vinterkort också, tycker jag! :-D

Men jag får väl ta mej en sväng med bilen istället idag då - har faktiskt inte kört en meter (bara åkt!) sen förra torsdagen. Kan det vara det som är eco-driving!? ;-)

/AnnaKK

Oväntat besök... :-)


Har haft lite funderingar på om jag ska göra en fotografisk årsresumé eller nåt sånt där, men lat som jag är så skippar jag nog den saken...

Däremot dricker jag ofta Gevalia här vid datorn - fast i detta nu är det faktiskt en kopp Zoega-kaffe (som jag fick i julklapp) som jag smuttar på mellan tangenttryckningarna. Men med eller utan Gevalia, så kvarstår ju faktumet att det i år har varit ett antal ganska oväntade fågelgäster på besök här kring hus och tomt...

Så dem tänkte jag att jag skulle kunna samla ihop i ett eget inlägg - här och nu! :-D

Tidigt i våras, när vintern ännu höll oss i ett stadigt grepp, dök det upp en fågel i trädgården som jag inte ens visste fanns...En sävsparv! :-)

Strax därefter, när snön äntligen hade börjat ge vika, så kom det ytterligare en fågel som jag fick ta hjälp av fågelboken för att kunna artbestämma:Järnsparven! :-)

Och samma visa var det för bara ett par veckor sen, när den här fågeln plötsligt dök upp:Varfågeln! :-)

Däremot kände jag igen krickan......men aldrig förr hade jag sett en sån i vår damm!? :-)

Och aldrig nånsin förr hade jag sett en rödstärt, men förstod ändå att det måste vara just en sådan hane som plötsligt en dag befann sej i trädgården.Vilken lycka att det sedan även kom en hona, och att paret valde att häcka i ett träd bara några meter från vårt hus! 8-) 

Några inte fullt lika ovanliga fåglar ska faktiskt också få vara med i det här inlägget, eftersom jag lyckades komma oväntat nära dem med kameran. :-)

Stjärtmesen här nedan, är fotograferad genom vardagsrumsfönstret på bara ca två meters håll:Och den här gärdsmygungen, är förevigad på ungefär samma avstånd;Den satt på marken utanför vår vedbod en kväll i somras och såg riktigt arg (!) ut. <:-) Boet den precis hade lämnat, fanns antagligen någonstans bland vedträna.

Fast allra närmast - outstanding! - kom jag björktrastfamiljen i vårt äppelträd:Med kompaktkameran kunde jag fota allt som hände i boet på bara några decimeters avstånd.

Undrar just om de tänker häcka där igen, eller om de väljer ett lite mer avskilt läge härnäst!? :-D

/AnnaKKFoton från en liten julaftonspromenad...
Att julen är röd, hör väl till... :-)

Att den också är gyllene, är kanske inte alltid lika givet - men i år var den det. Iallafall en stund på eftermiddagen, när solen behagade kika fram mellan molnen.Mmmm, så gôtt! :-D

Dock var vägen inte framkomlig... Efter hundra meter åt ena hållet låg det träd över den, som ingen huggit upp efter stormen Berit för några veckor sen - och lika dant var det efter två-tre hundra meter åt andra hållet:I natt har ju stormen Dagmar dragit fram uppåt landet. Man får onekligen Gudrun-vibbar... Hua! :-( Men här märkte vi tack och lov inte av den alls, och jag hoppas att ni som bor i drabbade områden trots allt har klarat er bra!?

/AnnaKK

En mer fantastisk afton än den vi har idag...


...upplevde jag en vårkväll i april. :-)

Det var ett fantastiskt ljus, vattnet var inte i form av regn - och huvudpersonen hade inte skägg och röda kläder. :-)

Låg utsträck platt på mage, direkt på marken, invid kanten av grannens stora fiskdamm och smög på ett sångsvanspar. Länge-länge-länge låg jag där (kändes det iallafall som) - och kameran bara gick och gick.

Jag gillar svanar mer än tomtar, den saken är helt säker. :-) Och april mer än december... Och fina vårkvällar väldigt mycket mer än julaftnar! Och...

