Valborgsmässoafton... :-)


Har inlett dagen med ett uppfriskande (?) arbetspass. Och kan meddela att det gick bra för dotterns lag i matchen igår; seger med hela 7-1. :-)

Men jag struntade faktiskt i att fota nåt den här gången också, för matchen spelades så sent (avspark kl 19.30) så solen hade försvunnit från planen då - och fotbollsbilder tagna med långa slutartider är väl oftast inga höjdare, så... <:-)

Det skadar förresten inte att ha en snabb slutartid till fåglar också. Fast det är inte alltid det hjälper - iallafall inte när motivet är ännu snabbare! ;-)Att radera bilder på tomma grenar, hör antagligen till fågelfotografers vanligare sysslor...? <:-)

----------------------

Hur ska ni fira valborg då??

Vi är bortbjudna, och det lär väl innebära att vi inte kommer att svälta ikväll - och att vi får trevligt umgänge, tjat & prat. Återstår att se om det även blir en sväng av nånstans för att titta på en brasa. Om det nu får tändas några såna ikväll? Med tanke på hur torrt det är, kan det säkert vara eldningsförbud på många ställen.Här brinner det hur som helst inte i knutarna, men jag smyger bakom dem! :-)

Allt för att försöka fånga rödstjärten på bild. Den håller sej kring vårt hus och jag ser den allt som oftast - men att komma nära den är inte det lättaste.Ha en mysig dag!! :-)

/AnnaKK


Alla vitsippor...


...är inte vita! :-)

/AnnaKKGrönt e´ skönt! :-)


Och så har jag "kommit på" att det är så mycket bättre för ryggen, att fota skira blad på träd och buskar istället för exempelvis vitsippor på marken! Ryggen knäcker jag så bra ändå, på all ved som vi nu ska bära in från en gigantisk hög på marken till vår nya vedbod... Kvällarna till det nu, lixom. Pust!

Fast ikväll blir det fotbollsmatch istället. :-) Dottern & Co spelar hemma - mot vilka har jag glömt... Kanske att jag däremot INTE glömmer kameran hemma den här gången!? Får se hur det är med fotoinspirationen när det närmar sej avspark... :-)

/AnnaKKal(a) morgonstund... :-)
Högt-högt upp i en al, satt rödhaken och sjöng så grannt härom morgonen. :-)

Jag är inte så bra på att uppskatta långa avstånd, men om jag säger att den befann sej 15-20 meter från mej och kameran så tror jag iallafall inte att jag ljuger (så värst mycket). Och på originalfotot var rödhaken inte särskilt stor, men efter beskärning ser man den ju faktiskt tydligt - och att den till och med har ett litet ögonblänk. :-)

 

(Klicka på den lilla bilden för att se hur originalfotot såg ut!)

Det är ganska fascinerande, tycker jag, att en så liten varelse på så långt håll, ändå kan bli så pass bra med ett objektiv som inte har värre brännvidd än 200 mm. Men det är väl krasst sett inte brännvidden som är det avgörande, utan skärpan och detaljåtergivningen. Något man verkligen inte kan klaga på när det gäller Canon 70-200! Visst är de dyra, men man får vad man betalar för... :-) Och det känns skönt att veta att jag inte behöver ha ett 400- eller 500 mm´s tele + stativ för att kunna ta bra fågelfoton. (Även om det förstås skulle vara jättekul att nån gång åtminstone få testa med sådan utrustning också).

-------------------

Inte kunde jag se med blotta ögat vad det var den här kråkan kom flygandes med:Det såg väldigt konstigt ut, och jag blev inte klokare av att zooma in fotot på kamerans bildskärm... Men när jag fick upp det på datorn föll poletten ner! Det är ju en fralla den har i näbben!! :-D

Frågan är bara var den hade hämtat den nånstans...? Bageriet i tätorten slog ju igen efter förra sommaren... Hm???

Go´frukost önskar jag er alla!!! :-)~

/AnnaKK
Gone... ( som i go, went, gone!)
Blåsippan tackade för sej och den här våren innan idag, med att fälla sitt sista kronblad... <:-) Lite vemodigt faktiskt...

