Och varför envisas man med att ha duk!?

 
 
 
 
 
Det är ju vare sej snyggt eller hemtrevligt att mestadels ha den ihoprullad vid ena bordsänden, för att ingen ska spilla eller stänka nåt "gojs" på den under måltiderna... 8-I
 
Gulnade furubord med gigantiska knaggar är förstås inte heller så estetiskt tilltalande...
 
Men det är f-n i mej praktiskt!? >:-D
 
Den här veckan har min kurs bland annat handlat om SMAKFOSTRAN, och hur Hemutställningen i Stockholm 1917 skulle lära arbetarklassen vad som är skönhet.
 
Jag är, nästan hundra år senare, förmodligen också tämligen obildbar vad det gäller ett vackert, välskött och välstädat hem... Så tur att det inte är DET som form-kursen går ut på!! ;-)
 
För övrigt älskar jag att kursen (så här långt iallafall) är så tätt sammankopplad med socialhistoria. :-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Längtar efter...

 
...ljumma kvällar vid havet... 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/AnnaKK
 
 
 
 

I fas igen!! :-)

 
Nu är jag igång med att beta av föreläsningarna som hör den här veckan av kursen till. Och de är precis lika bra och intressanta som de jag lyssnade på under förra veckan! :-)
 
Men det är ju bara till att konstatera att det krävs EN HEL DEL självdisciplin för att studera på det här viset. Och då tänker jag inte direkt på att det handlar om distansstudier, utan mer på att man använder sej så mycket av datorn.
 
Det gör man ju i grundskolan och på gymnasiet också nu för tiden - använder datorn eller en surfplatta istället för traditionella undervisningsböcker. Antagligen gör man det alldeles för mycket!? Dessa apparater är nämligen inga böcker. Punkt.
 
Eller rättare sagt INTE punkt - för det här måste man ju fundera mer på, eller hur!? >:-)
 
Som jag ser det är datorn (eller snarare internet!!) en fantastisk kunskapskälla att ösa ur, om man har någorlunda kläm på var man ska hitta den rätta faktan osv. Och det är något som jag uppfattar att lärarna i våra skolor är mycket bra på att lära ut till sina elever. Även min/mina lärare på högskolan!
 
Men det finns ju så mycket annat som också är tillgängligt i en dator - särskilt sådant som man förväntas att inte hålla på med när man ska göra sitt skolarbete... <:-)
 
Och herre gud... Om jag som vuxen och helt frivillig student, inte kan låta bli att stup i kvarten (eller åtminstone varannan-vartredje timme) slira in än på bloggen och än på Facebook - och dessutom tittar på tv-program om helt andra ämnen, när jag faktiskt har avsatt tid för att lyssna på föreläsningar... Ja, hur sjutton kan vi då ens inbilla oss att våra barn och ungdomar ska sköta sej bättre på den punkten!?
 
Faktum är nog att de flesta av dem gör precis som jag då. Vilket ofta ursäktas med påståendet att "dagens unga är så vana vid IT att de faktiskt kan göra både läxan, lyssna på Spotify, uppdatera sin status på Facebook och SMS:a med bästa kompisen på en och samma gång".
 
Och visst... Det kan de nog. Me-e-e-en! De kommer inte att komma ihåg allt som de förväntas komma ihåg av läxan. Och plötsligt en dag är det dags för nationella prov... PUNKT. 
 
 
 
 
 
Med denna bild gör jag allt vad jag kan för att glömma bort dagens bedrövliga väder...
 
Trevlig kväll på er allihopa! :-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Distraherad... <:-)

 
Eeeh... Skulle jag ha lyssnat på en föreläsning igår, eller??
 
Isåfall blev det inte så... Jag grottade nämligen in mej i ett tv-program med/om Annie Leibovitz istället!! 8-)
 
Så-å-å-å inspirerande!!! Och nu skulle jag ju bara vilja se de andra programmen i serien också; Kreativa Visonärer... Me-e-e-en... Hur i hundan hinna med???
 
 
 
 
 
School is a prison...? <:-I
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Plusgrader, minsann! :-)

 
Men också några centimeter nysnö... 
 
 
 
 
 
 
 
 
Verkar som om det kan bli en hel del blask angående vädret under de kommande dagarna - men det gör inte så mycket, för jag har tre härliga föreläsningar att roa mej med framför datorn under den här veckan! :-D
 
(Hur mycket jag också förväntas läsa i mina böcker, har jag däremot inte vågat titta efter ännu... Host!)
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 

Dags att räkna...