Snart är det vår igen!! :-D

/AnnaKK
UPPDATERING den 25/12:

Den regniga förmiddagen igår ersattes fram på dagen med uppehållsväder, ett antal goa plusgrader och - till och med! - några solstrålar. Så det blev faktiskt en riktigt fin grön och skön julaftonseftermiddag här. :-)

Men idag är regnet och gråvädret tillbaka. Det gör dock inte så mycket, för jag har fullt upp med att fixa inför dagens kalkonmiddag. :-)

UPPDATERING den 26/12:

Försöker göra ett nytt inlägg, men det går av någon anledning inte att ladda upp foton till bloggen...? <:-I Så jag får väl återkomma vid ett senare tillfälle då´rå...

Ha det fint allihopa!! :-)

Det här är det 800:de inlägget...


...sedan jag startade den här bloggen i maj 2010. (Innan dess hade jag en annan blogg).

Borde jag fira, kanske!?

Njäe... Det verkar allt lite överdrivet. Men några dagsfärska foton ska jag iallafall bjuda er på. :-)

Tänk er denna......smörstekt, på julbordet intill den nygriljerade skinkan! 8-)~ Det kan bli så!!

Och eftersom det (ännu så länge iallafall) inte har kommit in nån gran, så har jag plockat en sommarblomma istället. Som nu pryder en plats intill julstjärnorna i köksfönstret.Och det där med att dekorera med mossa än här och än där, hoppar jag faktiskt över i år. Har blommande mossflox ute i trädgården istället. :-DNu inväntar jag bara stigande temparatur och solsken, så kommer det att bli en alldeles fantastisk grön och skön julhelg!

Kramar till er alla!! :-)

/AnnaKK

Klockan 10.15 idag...


...avslutade jag resolut årets julhandel med att parkera bilen i vårt garage.

Långtidsparkera! >:-) 

För jag ska förhoppningsvis inte behöva köra en meter till förrän på julafton. :-)

Nu övergår jag istället till julstädningen...

Och till att fixa mat, så alla hungriga gamar blir nöjda imorgonkväll. /AnnaKK


Onsdagen den 21:e...


Nu är det bara att vänta - eller nåt sånt där!?

/AnnaKK

Varje gång man tror att man är färdig...


...så är det bara till att bege sej ut på "byn" igen, eftersom man har glömt minst tre saker.

Julhandla är INTE kul... :-IOch gissa vad jag ska göra idag!?

Just det... Julhandla - igen. <:-)

/AnnaKK

Oj-oj-oj, då! 8-)


Idag är minsann felet i "nytt inlägg"-funktionen, som jag har dragits med i snart två veckor, äntligen borta!?!

Snabbt och smidigt, Blogg.se! Tack... :-) (Eller nåt sånt!? >:-I Hm...)

Nåja... Det måste vi fira - med fler reprisbilder av glassgubbar!!! :-DDet här fotot var ett av de första jag tog med den lilla Ixus-kompakten jag köpte för ett par månader sen. De olika leksakskamerainställningarna (i detta fallet miniatyrlandskap) har visat sej passa alldeles utmärkt till just glassgubbeporträtt!

Därför har det blivit några sådana till, exempelvis detta......som också har visats här i bloggen tidigare, i samband med att Ixusen var ny.

För övrigt har jag använt mina glassgubbar på min Facebooksida, men jag ska nog visa upp dem här också vart det lider. Väderleken nu för tiden inbjuder ju inte precis till att ta några nya foton, så...

Trevlig måndag på er!! :-)

Och take it easy i julstressen!

/AnnaKK

Fjärde advent...


Kom precis på att vi glömde tända ljusen i staken när vi (maken och jag) satt vid köksbordet för en stund sen och åt frukost...

Så det är bara till att än en gång lyfta på hatten......och konstatera att julen inte har så-å-å-å himla hög prioritet (eller kom i håg-faktor?) här i detta hem... <:-)

I natt har tydligen vintervädret hittat hit igen, och det har kommit lite snö. Brrr, brrr! Skulle inte tro att det blir så värst mycket utomhusvistelse för min del idag - just nu känner jag mej iallafall inte det minsta lockad. Men lite ljusare blir det ju tack vare snön, och det gillar jag! :-)Om någon har fått för sej att jag gillar glass extra mycket just nu, så är det faktiskt helt fel!! Finns inte en endaste liten glasspinne i frysboxen, inte vad jag vet om iallafall. :-) (Å andra sidan är det inte mycket jag har koll på längst nere i botten av den - det ska erkännas. Men jag tror dock att det mest handlar om gamla rådjursbaklår från förra årtiondet... Hm!?).

