Ljuva juni...

 
Som lugnet före stormen!?
 
Snart brakar semestern loss, och för makens del brukar ju den mest handla ännu mera ARBETE. <:-)
 
 
 
 
 

Så... Jag passar på att vila upp mej nån dryg vecka till... :-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Gla´ midsommar!!

 
Vaknade i morse till åskknallar och regnskval utanför det öppna sovrumsfönstret. Kanske inte det man tycker är det mest mysiga midsommarvädret, men åtminstone regnet är välbehövligt med tanke på hur torrt det är i så väl naturen som i trädgården. :-)
 
Efter en frukost bestående av ägg- och sillmackor till kaffet, känns det helt okej iallafall. Jag behöver inte ha sol och 30 grader varmt bara för att det är midsommarafton - det kommer att bli en bra och trevlig fest ikväll ändå!!
 
Frågan är bara om vi ska köra dit så här:
 
 
 
 
 
 
Eller så här:
 
 
 
 
 
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Så har det gått en vecka av juni också...

 
Med långhelg i slutet och allt - inte så dumt!! :-)
 
Möjligen dyrt... För det har blivit en hel del gjort på byggarbetsplatsen! Och fakturorna från bygghandeln och brädgården, och allt mer vad det nu är, flyter ju in i nästan samma takt. 
 
På nåt vis hade jag tänkt mej att det här garaget skulle vara ett 2-årsprojekt - minst! Men den "ambitionen" har nog spruckit!?
 
 
 
 
 
 
Nåja, när pengarna är slut så är de! Och då BLIR det paus i bygget. Punkt.
 
>:-)
 
Paus i solskenet blev det förresten en stund i lördagseftermiddag, och jag upplevde den västa hagelskuren jag nånsin varit med om. Hagelkornen var bisarrt STORA!!! Och en massa regn kom det också - varav en del fick för sej att rinna rakt in i ett av våra källarrum! 8-X Ja, mer än en tioliters hink var det väl inte, men det är rätt mycket vatten det också när det är uthällt på golvet... 
 
Men nu är det upptorkat, och innan nästa oväder av den här digniteten bör vi ha åtgärdat orsaken till att det rann in!! (Behöver jag säga att det har med vårt nya avloppssystem att göra!? Host... Vi har ju dragit ut på det så mycket som möjligt, och allt är bara halvfärdigt än... Men nu har vi bara två månader på oss att få allt klart. Blä...)
 
 
 
 
 
 
De där hiskeliga haglen gjorde tyvärr en del skada på mina odlingar. Men tack och lov hade jag de flesta plantorna skyddade under tak och markis! 
 
För övrigt var det häftigt att befinna sej i en sådan skur. Jösses, vad det DÅNADE när alla dessa miljoner isbitar slog ner på alla olika material; Plasttak, tegeltak, stenläggningar, grus, växtlighet... Tur bilarna inte stod ute, för då hade det väl nästan varit risk för bucklor i plåten!? 8-X
 
Trevlig fortsättning på sommaren!! :-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 

RSS 2.0