Och den här violen har också vissnat bort:Och där det nästintill kokade av paddor i vattnet för två veckor sen eller nåt, finns det nu inte en enda padda kvar - bara en massa äcklig rom...Årets första åska hördes av i nordväst innan i eftermiddags. Den kom aldrig hit, men mullret hördes i över en timme. Synd man inte kan säga hej då till den för säsongen redan nu! Det hade jag annars gärna gjort! <:-)Den skira vårgrönskan däremot, den borde verkligen få finnas året runt!?! :-)

/AnnaKKInte riktigt över ännu... :-)
Vitsipporna - och hela naturen - fick sej en välbehövlig dusch igår eftermiddags, så nu tror jag de står sej nån eller några dagar till faktiskt. :-)

Regnet sköljde förhoppningsvis bort en del pollen också, fast jag känner tydligt hur sådant har letat sej in i både ögon och luftgångar nu... Örk!

Ha en skön mitt i veckan-dag! :-)

/AnnaKK


Gissa vad!? :-)


Eller VEM, menar jag!Ja, jag vet... Det ser mest ut som en flygande guldfisk. <:-)

Men det är faktiskt den här typen......som har kommit tillbaka till vår tomt (efter att ha flytt över till grannens senast vi träffades - ja, i söndags var det väl, som jag jagade den med kameran!?) - och det ser ju faktiskt ut som om den tänker stanna här ett tag nu! :-D

Hoppas innerligt att det finns en rödstjärt-hona också nånstans i faggorna!!

/AnnaKK


Vanlig vardag igen... :-)


Avslutade påskfirandet igår med att hälsa på pappa. Min syster och hennes barn var också där, och vi passade på att fira hans födelsedag lite i efterskott.

Nu känns det faktiskt ganska bra att helgdagarna är slut och saker och ting blir som vanligt igen. Fast att valborg och första maj infaller på lördag respektive söndag är ju lite snopet - för DÅ hade man ju varit pigg på nån extra helgdag igen ju! Fast utan påskmat... :-)

Men, men...

Snart får man förresten klara sej utan vitsippor också.Allt blommar ju över med rekordfart i värmen!

Dessutom börjar det bli brådis på allvar att fixa till trädgården inför växtsäsongen, så idag ska jag tillbringa några timmar i mina rabatter. :-)

Men först: Jobbet!!

Ha en fin dag!

/AnnaKKSkådade fåglar igår... :-)


Som jag sa (skrev...) var det många som inte ville vara med på bild när jag traskade ut en sväng på morgonkvisten med kameran. Jag har inte en aning om vad det är för typ som försöker "gömma sej" på detta foto:Men en slags sångare är det väl!?

Och den här kan jag inte heller artbestämma till hundra, men troligen en björktrast:Detta är däremot helt säkert en flyende knipa, hona:Och den som flyger här (om ni nu över huvudtaget lyckas få syn på den?)...


...är en fågel jag och maken fick syn på i trädgården igår eftermiddags. Fast då hade jag "fel" kamera med mej, så trots att vi hade fågeln på ganska nära håll blev det inget foto på den. Jag gick ju in och bytte kamera förstås, och sen letade jag både länge och väl innan jag äntligen fick syn på den igen. Fast då hade den flugit över ån och befann sej på grannens mark, så jag fick ingen närbild på den iallafall... <:-) (Detta fotot är hårt beskuret - fågeln var bara en prick på originalet...).

Men vi är hur som helst rätt så säkra på vad det är för "pippi" - och vi har aldrig sett en sådan här tidigare. En rödstjärt, hane. :-)

Avslutningsvis ytterligare två foton från gårdagsmorgonen:Det här är en kricka, och jag hittade den i vår egen lilla damm. Såna brukar dej mej veterligen inte finnas där, men gräsänder och knipor är inte så ovanligt. Men förmodligen hade den här krickan bara gjort en liten utflykt, för jag såg fler såna i grannens stora fiskdamm sen. Bland annat denna:


I vägskrämd av framklumpande fotograf... Precis som vanligt! <:-)

/AnnaKKTema52 - Påsk!