Vad som däremot är uppenbart och sant, är att jag gillar att fotografera glassgubbar! :-) 

/AnnaKK
UPPDATERING:

Åh, herre gud... Jag har visst inte ens koll på att jag redan har publicerat de här fotona!!

Sorry!! <:-X Men det är det där j-la Facebooks fel!!! ;-) De flesta glassgubbarna har jag nämligen använt på min sida där...

Är du julsur??


Bara en vecka kvar nu...

Så det gäller att snart få ordning på torpet!

Idag ska jag tänka på julstädning och julpyntning - men göra det får allt bero ett tag till! ;-)Svarade på lokalradions webbfråga angående om jag känner nån julstämning i kroppen...

Valde alternativet "Nej, men jag hoppas den kommer snart". För "Nej, inte det minsta. Jag är mest julsur", låter allt lite i överkant deprimerande... <:-) Fast jag gillar ordet! Julsur... 

JULSUR!!!!!!!!!

Man blir faktiskt på lite bättre humör bara av att säga det!? :-D

Go´morron!

/AnnaKK

Fredagsshopping!
Bilden har inte ett dugg med texten, eller ens denna dagen, att göra... :-)

Borde haft en illustration över rullande femhundralappar istället - typ! För idag har jag verkligen dragit mitt strå till stacken vad det gäller att säkra handelns nya decemberrekord, eller nåt sånt där! 8-X

Nu är alla julklappar utom den absolut sista fixade - plus att jag har klarat av mellandagsrean i förskott också! He! Hade nämligen "30% i rabatt på ett plagg"-kuponger till två butiker, och hittade sånt jag ville ha i båda. Perfekt - för det brukar sällan gå att hitta nåt jag vill ha i min storlek på reorna efter jul, och då kvittar det ju lixom om det är både 50 och 70% i rabatt. Så jag är nöjd!

Nu när jag kom hem och bläddrade igenom posten, så såg jag i lokalblaskan att det är en annan butik jag brukar besöka som startar sin rea redan idag - halva priset på allt, minsann. Så nu funderar jag på om jag kanske inte måste åka och kolla den också innan dagen pengarna är slut. :-D

/AnnaKK

Även mitt i den mörka,


...hårda, kalla......skitiga (...) midvintertiden, möts man emellanåt av både kärlek......och värmande leenden! :-)

Go´morron!

/AnnaKK

En snökanon!? 8-)
Nog för att det sprutade vitt (eller ljusgrått då...) ur kanonen, men... <:-IFotona är tagna i Kristianstad en eftermiddag i förra veckan. Tydligen håller de på att riva ett helt (eller halvt?) kvarter i centrum.

Cementdammet låg som en tung och kvalmig dimma över hela nejden... Vad det egentligen var som kom ut ur kanonen vet i sjutton - jag kanske inte ens vill veta det, förresten. Asbest!? 8-X

(Nä, det var det säkert inte - men man kan ju tycka att det borde ha varit vatten, som kunde dämpat dammandet en aning, men det var det inte heller...).

Och snö lär vi inte få här idag, för det är sex grader varmt. Sommarjacka fram, kanske!? :-D

Ha det fint allihopa!

/AnnaKK

Ute är mörkt...


...och kallt,
i alla husen lyser nu
överallt de tända ljusen.

Nu kommer någon där,
jag vet nog vem det är...Dåligt med sankta Lucior här nu för tiden...?

Och han, den där Staffan, är tydligen inte stalledräng längre......utan glassgubbe!?Han lyser inte bara upp den trettonde december, utan alla andra dagar på året också! :-D

/AnnaKK

Må-å-å-åndag...


Och det ser fortfarande ut så här när jag ska göra nya blogginlägg... SKITJOBBIGT!!

Har mailat Blogg.se och klagat, men än har de (förstås!?) inte svarat. Arroganta nånting!!! >:-I

Nåväl... Detta tyckte jag däremot var lite kul:Det är ju ett lika dant motiv som jag fotade på en annan plats, för ett tag sen! 8-)

Undrar hur oddsen ser ut för att hitta ett tredje!? Lärt ju nog inte kunna låta bli att spana efter det iallafall! :-D

Annars har jag inget speciellt på gång idag. Ska köra till jobbet en sväng, mest bara för att kolla så stället finns kvar. Inte så jättemycket aktivitet där just nu, med andra ord. I samma veva sticker jag väl upp till MAXI i Älmhult och provianterar...