 
...vinterfåglar inpå knuten!! :-)
 
 
 
 
 
Klicka HÄR så får du veta hur man gör! 
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 

En vecka...

 
...av kursen är gjord - och jag är redan totalt uppslukad av ämnet!? :-D
 
Så pass att jag parallellt med formstudierna även har repeterat 1800-talet från mina tidigare studier i historia!
 
Vet ni egentligen vilket oerhört spännande och dynamiskt århundrade det var!? 8-) Det är så lätt att tro att det mesta som spelar någon roll idag har hänt under 1900-talet, men ICKE!!! 1800-talet = revolutioner, på alla de plan! Och om någon är sugen på att på ett lättsamt och trevligt vis tillägna sej lite 1800-talskunskap, så kan jag varmt rekommendera en serie tv-program från UR; Max 1800-tal. Vart och ett är knappt en halvtimme långt - och det finns inga reklamavbrott!! ;-) Så byt ut någon idiotisk dokusåpa om vardagkävllarna mot dessa istället, säger jag bara!! :-D
 
För att återgå till form-ämnet. Jag har plötsligt börjat se alla mina saker på ett helt annat vis än tidigare!? Hux-flux är jag oerhört kritisk till mina prydnadssaker, och undrar varför i herrans namn jag har skaffat mej vissa av dem? Särsklit de som vare sej har ett ekonomiskt eller något extravagant funktionellt värde, som tex några långskaftade platsblommor i en vas placerade i ett fönster jämte en blommande amaryllis: 
 
 
 
 
 
Du milde, vilken dålig heminredningssmak jag har!? 8-X
 
Nu närmast ska jag åka till en second hand-butik, och minst lika kritiskt analysera föremålen på hyllorna där!! :-D
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Vintips till helgen! :-)

 
 
 
 
 
Mitt första studiebidrag trillade in på kontot idag. Hurra!! (Skål!?) :-D
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Foton tagna med kompaktkameran...

 
...dominerar onekligen så här långt i år.
 
Fast jag gillar att "klicka" med den! Det blir så mycket mer spontant och bara rakt på, än med systemkameran. Och inställningar funderar jag inte så mycket på, även om jag för det mesta faktiskt INTE har den i auto-läget. 
 
 
 
 
 
Det här fotot tog jag genom sidorutan på bilen, efter att jag hade varit på macken och tankat. Kompakten låg som vanligt i handväskan, som i sin tur låg nära till hands i passagerarsätet jämte mej. Stannade till några sekunder och - Klick! - innan jag svängde ut på riksvägen igen... 
 
Det är ju inget bra foto på något vis i världen. Men det är ett foto på sånt man ser, men ändå inte ser... Ett utsnitt av den del av världen som är min. En vy som alltid finns där, och som jag passerar gång på gång på gång... Den är så självklar så jag inte ens tänker på den. För det mesta iallafall... 
 
Mjukglass-banderollen lär försvinna rätt vad det är - och det kommer inte att beröra mej ett dugg. Men om Brio-Clownen i bakgrunden skulle göra det samma, så kommer jag (hur ful jag än tycker att den är!) förmodligen att vara glad över att jag har den bevarad på bild! :-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 

Idag hann jag inte vara ute så mycket...

 
...i det fina solskenet - men jag märkte iallafall, när jag var och hämtade posten, att det blåste ganska kallt... Så jag kanske inte har missat så mycket, trots allt!? ;-)
 
 
 
 
 
Började som sagt var plugga igen idag. Och det var riktigt KUL! Dessutom supersmidigt att sitta hemma vid datorn och titta/lyssna på föreläsning - ja, jag har till och med gjort ett snabbesök på ett museum via datorn! (Närmare bestämt här).
 
Pausknappen är suverän om man behöver gå på toa, svara i telefon, hämta sej en kopp kaffe eller något annat... :-D
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Fin-fin vinterdag! :-)

 
 
 
 
 
Har varit ute och åkt lite bil i okända skogsmarker och byar, tillsammans med maken. 
 
Så nu vet han var nånstans han ska jobba om några dagar - och hur han ska forsla sitt arbetsredskap dit! :-)
 
Imorgon börjar jag plugga. Känns faktiskt riktigt spännande!
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 
 

Lördag...