Den här påsken finns de vackraste björkrisen ute i den fria naturen. :-)

Foto från i morse:Glad fortsättning till er alla på denna underbart somriga och jättesköna påskhelg!!

Kramar!!!

/AnnaKK


Fågelskrämmar-morgon...
Behövde sätta fart på mej själv efter allt kalasande och påskmatsätande... Så det blev en promenad tillsammans med kameran ganska tidigt i morse. :-) Vet inte när jag senast kom hem med ett minneskort så fullt av foton på fåglar som antingen flyr, flyger eller gömmer sej bland grenverk och granbarr!?

Hur som helst... Det var så-å-å-å skönt att komma ut och röra på sej - och idag tänker jag vägra äta både ägg och sill, så det så!! :-D

/AnnaKK


Påskafton... :-)


Tre kalas avklarade så här långt denna vecka... Och dags för ett fjärde ikväll!

Har varit och jobbat ett ryck nu på morgonen, och nästa projekt får väl bli att ta tag i diskberget som är kvar sen igårkväll... Äta ägg kan vi också sysselsätta oss med idag - fattar inte varför det blev så mycket mat över!? (Jag som var rädd att den kanske inte skulle räcka till...) En stor laddning chokladpudding finns det också kvar att trycka i sej för den som så önskar... <:-)

Förövrigt är det ju rätt dumt att sitta här vid datorn nu. Man borde ju vara ute i det underbara vädret!!! Här är så gott som SOMMAR nu!!! :-D


Skulle inte tro att det var påskkort som skrevs på fotot ovan, utan snarare semesterhälsningar. Men tänk iallafall att det fortfarande (åtminstone så sent som sommaren 2010) finns folk som skickar analoga vykort!? :-)

Funderar på om kameran kanske också är av det analoga slaget!? Hunden är definitivt en golden retriever. :-)

GLA´ PÅSK allihopa!!!

/AnnaKKSkärtorsdag... :-)


Det jag misstänkte har inträffat! Så... MOT AFFÄREN!!! Igen... (Suck!).Något säger mej att jag dessutom skulle behöva avsätta tid till att tvätta bilen... Eller åtminstone torka bort fågelskiten (eller är det resterna av en mosad insekt, kanske?) från rutan, så mina "snapshots i farten" blir lite bättre än så här! >:-I

Och Blåkulla hinner jag inte med ikväll, eftersom jag ska på kalas! Synd... Det kunde ju annars ha varit en tillställning väl värd att fotodokumentera. Får bli ett annat år!! :-)

Påska-kramar till er alla!!!

/AnnaKK
Snart är den här...


Den mega-intensiva påskhelgen!!!

Kalasen står som spön i backen, med början i morgonkväll då vi ska på 18-årsfest hos ett kusinbarn till maken. Som förövrigt är typ bästa kompis med vår son, och även umgås en hel del med vår dotter - så givetvis ska vi uppvakta honom ordentligt då! Jag har precis varit och införskaffat presenten han ska få. :-)

Och handlat allt till kalaset som vi själva ska ha här hemma på fredagkväll, har jag också gjort.

Eller om jag redan nu ska tillrättalägga mej själv lite grann, förresten: Jag har handlat  allt jag har kommit ihåg. <:-) Och faktiskt allt som stod på inköpslistan - men jag räknar ju med att det förmodligen fattades något där, som jag så småningom kommer att komma på... Och då får det väl (tyvärr...) bli ännu en utflykt till affären! Hm...Men den dagen den sorgen! :-D

(Allra tidigast i morgon, tänker jag isåfall göra dessa kompletteringsinköp...)

Nu ska jag svepa ihop något ätbart, och sen får det bli ett arbetspass nångång efter klockan 13!

Ha en fin dag allihopa. :-)

/AnnaKK


Tisdag i påskveckan...