För övrigt lär det bli en lugn och slapp dag - om inget oförutsett inträffar! :-)

/AnnaKK

Det blev minsann ganska fint väder...


...mitt på dan här idag. Najs!! :-)

Stod ute vid fåglarna en stund med kameran i eftermiddags. Har "julpyntat" kring fröautomaten med hjälp av några granar, så nu ser fotona därifrån inte ut som tidigare - men de är alltså tagna på det gamla vanliga stället.

Men trots några solstrålar så ville inte fotona bli speciellt ljusa och klara, så jag har dragit en hel del i dem i
bildbehandlingen... Fick ha högt ISO + lite underexponering för att få tillräckligt snabba slutaritder... <:-)

Man kanske skulle försöka sej på att sätta upp någon slags reflexskärm jämte en av granarna!? En stor vitmålad träskiva...? Eller varför inte bara en rejäl bygglampa, förresten...!? Synd att vi inte har nån sån... Julklapp!? 8-)

/AnnaKKFoton från en morgon tidigare i veckan... :-)
I natt regnade snön bort, och i morse var det nog ingen tjusig spegling av soluppgången i vår vattenfyllda badtunna... Vädret är grått, grått, grått - och vått, vått, vått...

Och så är det den tredje advent idag. Är det nån mer än jag som har svårt att ta in det!? 8-I

I övrigt; Var på julbord med makens jobb igårkväll. Trevligt! Kom hem vid halvtvå-snåret i natt, och vid sex började klockradion spela.

Hå-hå-ja-ja...

/AnnaKK

Fotopromenad mot Esplanad... :-)
Föga förvånande så finns Älmhults, om inte bästa så iallafall största, parkeringsplats vid ett visst blågult varuhus. Och där ställer jag emellanåt bilen när jag vill ta mej en liten promenix tillsammans med kameran. :-)

Och vägen därifrån till centrum är inte lång, och dessutom rikligt kantad av diverse påminnelse om var jag ställde bilen - så jag är aldrig speciellt orolig över att inte hitta tillbaka till den! ;-)

Till och med i Älmhults flärdigaste klädbutiks skyltfönster, finns skräp från IKEA... I massor!! 8-)Så där...

Då var fyra temafoton à la IKEA fixade på omkring fem minuter, vilket passade mej bra eftersom det var så attans kallt att lusten till att gå längre var t o m lägre än temperaturen... <:-I

Men de där IKEA-servetterna i skyltfönstret är värda en bonusbild, så varsågoda:Vilken superhärlig gräddbakelse, va´!? 8-D

Idag skulle man kunna fota annat vitt skräp (som kommer från himlen, och som i detta nu yr omkring i luften...), men inspirationen till det är nog inte så stor faktiskt. Håller mej nog inomhus idag och matar kaminerna med lite ved och så där. :-)

Trevlig lördag allihopa!

/AnnaKK

Irritation...


Asså!! Ska det verkligen va´ så här??? >:-I

Detta är skärmdumpar av hur det sedan ca tre dagar tillbaka i tiden, ser ut på min dator när jag ska göra ett nytt blogginlägg:

När jag skriver och lägger in bilder så hamnar de BAKOM erbjudanet till höger om att få en egen domän om man reggar sej för det där PRO. Jag ser inte hur jag skriver (stavar...) och det är ett jäkla besvär att sätta markören där jag eventuellt skulle vilja ha den! MORR!!!

Är det fler än jag som har fått det så här under de sista dagarna???

Bortsett från detta problem så är det "ingen vanlig dag idag, för det är syrrans födelsedag"! :-) Grattis M, om du läser detta. Ha det toppen!!! :-)

Det här däremot......är ett foto taget en alldeles vanlig fredagförmiddag i "byn", på en alldeles vanlig man som är ute och promenerar med sin alldeles vanliga hund. :-)

Go´ morron!

/AnnaKK

"Här & Där"-fågeln...


Eller som den alltså egentligen heter; varfågeln, kom på besök idag igen! :-)Kunde fota den genom ett av köksfönstren, men tyvärr satt den lite dumt. Först skymd av en massa små kvistar, och sedan med ryggen mot mej... Men iallafall! :-)

Jag har aldrig, vad jag vet iallafall, sett en sån här fågel tidigare - och nu när jag har läst på lite om den så undrar jag bara lite försiktigt om det kanske hade varit bäst om det fortsatt så!? Ähum...