 
 
 
 
 
Gammalt foto (från december), men nu har solen precis kommit fram efter en molnig förmiddag - så det känns som ett prima tillfälle att gå ut och ta några nya!? 
 
Ha en härlig eftermiddag allihopa! :-D
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Nån timme bara... :-)

 
Ja, mycket längre tid än så tog det inte från att jag skrev igår att jag var sugen på att använda ett mer vidvinkligt kameraobjektiv, tills jag fick anledning att faktiskt göra det! 
 
Hunden och jag hittade spännande spår i snön här utanför, på grusvägen - och då åkte gamla 40D:n och 24-105-objektivet fram, för att dokumentera dem!
 
 
 
 
 
 
(Eller igårnatt, då! Gjorde bilden till min Facebook-sida, för att jag kände att det kunde vara på sin plats med en omgående rovdjursvarning till bland annat grannarna som har en större fårbesättning).
 
 
 
 
 
 
Sto-o-o-ora!!! Och INTE från något vildsvin, precis! 
 
Jag är inte hundra på vad det är för slags spår, men troligtvis är de från ett lodjur. Alternativet är varg, men det verkar mer osannolikt, även om det ju som bekant finns vargar i Skåne. En förrymd hund skulle det väl också kunna vara - men det håller jag till och med för mindre troligt än att det skulle vara en varg! Därifrån dessa spår kom, finns det knappt en chans att någon gigantisk sällskapshund skulle kunna ha kommit. Om den inte har trillat av tåget, typ... :-) 
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 

Har inte precis "klick"-startat det här året... <:-)

 
Men igår och i förrgår var jag åtminstone ute lite grann med kameran. Fast jag känner mej ringrostig på nåt vis!? Bilderna blir inte alls som jag vill... Okej, det ÄR klurigt med snö och solsken - men det är inte bara det...
 
 
 
 
 
Börjar även känna mej trött på att ständigt köra med teleobjektiv och snäva inzoomningar!!
 
Så rätt vad det är kanske jag börjar använda min gamla systemkamera lite mer igen, för på den sitter ett 24-105 mm´s objektiv. Det är iallafall li-i-ite mer vidvinkel än 70-200! :-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 

Inget går till spillo! :-)

 
 
 
 
 
Kylan har slagit till igen, och då behöver småfåglarna energirik mat. De avflådda vildsvinsskinnen, som har spikats upp på baksidan av uthusväggen (där ingen "obehörig" behöver se dem...), är uppskattade!
 
Vår spis överlevde gårdagen också, så för tillfället känner jag mej ganska lugn beträffande den. Det kan ha varit grillelementet i ugnen som spökade, men det behöver man ju inte nödvändigtvis använda... Iallafall inte när man absolut inte har råd att köpa ny spis vare sej den här månaden eller nästa - eller ens nästa igen... <:-)
 
Idag ska jag ta mej till Älmhult, har jag tänkt, för att handla lite. Tvekade dock när jag hörde ett par temperaturrapporter på radion tidigare i morse, precis innan jag skulle stiga upp. Kalmar hade minus tjugo, och Kristianstad minus nitton. Hutter!!! Det kändes som om jag helst ville ligga kvar i sängen hela dagen. Men så kom jag upp iallafall, och såg att termometern här bara visade minus elva-tolv.
 
Och det är ju ingenting!? ;-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Först fick vi köpa ny frysbox...

 
...för att allt vildsvinskött (?) tog knäcken på den gamla...
 
Nu börjar baske mej spisen krångla också!? I söndags gick en propp när jag höll på med middagen, och samtidigt hade bröd på gång i ugnen. Elfel nånstans,eller??? 8-X
 
Gårdagens middag kunde tillagas utan problem, men idag har jag tänkt använda ugnen igen... Månntro om det inte kan bli lite spänning i tillvaron igen då!?
 
Sonens senaste vildsvin, nedlagt i lördagskväll:
 
 
 
 
 
Om vi måste köpa ny spis nu också, för att kunna äta upp den rackarn, så antar jag att den nånstans från sin grishimmel tycker att det inte är mer än rätt åt oss... <:-I
 
Fasen, vad det plötsligt låter tilltalande med vegetariskt rawfood!? 
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Akademiska studier...