Mitt kanske lite kryptiska inlägg igår, berodde på att jag inte skulle vara hemma så mycket den dagen - vilket kanske inte var så svårt att räkna ut. Men vad gjorde jag då?

Jo... En av mina morbröder fyllde 80 år, så jag var helt enkelt på kalas hela eftermiddagen lång. :-)

------------------

Så nu ligger jag efter här hemma med påskbestyren! Hm...

Vi ska ha en tillställning här på fredagkväll, och jag har inte ens planerat menyn ännu. I och för sej är det väl ägg på både längden och tvären som gäller när det är påsk... Men något mer kan ju också vara gott att ha till! <:-) Typ sill...?

Ja, ja... Det löser sej (nog). :-)Det var verkligen jättefint väder igår, men eftersom kalaset var inomhus (och följdaktligen jag också) så hoppas jag innerligt att det blir lika fint idag - vilket det faktiskt ser ut att kunna bli!? Och isåfall vill jag så klart vara ute så mycket som möjligt idag, så eventuellt städande och så där (fönsterputsning...? ÖRK!!) inför fredag får allt vänta. :-)

Och nu väntar jobbet!! (Eller SNART... Jag hinner med en liten bloggpromenad också, innan det!).

Ha en jättefin dag allihopa!! :-)

/AnnaKK


Ett snabbt inlägg bara...


Go´morron!Go´middag... :-)Go´kväll!!Och så natti-natt... :-)

/AnnaKKTema52 - Kärlek!


När det kommer till padd-(kär)leken handlar det inte så mycket om att höra "kärlekens tunga" som att känna henne... Ibland även över sej... <:-)Men två små hanar är iallafall (nästan) lika mycket som en stor hona! 8-)

Och det är kärt att se dem tillsammans, eller hur!? :-)

/AnnaKK
Inte den...


...närsynta bofinken Knut;...utan den snurriga bofinkan Rut!?Kvide-vitt!! :-)

/AnnaKK

PS! Berta-Stina... Om du läser detta!? :-) Lämna jättegärna en kommentar med länk till din blogg - för jag kan inte hitta den längre!? DS!


Hade funderingar på att ha en bloggfri dag idag...


Men jag ångrade mej! ;-)

(Vaddå bloggberoende, eller...?? 8-X Hm...)Ry-y-ys, vad många kvalster det fanns på den här humlestackaren! :-/ (Trekanten med rosabeiga "bollar").

Och igår plockade jag den första fästingen på hunden, förresten. Blir väl till att inhandla ett sånt där läbbigt fästinghalsband igen då - som ger hunden leverskador. (Sägs det). Men av två onda ting får man ju välja det som för stunden verkar bäst... Och en hund med borrelia vill jag definitivt INTE ha! Så att... <:-)

Vårvädret har gjort en halvpaus här idag, och då passar jag på att städa lite i uterummet. Rätt vad det är kan det ju ta på att man vill grilla, och kanske sitta där och äta. Eller bara fika... :-)~

Ha en fin fortsättning på dagen allihopa! :-)

/AnnaKK


Jajamen... :-)


Idag har den slagit ut:/AnnaKKFree-dag!! :-D


Eller jag HAR jobbat idag också, men NU är jag klar med det passet och är därmed fri och ledig i bortåt 24 timmar. Härligt, härligt!! 

Och det är soligt! Hoppas det blir varmt också fram på dagen. :-)Vitsipporna lär blomma stort idag, och kanske att även min blåsippa slår ut. Och så hoppas jag på många fjärilar i trädgården också.

Fredagsmys är så mycket mer än chips i tv-soffan!! :-D

/AnnaKK
Idag är det en sån där dag...


...då solen inte riktigt kan bestämma sej för om den ska komma fram eller inte. Dock visade den några strålar i förmiddags, så blir det inte mer än så ska jag vara nöjd iallafall! Det regnar ju inte, menar jag. Eller blåser kallt, eller stormar, eller något annat obehagligt. :-)Foton från förra veckan - nu är krokusarna helt bortvissnade. Men jag såg att blåsippan äntligen har börjat slå ut. Har till och med fotat den första lilla knoppen, men de bilderna är kvar i kameran.

