Så var det 2013!

 
 
 
 
 
Ett nytt oskrivet år fullt av möjligheter, utmaningar och överraskningar ligger framför oss. 
 
Det är väl bara till att ge sej i kast med det, och försöka göra det bästa möjliga av allting!? :-) USA kastade ju sej till exempel gladerligen ut för budgetstupet för några timmar sen. Vad de hittar på i Syrien denna dag har jag inte koll på, men snart kan det väl ändå inte bli mycket värre där än vad det redan är - så då måste det ju faktistk vända, och börja bli bättre igen!?
 
Dagens väder: Lätt duggregn och plus 6,5 grader. Med lite god vilja så kan man absolut få vårvibbar! :-D
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart O

Morning! Antydan till vårväder även här, det har regnat hela natten men nu håller det uppe. Absolut lämpligt promenadväder!
USA:s ekonomi är ju frosseri för alla domedagsprofeter men vad som är sanningen tycks fördold för oss ekonomiska amatörer som från barnsben fått inpräntat att sund ekonomi förutsätter att inkomsterna i någon mån överstiger utgifterna. Nobelpristagaren Paul Krugman har dock en annan uppfattning när han i NyT skriver att faran för USA:s ekonomi är starkt överdriven. Enligt Krugman är det kontraproduktivt med skattehöjningar och samtidiga besparingar inom den offentliga sektorn. Sund ekonomi kräver ekonomisk tillväxt och det kan man inte spara sig till. Att låna till samhällsekonomiskt riktiga investeringar är aldrig fel enligt Krugman. Här har ju Anders Borg en annan uppfattning när han menar att investeringar i t ex infrastruktur ska finansieras över budgeten.
Beträffande Syrien och kriget där tror jag att USA och övriga Västmakterna kalkylerat fel när de satsat på att stödja rebellerna, som oftast är islamistiska grupperingar. Assad må vara en diktator men i Syrien har tidigare olika religiösa fraktioner kunnat leva sida vid sida. När islamisterna tagit makten kommer inte detta längre att vara möjligt. En etnisk rensning och med allt vad det innebär kan inte uteslutas. Och vad har då USA och Väst vunnit med detta?
God fortsättning på det nya året!

2013-01-01 @ 09:56:49
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Karina

så flott og stemningsfullt bilde av fuglen.

Jeg ønsker deg et godt nyttår, og ser fram til å følge med på bildene dine i året som kommer også:)

2013-01-01 @ 12:05:11
URL: http://www.karinasboble.com
Postat av: Ingrid

Åhh, våren äntligen är vi på "rätt sida".. längtar efter husbilssäsongen kan börja!

2013-01-01 @ 12:19:54
URL: http://farmoringrids.blogg.se
Postat av: Malin B

Ja, nu kan lika gärna alla isfläckar få försvinna när de där julklappsskidorna ändå inte gick att använda på jullovet... Nu har tösen åkt söderut och kommer hem först på söndag, så den dagen blir det en ny "taxiutflykt" för mig. Det gick bra i natt men övervägde om det inte är dags att skaffa extralysen till Volvon... Kör mest den andra bilen och milda makter så dåligt hellyse det var på denna - i jämförelse alltså... Det måste ju ändå vara okej eftersom bilen gick igenom besiktningen så det K A N ju vara åldern på mig, att JAG vill ha bästa, möjliga, starkaste lyse kanske... Såg en räv ordentligt iallafall. ;) Samt en hare annars var nog djuren på något firande i natt för det brukar hoppa rådjur och hjortar rätt friskt och så ett och annat svinaktigt djur... Hu!!! Detta är sannerligen baksidan med taxirörelse mitt i natten.
Fick hem mina ungdomar så ordentligt iallafall och båda såg ut att vara nöjda med kvällen, DET är ju huvudsaken. =) Fick sova lite efter tre iallafall...
I morgon är det vardag igen.

2013-01-01 @ 13:14:06
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Yvonne

Tjugitretton låter lite kul tycker jag! Och vårvibbar har jag absolut fått idag, lite grand i alla fall...Plus 3 och sol...Nästan all snö är borta också, häääärligt!

2013-01-01 @ 14:30:06
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: annette

Jag tror stenhårt på 2013, 13 är nämligen ett turnummer för mej;)
Lätt att bli lite filosofisk på NyÅrsdagen i vanliga fall, fsat i år tänker jag mest på mej själv och det är nog första gången i historien, måste se till att bli ordenligt frisk NU!
Vi har haft strålande soool hela dagen, lite blåst men inte så farligt, gav mej ut på en promenad, skulle bara "lulla" lite, men folk "lullade" värre än mej så jag gick om alla fast jag inte skulle;)
Får se vad mina prov säger imorgon, skall ju ha semester men måste på återbesök;(
God Fortsättning!

2013-01-01 @ 16:08:14
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.se
Postat av: Gunnar

Verkar inte vara riktigt klart hur det blir med det där budgetstupet än. Bara att vänta och se....

God fortsättning!

2013-01-01 @ 17:06:16
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com
Postat av: Lotta

Lurvetass och jag tog en långpromenad i den regniga eftermiddagen, som sagt så kändes det som om det killade lite extra i näsborren av ett hopp om att våren år på rätt sida av året. Kom hem med en skitig hund och en hungrig mage. Kan inte fatta att det kan samlas så mycket grus i pälsen. Men nu ligger gruset i hallen till ingen nytta. Men den är ju bättre där i i soffan :-)

Hoppas du haft en bra dag så här i början på det nya året :-)

2013-01-01 @ 20:00:08
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: soffie

hos mej har vi vår idag gröna gräsmattor å +6grader, vilken fin bild:)

2013-01-01 @ 20:02:57
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Majsan, Lindsjö taxar

Nu är nästan all snö borta i trädgården...det mesta försvann i natt med den blåsten vi hade...skönt. Men det är mycket vatten i markerna...inte sådär kul för taxarna...vi får se här i veckan. Måste jobba hemifrån imorgon

2013-01-01 @ 22:08:08
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com
Postat av: Jane

Inte kul att titta ut genom fönstret igår, nästan all snö (och det var massor) hade försvunnit och det skvalade friskt från taken. Idag var det lite kallare så "smältandet" avtog, däremot blev det svinhalt!
Har "degat" framför dator/tv hela dagen - rätt skönt att ta det lugnt fast samvetet gnager ... Hunden har sovit hela dagen, totalt utmattad av den psykiska anspänningen i natt. Som tur var sköt de inte så mycket raketer efter kl 24 så vi kunde ta en snabbprommis utan panik :) För att avleda det värsta fick Max ett färsk bautaben att gnaga på. Han var mer intresserad av att hålla koll på det så inte dotterns hundar skulle ta det, än på vad som hände ute, som tur var!
Önskar dig en god fortsättning på det nya året!

2013-01-01 @ 23:38:18
URL: http://janesmax.blogspot.com
Postat av: Fotograf Annie

Ja, det känns som vår i luften, lite tråkigt, vill ha mer snöigt och kallt vinterväder :P :)

God fortsättning och hoppas året 2013 bjuder på flera spännande äventyr och nya utmaningar :)

2013-01-04 @ 14:00:45
URL: http://blogg.anniesfotografier.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0