 
Från och med idag (och en vecka framåt) ska den så kallade Studentportalen vara öppen för oss nya studenter, så jag får väl se om jag fixar att registera mej på Högskolan Halmstad så jag sedan kan logga in på den. Har precis kikat på en liten informationsvideo om detta - och det verkade inte så svårt. :-)
 
Något som heller inte borde vara så svårt, tycker jag, är att korrekturläsa innan man lämnar ifrån sej en text!? Som den lilla nyhetsnotisen jag hade lagt in i gårdagens inlägg. Ingen som korrekturläser kan väl missa ett sådant skrivfel??? Ibland undrar jag vad det är man pluggar i så attans många år på universitet och högskolor - för hur långa utbildningarna än är, så tycks det ändå alltid sist och slutligen avslöjas att de har någon synnerligen grundläggande brist som mynnar ut i något som allt för ofta bara blir pinsamt... Som exempelivs då att journalister tydligen inte får lära sej att korrekturläsning är A och O!? (Eller om de trots allt får det, så har de ändå inte fått lära sej att korrekturläsningen är det absolut sista man rationaliserar bort i jobbet!?). Källkritik så väl som skyddande av källa, är så klart inte oviktigt det heller - men vem fan vill vara källa till någon som ändå inte kan framföra det man har att berätta på ett rätt och riktigt sätt!?
 
Gaaah, vad jag blir trött på sånt där!! >:-I Ett tag hade jag som "hobby" att leta stav-, skriv- och syftningsfel i morgontidningen. Men det har jag slutat med. De tog ju liksom aldrig slut!? Däremot slutade jag att prenumerera på den tidningen...
 
Dock är det ju inget alternativ att försöka hålla sej nyhetsuppdaterad via Blocket.se! ;-) Och det gör jag inte heller - det var min man som fick syn på den här notisen:
 
 
 
 
 
Men vill man hitta stav-, skriv- och syftningsfel - då är Blocket.se en utmärkt plats att hänga på!! :-D Du milde som vissa annonser där är formulerade.
 
By the way...
 
Ni vet väl om att jag en gång i tiden (2005) började på Lärarutbildningen, vid Växjö Universitet!? Dock inte för att jag ville bli lärare, men det var den utbildningen som gällde även för oss som funderade på att bli fritidspedagoger. Efter första praktikperioden var jag ganska övertygad om att det yrket inte alls hade den framtid som det påstods, och definitivt att det inte var något för mej. Efter andra praktikperioden var jag fullständigt övertygad om att ett "vanligt lärarjobb" inom grundskolan inte heller var något för mej - och därmed sa jag upp mej från utbildningen. En liten idé om att bli ämneslärare på gymnasiet eller på ännu högre nivå levde sej kvar, varför jag läste en termin historia vid samma universitet (2006). Men nånstans kändes det fortfarande inte som min grej...
 
Nu, åtskilliga år senare, ska jag alltså ge mej i kast med en ny termin akademiska heltidsstudier - och den här gången har jag ingen som helst aning om vart de ska leda i förlängningen. 
 
Men jag hoppas iallafall att jag i framtiden - efter den här kursen i Svensk Formgivning - åtminstone ska kunna "skilja agnarna från vetet" lite bättre än vad jag kan idag. Exempelivs när jag shoppar loss på loppisar och secondhand! Så jag inte kommer hem med saker som har producerats av IKEA, och som det i efterhand visar sej att jag har betalat mer för än vad de kostar nya på de blågula varuhusen... <:-)
 
De här glasen (som INTE är från IKEA!!) köpte jag på Filippos Second Hand i lördags för 10 kr/st:
 
 
 
 
 
Spelar ingen roll om det var ett överpris. :-) Min tjuga går till någon som verkligen behöver den. Däremot googlade jag på dem när jag kom hem, och det visade sej att de gavs ut 2007 i samband med Cinzanos 250-årsjubileum, och att artisten heter Selwyn Senatori.
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Från nyhetsflödet...

 
 
 
Oj...! 8-X
 
Ja, nog för att det verkar finnas fler vargar här i Skåne än vad myndigheterna riktigt vill tillkännage - men nu tycks vi ha något ännu hiskeligare rovdjur OCKSÅ! Något som framgångsrikt ger sej på inte bara en varg, utan tre... HJÄLP!?
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Ytterligare ett...

 
...semestersnapshot... :-)
 
 
 
 
 
Någonstans i Höga Kusten, juli 2011. Taget med kompaktkameran. 
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Papperskopior...