Ha en fin fortsättning på dagen. :-)

/AnnaKK


G(r)oder Morgon!


Ja, det är väl krasst sett inte morgon längre - utan en bra bit upp på förmiddagen! Men vi hade iallafall sovmorgon till klockan sju idag. :-)

Vädret (det är mulet och bara drygt sex grader) inbjuder inte så värst till att gå och kolla efter någon fortsatt paddlek, så jag har istället lekt lite med foton som jag tog på dessa kreatur vid grannens damm i måndags.

Det funkar inte riktigt att fånga på bild hur det bubblar och rör sej i vattnet - och ärligt sagt funkade det inte så bra att försöka göra något i Elements som skulle kunna tillföra liv åt bilderna. Men iallafall - det var ju ändå lite kul att testa, så här kommer de:

För att åstadkomma den där "bubbel"-effekten, la jag på bilderna ett filter som heter "Sfär". I övrigt är det helt vanliga animeringar.

/AnnaKK


Vitsipporna blommar... :-)


Allt är ju lite sent här (trots att jag bor i sydsverige har jag nåt lokalt höglandsklimat kring hemmet - det är tex frost här nu på morgonen...), och blåsippan i trädgården har bara nätt och jämt börjat visa att det iallafall FINNS knoppar på den.

Men vårvärmen har tack och lov hittat hit under dagtid på sistone, och igår slog de första vitsipporna på tomten ut.

"Man måste lära sej krypa innan man kan fotografera" - som det heter! ;-) Oj, vad jag kröp omkring med kameran på marken igår!

Och som det ju också heter: "Gräset är grönare hos grannen".Den devisen tycks gälla vatten också!? Den här paddan är iallafall fotad i ett "surhål" på grannens mark. :-) Och det är INTE utslagna löv eller så, som står för det gröna inslaget. (Fast det kan möjligtvis vara grangrenar som speglar sej i ytan...?).

Grannen har även några stora fiskdammar, och i dem pågår paddleken för fullt nu. Foton från den kommer så småningom.

Ha en jättefin tisdag! :-)

/AnnaKK
Den drastiska klimatförändringen...


...mellan i lördags och igår, som innebar en plötslig temperaturskillnad på åtminstone 5-6 grader (varmare!) - DEN tog fruktansvärt HÅRT på mina vintergäck!!!

Här är dock ett foto på dem från förra veckan, när de fortfarande såg något ut för världen... <:-)Och ungefär lika illa är det med snödropparna och krokusarna, så när det gäller dem är det nog faktiskt bara att säga; På återseende nästa vår!

Och idag ska jag istället rikta uppmärksamheten mot några badgäster i dammen:Så fort solen lyckas bryta igenom dimmolnen, skulle jag tro att paddleken drar igång. :-)

Kväk - kväk!!

/AnnaKK


Tema52 - Surrealistiskt...


Kring det här temat hade jag "workshop" med mej själv häromdagen.

Trodde det skulle vara lite utvecklande, men det blev snarare bara mer och mer invecklat!? 8-O

Hur som helst... Igår hade jag målsiktet inställt på att ta ett foto som på något vis blev surrealistiskt på grund av att det var just ett fotografi - jag ämnade på ett eller annat vis använda kamerainställningarna och motiven för att uppnå effekten av lite "drömsk overklighet". Men...

Det blev bara pannkaka av de försöken, så nu blir det ett photoshoppat bidrag iallafall.

Man kan ju åtminstone kalla det för en surr-ealistisk bild... <:-)/AnnaKKI denna ärla morgonstund... :-)
/AnnaKKDen nionde april... :-)
Ha en fin dag, Pappa!

Vi ses och firar lite längre fram! :-)-----------------Strålande solsken från en klarblå himmel - och tänka sej, jag ska inte ens jobba! (Dvs jag ska inte jobba nu på morgonkvisten, men antagligen en stund ikväll).

