Må-å-å-åndag...


Och det ser fortfarande ut så här när jag ska göra nya blogginlägg... SKITJOBBIGT!!

Har mailat Blogg.se och klagat, men än har de (förstås!?) inte svarat. Arroganta nånting!!! >:-I

Nåväl... Detta tyckte jag däremot var lite kul:Det är ju ett lika dant motiv som jag fotade på en annan plats, för ett tag sen! 8-)

Undrar hur oddsen ser ut för att hitta ett tredje!? Lärt ju nog inte kunna låta bli att spana efter det iallafall! :-D

Annars har jag inget speciellt på gång idag. Ska köra till jobbet en sväng, mest bara för att kolla så stället finns kvar. Inte så jättemycket aktivitet där just nu, med andra ord. I samma veva sticker jag väl upp till MAXI i Älmhult och provianterar...

För övrigt lär det bli en lugn och slapp dag - om inget oförutsett inträffar! :-)

/AnnaKK

Kommentarer
Postat av: Lisa - InkyWings

Komiskt! Du får göra en bok när du hittat 3e motivet. Vilket utmaning att spana efter va? ;)Blir impad varje gång du visar dina häftiga motiv, snacka om att ha ögonen med sig och upptäcka det där som andra rusar förbi.... Jag som tycker jag ser konstiga saker, men jag kommer inte ens i närheten av ditt bildseende märker jag.Märker att jag måste nog ha den där lektionen i gatufoto framöver... hehe... blev ju lite dåligt med den varan sist. :)

2011-12-12 @ 11:26:12
URL: http://lisainkywings.se
Postat av: Yvonne

Haha, härliga motiv! Klart du hittar ett tredje...hjärnan fungerar ju så att om man är inställd på att hitta något så gör man det lättare än om man inte vet om det (oj, nu blev det rörigt...hoppas du fattar ;) Sådär färglad cykel har inte jag...den är lika grå som vädret utanför fönstret! Men nu har jag hängt upp en åtel utanför köksfönstret (talgboll) få se om nån liten pippi hittar dit, då kan jag stå gömd innanför och fota. Har jag räknat ut...få se hur det blir :)

2011-12-12 @ 12:55:03
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: mimmi

Så kul .. nu har du ju en sak att kolla efter när du är ute ;)

Men då ser man väl inget alls då förstås.

Här är det regn..och .. regn ... och regn .. och ja.. regn .

kram

2011-12-12 @ 14:55:40
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: soffie

jag kan skriva inlägg utan att se det där nu knepigt:( läcker bild, ha en goo kväll

2011-12-12 @ 18:33:09
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Precis så har jag det med!! Skitjobbigt, funkar däremot på stationära datorn... Jag fick faktiskt svar, de tyckte jag skulle byta till monzilla eller google crome eller hur det stavas. hade något med att flest användare hade dessa båda "vi" som hade internet explorer var det inte lika noga med för vi var inte så många... Typ så var svaret...

2011-12-12 @ 19:58:17
URL: http://farmoringrids.blogg.se/
Postat av: Ingrid

google chrome, heter det visst. Alltså webläsaren som inte klarar formatet.. testade lägga in google chrome, det funkade klart bättre men lite annurlunda i redigeringsläget!

2011-12-12 @ 20:04:05
URL: http://farmoringrids.blogg.se/
Postat av: Lisa | majamyra fotograferar och funderar

Det är INTE roligt när det inte fungerar, man kan ju få lätt bloggabstinens ;)

syrran har också något problem med sin blogg, wordpress via veckorevyn. Dem tror att hon borde byta till Google Chrome precis som Ingrid skrev här ovan.

2011-12-12 @ 20:16:44
URL: http://www.majamyra.se
Postat av: Jane

ja, nu kan du ju inte bara låta det gå förbi om du ser en cykel parkerad så där :)) Fixa många bilder så kan du ha utställning sedan ... det blir ju liksom en konstnärlig tanke bakom det hela :))

Den här måndagen har bara gått förbi, pratiga barn i skolan och ishalka på hela skolgården. Nu måste det bli snö så barnen tröttar ut sig på rasterna och sitter still inne, plus att en annan kan gå över skolgården utan att riskera livhanken. Ambulansen hämtade en elev förra veckan som slagit huvudet i backen ...

2011-12-12 @ 21:25:38
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: Linda Elm

hehe så komiskt att se så snarlika motiv vid olika tillfällen. detta var också riktigt snyggt. jag skulle nog dock missa det totalt ;)

2011-12-12 @ 22:16:51
URL: http://lindaelm.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0