 
...vill jag gärna ha av mina foton - men hua för jobbet att samla ihop de aktuella bildfilerna, och få iväg dem till labbet! Även om det bara handlar om knapptryckningar på datorn (jag brukar beställa från FujiDirekt) så tar det en faslig tid. Särskilt att ladda upp dem, för jag har ju inget värstingbredband precis... <:-)
 
Tyvärr är det många foton som jag får lämna därhän, eftersom de inte har blivit tillfixade. På grund av att jag är en liten latmask, och nästan bara redigerar dem jag ska ha till mina blogginlägg! Och ska jag sätta mej med exempelvis alla semesterfotona nu, och redigera dem jag vill ha papperskopior av (det kanske bara handlar om lite upprätning och beskärning, men iallafall), så lär ju erbjudandet om 100 foton gratis ha hunnit gå ut flera gånger om innan jag är klar... <:-I
 
 
 
 
 
Lite bättre planering vore sannerligen på sin plats! Men sånt är väl inte riktigt min grej...?
 
Fotot ovan är ett snapshot från norrlandssemestern i somras - taget i farten rakt genom sidorutan. Sånt "ryck och tryck" - det är däremot verkligen min grej!! :-D
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Har väntat hela dagen...

 
...på att solen ska kika fram... 
 
Och på att jag skulle få lust kila ut en sväng med kameran. :-)
 
Vi har nämligen fått snö här igen nu, och det blev ju hyfsat ljust och fint med lite vitt puder på marken. Men så fint som snö + sol, det ville det aldrig bli... Så därför inget fotande!
 
Arkivbild från december ifjol:
 
 
 
 
 
På den tiden (typ i december ifjol, alltså!) funderade jag hit och dit på hur jag skulle göra med en högskolekurs jag hade sökt, och även blivit antagen till. Tackade ja, men tänkte att jag nog skulle tacka nej istället lite längre fram. Efter jul, kanske...
 
Nu är det "efter jul", och jag har behållit min plats på kursen; Svensk Formgivning, distans, 30 poäng. Fast det var inte förrän igår som jag verkligen bestämde mej för att jag SKA gå den! :-) Då började det nämligen kännas som hög tid att införskaffa kurslitteraturen, och när jag kikade närmare på den så kände jag plötsligt att "Det här är böcker som jag faktiskt VILL köpa - OCH läsa!!!" 
 
Så har jag aldrig känt inför några läroböcker på högskolenivå nångång tidigare! 8-) Så klick-klick-klick (fem gånger om!!) på Adlibris websida!
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 

Gå aldrig nånsin nånstans...

 
...utan att ha paraplyet med! :-)
 
 
 
 
 
Själv begick jag för en stund sen just det misstaget, och blev därför blöt (av regnet som började falla) under sista biten på min halvtimmes morgonpromenad... :-/
 
Fast nu har jag snart torkat igen, så ingen större skada skedd! :-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Man kan ju inte låta bli...

 
...att spana lite grann efter vårtecken när man är ute och rör på sej om dagarna nu. :-)
 
Dock är ju inte alla vårtecken lika trevliga, men...
 
 
 
 
 
Jag tror faktiskt inte att jag nånsin förr har sett en livs levande padda ute i fria naturen, så tidigt som i början av januari!? (Fotot togs igår, med mobiltelefonen).
 
Och krasst sett har jag ju i såfall fortfarande inte gjort det - sett en levande! - för den här stackarn var ju stendöd... Men innan den blev överkörd av en bil (eller nåt) på landsvägen här utanför, så bör den ju ha varit både levande och vaken. <:-)
 
Fast den borde inte ha varit det!?
 
Så här års ska paddor ligga nergrävda i marken/dyn, på frostfritt djup, och sova! Tills det blir vår på riktigt...
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Foto från i somras...

 
Ibland måste man ta ett kort, bara för att lixom bevisa för sej själv...
 
 
 
 
 
...att man fortfarande KAN tro på vad de egna ögonen ser! Att man faktiskt INTE drömmer... 8-) 
 
Just det här fotot är egentligen helt meningslöst utan ljud till... För det var ju inte motivet i sej som var så ljuvligt och oemotståndligt bedårande, utan framförallt de dova alldeles klockrena och lite sorgliga tonerna från klarinetten... Jag kände inte igen stycket som spelades - men vackert var det! 
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Vårigt! :-)

 
Nu kan man minsann plocka blommor i trädgården igen!!
 