Underbart med vackra dagar som lixom bara ligger still och väntar på en! 

Jag ska INTE vara stilla!! Går ut NU! :-)

Kramar!!!

/AnnaKK
Konst(iga) foton... :-)


På söndag är det dags för Tema52 igen, och den här veckan är det "surrealistiskt" som gäller.

Jag tänkte först på en annan term; "abstrakt", men det är ju faktiskt inte riktigt samma sak...? Så de fotona jag tog med det ordet i åtanke kan jag skrota - alternativt publicera här och nu! :-DEftersom det är abstrakt är det inte meningen att man ska kunna se vad det är... Men ni får gärna gissa!? :-)

Här är en till, från samma miljö:Kanske lite lättare att identifiera det motivet?

:-)

Japp, det är trädstammar!! Och den lite utdragna (?) effekten, beror på att jag har rört kameran längs med stammarna under exponeringen. (Liten bländare och lång slutartid). Och som sagt; det är alltså inte trädstammarna i sej som är abstrakta, utan mina foton av dem. Typ... Öh!?

Tror jag iallafall!? 8-X

Raskt över till surrealismen istället!! ;-)

Vad är då det???

Den bästa förklaringen/"översättningen" jag hittade när jag googlade var Drömbilder. :-) Och såna tänker jag mej som verkliga, men ändå overkliga... Ja, som att dröm och verklighet lixom flyter ihop... (Flum, flum!!!)

Jag testade lite grann i bildbehandlingsprogrammet, och "flöt ihop" ett foto på en brygga med ett på en grågås:Oproportionaliteter och/eller underliga ljuseffekter och rörelser känns väl drömskt... Och gåsen simmar dessutom i is!

Fast jag tycker det blev för mycket av allting på bilden till höger -  och dessutom klarar jag inte riktigt av vare sej konst eller fotografier som jag blir yr i huvudet av... <:-)

Så lagom är tillräckligt!? Eller inte...?Bilden borde kanske ha varit i färg, förresten...?

Nåja...

Nu gäller det att få till något BRA (och surrealistiskt) tills på söndag... Gosh!

/AnnaKK


Tidsnöd...


Hur nu det är möjligt - jag som brukar ha all tid i världen, typ!?

Nåja... Jag är iallafall inte i någon;Oj, vad kniphanarna kivades om honan i grannens damm häromdagen.

Själv kivas jag inte med någon - inte just nu iallafall! :-) Men det var det där med tiden, förstås...

Vart har den rackarn bara tagit vägen!? 8-X

/AnnaKK


Man tager vad man haver...


...när man ska göra ett blogginlägg...

Och till dagens får det bli ett "artificiellt solsken"! :-)Foto från i måndags, när det verkligen var solsken. På riktigt - hela dagen lång!

Och jag hittade den första tussilgon. :-)

/AnnaKK


Och regnet det bara öser ner...


Tralla-la-la-la-la-la-la-la-la-laaa... <:-)(Tur att jag hade en solskensbild i beredskap!)

/AnnaKK

 

Vårkänsla är...


...exempelvis att sitta i solskenet på verandatrappan och......dricka eftermiddagskaffe. :-) (Och samtidigt blunda hårt för alla målnings- och renoveringsbehov där!)

------------------

Idag har jag sett fjärilar för första gången i år, men de flög både högt och långt så dem hade jag inte en chans att fånga på bild. Rödhaken däremot, satt lagom högt upp i ett äppelträd:En humla har jag också lyckats fota idag, men vad tusan är det för äckligt den har på ryggen??? 8-X


Nån slags löss, eller annan sorts parasiter??? Påminner faktiskt lite grann om fästingar...? (Såna har jag tack och lov INTE sett till några ännu - men de kommer väl fram de också nu, ungefär lika säkert som amen i kyrkan... BLÄRK!!! Måste komma ihåg att köpa fästinghalsband till hunden...)