För enligt gammal folktro är det nämligen otursbringande att se en sådan! 8-X

Go´ kväll!

/AnnaKK"Titta en fågel!!!"


"Var???"

"Högt uppe i alen där!""Oj! Nu flög den!"

"En varfågel!!" 8-)

/AnnaKK


Det var bara flax... :-)
/AnnaKK
La upp detta foto på FB igår...
Det är taget på vår norrlandssemester i somras - nånstans i Höga Kusten, i farten genom bilens vindruta.... (Eller möjligen sidoruta - det är fint att bara vara passagerare när man vill fota ALLT man ser! He...).

Iallafall: Mmmm, vad härligt med en glassgubbe i juli. Eller hur!? :-)

Men att publicera det fotot så här till jul (...), var tydligen ett hån mot vädergudarna - för jag straffades genast med snöblask igår, och med ännu mera vinter i natt... 8-X

Dock är det ju tjusigt med snö på marken och träden och buskarna osv, när solen skiner på den - och vad passar förresten bättre än att shoppa julklappar, nu när det plötsligt faktiskt ÄR lite vinterfeeling!?

OFF! :-)

/AnnaKK


BLÄ-derleksrapport...


Foton tagna idag. Här. Tyvärr... <:-I

IRK!!!!!!!!!!!!!

/AnnaKK

Att julbada...


...är ju en gammal tradition - och var väl för många, det enda bad man tog under hela vinterhalvåret?

Det har säkert inte ett dugg med vartannat att göra, men årets jultrend tycks iallafall också vara ren:Kolla tomten bara, uppe till höger. Han ser ju ut som badskum hela han - eller hon... :-)

/AnnaKK

Det enda ljuset i tunneln idag...


...är kanske att få tända även det andra ljuset i adventsstaken...?Hu och blä, vilket tråkväder det är - dag efter dag efter dag, dessutom... :-(

Noll julstämning, noll lust att gå ut - nästan noll lust att sitta vid datorn också, faktiskt. Då är det rätt illa!? 8-X

/AnnaKK

Out of order...


Hon har inte precis bollkoll...Men det kanske blir ett mjukt paket till jul istället!? <:-)

/AnnaKK

Ett gatufoto från sommaren -10...
/AnnaKK, i det fortsatta regnruskvädret...


Regniga kvällar...


...kan ha sin charm. :-) Iallafall om det är den 31:a juli, som på fotot nedan.Jag och maken var av någon anledning i "byn" och körde då, och minns jag inte alldeles galet så var det åska på G. Det blev iallafall väldans mörkt (för att vara en sommarkväll, alltså!) samtidigt som de första regnstänken (som sedan snabbt övergick i ett skyfall) kom. Och ett spännande ljus blev det också, eftersom solen tappert kämpade emot molnen.

Ikväll regnar det också, men det har jag inte sett (utan bara känt!) eftersom det var precis beckmörkt när jag var ute med soppåsen för en stund sen. Inte det minsta mysigt eller charmigt med det regnet...

Fasen vet, om det inte hade varit bättre med snö iallafall!? 8-) Fast absolut inte mer än en centimeter - ja, det räcker nog t o m med en halv!? Och lika många få minusgrader... :-D

/AnnaKK

Tråkig torsdag...


...eller vad det är hon sjunger, Pernilla Andersson. Fast så-å-å-å tråkig ska väl förhoppningsvis inte denna dag behöva bli - hoppas jag!? :-)

Men jag ska villigt erkänna att jag inte är så där supertaggad inför faktumet att det idag är den första december... Julhandel och julstress stundar... Ry-y-y-ys!!! <:-I Och så ska man behöva svida upp sej inför ett julbord om en dryg vecka. Örk... Jag är väl måttligt intresserad av att köpa kläder annars också, men finkläder till jul är ju bara VÄRST!! Dubbel-örk...

Bäst idag är iallafall att det fortfarande inte har synts till minsta lilla snöflinga på dessa breddgrader!! :-DDet enda som är vitt är mina "julrosor", som står på verandatrappan.

För övrigt kör jag på det gröna temat - det matchar ju gräsmattan så bra... :-)Dock funderar jag på att ha granen (som vi ska ha inomhus till jul) i en helt annan färg!? :-) Såg en bild i en tidning häromdagen, på en gran som spraymålats vit. Riktigt snyggt!!!

Go´morron!

/AnnaKK

RSS 2.0