 
 
 
 
Inte de vackraste penséer jag sett nångång - men kanske de tuffaste!? De är självsådda plantor som började blomma sent, sent i höstas. Och nu när snön har försvunnit så är de (nästan...) lika fina fortfarande. :-)
 
Solen har behagat visa sej en del både igår och idag, fast med den så har temperaturen sjunkit en del. Men det är fortfarande några plusgrader mitt på dagen iallafall. En rejäl köldknäpp innebär förmodligen slutet för dessa penséer - men tills dess; NJUTA!! :-D
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 

Handboll! :-)

 
Jag har sett en dryg handfull allsvenska fotbollsmatcher live, både dam- och herr-, men det är också ungefär allt när det kommer till idrott på hög nivå. Onekligen klent, när man faktiskt ÄR väldigt sportintresserad! <:-)
 
Så det var väl minst sagt på tiden då, att jag igår ÄNTLIGEN fick se ett svenskt LANDSLAG i aktion!? 
 
Närmare bestämt herrlandslaget i handboll. :-) Som spelade träningsmatch mot det tyska landslaget i fina Vida Arena i Växjö. Kul att äntligen ha fått se den från insidan, och så gott som fullsatt!!
 
Ett stort TACK till dottern och hennes kille, som hade gett oss biljetterna i födelsedagspresent! Själva hade vi garanterat aldrig fått tummarna loss... <:-)
 
Hade kompaktkameran med mej, men tog inte så jättemånga foton för spelet gick alldeles för snabbt för den som är så "seg i avtrycket", och ljuset räckte heller inte riktigt till. Här är dock några:
 
 
 
 
 
Okej, det var långt ifrån ett A-landslag som Sverige ställde upp med - det måste erkännas. Men det var absolut en sevärd match iallafall, och garanterat kommer någon eller några av de nya killarna som provspelade igår att tillhöra truppen fortsättningsvis också. Men... Jag saknade faktiskt tv-kommentatorn och forne målvaktsgiganten Claes Hellgren "vid min sida"! För handboll blir aldrig bättre än när han berättar vad som händer på plan, förklarar vad som har hänt och varför - och framförallt avslöjar vad som strax (typ i nästa sekund!) kommer att hända! :-D 
 
Skaffade mej förresten en ny idol igår: Andreas Pallika! Oj, oj, oj, så BRA han var i målet!!! Helt och hållet hans förtjänst att tyskarna inte vann med mer än 26-20... :-D
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Torsdag...

 
Till er som kanske undrar... Kan jag berätta att det löste sej med frysbox igår! :-)
 
En Cylinda "nånting", står nu i källaren och surrar - och håller förhoppningsvis matvarorna så kalla som de ska vara.  
 
Jag var inne på att ha en Elektrolux igen, men någon sådan fanns över huvudtaget inte att få tag i på hemmaplan. Skulle vi ha en för dagen, så fick vi ta vad som fanns. Punkt.
 
 
 
 
 
Det mest spännande idag, eller ikväll, kommer att vara att jag ska börja med elit-idrott då. :-) 
 
Sug på den!?! ;-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Det hjälper nog inte...

 
 
 
 
 
...att fylla bloggen med frostiga iskalla vinterbilder, för...
 
 
 
 
 
 
...det kommer antgagligen att vara alldeles för varmt i vår frysbox iallafall!? 8-I
 
Dagens uppdrag nummer ett, måste därför bli att inhandla en ny sådan!! Herre gud... Jag avskyr att shoppa vitvaror... Vilket märke ska man välja? Och vad kostar frysar nu för tiden??? 
 
Det här är inte ens en bråkdel så roligt, som att läsa på om och handla fotoutrustning... <:-X 
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Så var det 2013!

 
 
 
 
 
Ett nytt oskrivet år fullt av möjligheter, utmaningar och överraskningar ligger framför oss. 
 
Det är väl bara till att ge sej i kast med det, och försöka göra det bästa möjliga av allting!? :-) USA kastade ju sej till exempel gladerligen ut för budgetstupet för några timmar sen. Vad de hittar på i Syrien denna dag har jag inte koll på, men snart kan det väl ändå inte bli mycket värre där än vad det redan är - så då måste det ju faktistk vända, och börja bli bättre igen!?
 
Dagens väder: Lätt duggregn och plus 6,5 grader. Med lite god vilja så kan man absolut få vårvibbar! :-D
 
/AnnaKK
 
 
 
 

RSS 2.0