Vidare så har jag studerat myror genom närbildslinsen - fast de fotona är inte överförda till datorn än, så dem får jag visa nån annan dag. Ifall de nu blev så bra så det är lönt att visa dem, vill säga... <:-)

Egentligen var jag ute och letade efter paddor och/eller grodor, men såna hittade jag tyvärr inte. De är ju annars rätt roliga att fota under leken, och den måste ju vara på G nu!? Ska leta vidare i morgon.

Go´natt!! :-)

/AnnaKK


4/4... :-)


Såg sädesärlan trippa omkring på verandataket när jag kom hem från jobbet strax efter klockan 10. :-)

Och igårkväll såg jag en forsärla - det var faktiskt ännu trevligare. Tänk att det år efter år efter år alltid är ett (1) sådant par som hittar tillbaka hit efter vintervistelsen i något varmare land, och häckar här nånstans på vår tomt. :-) (Maken har sett både hanen och honan i helgen, så de är alltså ett par även i år. Han såg även en rödhake igår, förresten, så den hoppas jag också få se inom det snaraste. Ja, allra helst ett par av dem också, så klart).

Den här filuren ville däremot inte bli sedd:/AnnaKK


Tema52 - De Sju Dödssynderna; Högmod


Högmod går före fall...Löser veckans tema på ungefär samma sätt som sist... <:-)

Men den här gången hade jag vid fotograferingstillfället (för nån dryg veckan sedan) inte en tanke på att fotot skulle användas på det här viset, för då hade jag försökt få ett betydligt större skärpedjup. Då ville jag bara lyckas med att få EN myra okej på bild - nu hade jag önskat att fler myror var i fokus, och larven också förstås. Men jag kan inte ta om fotot, för jag lär inte hitta det här scenariot igen - garanterat inte just idag, iallafall. Så med lite modifikation av larvens "ansikte", får det duga som det är!

/AnnaKK
PS! Ni som har tyckt att bilden borde beskurits i nederkant har alldeles rätt! Jag lämnade utrymme där för att larven kanske skulle säga nåt också, men den verkar ju ganska stum så... <:-) Sen glömde jag alldeles bort det när det blev bråttom med att publicera inlägget - sorry!!
PS en gång till! Här finns hela Tema52 samlat med alla teman + länkar till deltagarna.


Upp i det blå!
Eller åtminstone ut i det grå... Har nämligen starka funderingar på en utflykt idag. :-)

Maken som har haft semester i veckan, har ju inte hunnit ha nån semester, så det börjar lixom bli hög tid nu! :-D

/AnnaKK


Dags att spola ner...
...alla negativa tankar - och framförallt allt gnäll angående vädret!!! :-D

Nu är det ju faktiskt APRIL. Och i denna eminenta vårmånad har det ju till och med hänt då och då att det har varit så gott som SOMMAR, iallafall vissa dagar! Tänk, vilka ljuvliga tider vi har framför oss nu - och härliga stunder med macrofoto och fågelskådning. Och man kan ta en sväng med bilen i skymningen, för att se om man kan få syn på älgar eller rådjur ute på åkrar och ängar... Mmmmm!!! :-)

/AnnaKKVilket är värst...?


En "fredagen den den trettonde" eller en vanlig fredag som råkar vara första april!?

Eller en stjärtmes som har blivit fullständigt sönderredigerad??? ;-)Det är nog bäst att jag lägger upp originalet också... :-)För övrigt kan jag bara säga att det inte är så värst kul att blogga just nu, för det är och har varit så mycket småfel, strul och krabb med Blogg.se de senaste dagarna. Nyss gick det tex inte att ladda upp de här bilderna - det kom lustiga felmeddelanden på dataskärmen osv... Men nu går det visst igen... Återstår förstås att se om det går att publicera inlägget - och om det kommer att gå att kommentera det!?

Såna här "aprilskämt" gillar jag INTE!!!

Så SKÄRPNING Blogg.se! >:-I

Till alla övriga: Ha en fin fredag, och mysig start på helgen! :-)

Kramar!!!

/AnnaKK


RSS 2.0