Så har det gått en vecka av juni också...

 
Med långhelg i slutet och allt - inte så dumt!! :-)
 
Möjligen dyrt... För det har blivit en hel del gjort på byggarbetsplatsen! Och fakturorna från bygghandeln och brädgården, och allt mer vad det nu är, flyter ju in i nästan samma takt. 
 
På nåt vis hade jag tänkt mej att det här garaget skulle vara ett 2-årsprojekt - minst! Men den "ambitionen" har nog spruckit!?
 
 
 
 
 
 
Nåja, när pengarna är slut så är de! Och då BLIR det paus i bygget. Punkt.
 
>:-)
 
Paus i solskenet blev det förresten en stund i lördagseftermiddag, och jag upplevde den västa hagelskuren jag nånsin varit med om. Hagelkornen var bisarrt STORA!!! Och en massa regn kom det också - varav en del fick för sej att rinna rakt in i ett av våra källarrum! 8-X Ja, mer än en tioliters hink var det väl inte, men det är rätt mycket vatten det också när det är uthällt på golvet... 
 
Men nu är det upptorkat, och innan nästa oväder av den här digniteten bör vi ha åtgärdat orsaken till att det rann in!! (Behöver jag säga att det har med vårt nya avloppssystem att göra!? Host... Vi har ju dragit ut på det så mycket som möjligt, och allt är bara halvfärdigt än... Men nu har vi bara två månader på oss att få allt klart. Blä...)
 
 
 
 
 
 
De där hiskeliga haglen gjorde tyvärr en del skada på mina odlingar. Men tack och lov hade jag de flesta plantorna skyddade under tak och markis! 
 
För övrigt var det häftigt att befinna sej i en sådan skur. Jösses, vad det DÅNADE när alla dessa miljoner isbitar slog ner på alla olika material; Plasttak, tegeltak, stenläggningar, grus, växtlighet... Tur bilarna inte stod ute, för då hade det väl nästan varit risk för bucklor i plåten!? 8-X
 
Trevlig fortsättning på sommaren!! :-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lotta

Vilket fint bygge! Det kommer att bli så bra när det blir klart. Gillar det där lilla söta fönstret uppe vid noncken 😃.
Vilka enorma hagel, de kan ställa till det när de kommer farande.
Det ska komma regn i slutet på veckan, får hoppas att de kommer i droppar då.
Trevlig sommar?
Vill läsa många inlägg här hos dig, hela sommaren 😉😄.
PS Hoppas allt är bra med P?
Hörs!
☀️

2016-06-08 @ 09:21:20
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Lennart O

Morsning! Imponerande snabbygge med tanke på de begränsade resurserna. Att allt externt idag kostar skjortan är givetvis ett aber.

Vädret är nu lite mer normalt för årstiden och detta inte mig emot. Förra veckan tyckte jag var lite väl varm för att jag skulle trivas.

Just nu förbereder jag mig för en kusinträff som ska hållas på lokal här i byn i dag. Sällan att vi återstående kusiner träffats under mera avspända förhållanden. Oftast har det tyvärr mest blivit i samband med begravningar och trevligare förhållanden kan man ju tänka sig.

Ha det gott!

2016-06-08 @ 10:08:25
URL: http://www.leonardo34.wordpress.com
Postat av: Pernilla

Helt otroliga korn! Det är färdiga snöbollar.
Jag har inte satsat på många odlingarna i år. Vi har ju så ont om vatten så det kommer bli svårt att hålla dem i liv. Men några har jag satt i växthuset. Har redan tömt våra vattentunnor. Håller tummarn för att det kommer någr droppar i morgon, som de lovat.
/P

2016-06-09 @ 22:24:24
URL: http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Malin B

Milda makter vilka skott ni utsattes för!
Kul att du tog minnesfoto.
Du, garage?! Ser ut som ett fint hus! Ni har talang när det gäller byggnationer.

2016-06-10 @ 22:19:34
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Mimmi

Hej igen :)
Nu har jag tänkt att försöka BLI MER AKTIV PÅ MIN BLOGG IGEN,får se hur det går ,Men nu har man iallafall en liten mindre kamera att gå ut och fota med så kanske det går denna gång;)
Det var väldigt som ni håller på att bygga nu för tiden :)
Ha en riktig fin dag ..utan hagel som faller ner från himlen:)

2016-06-15 @ 17:31:31
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.se
Postat av: Inga Magnusson

Oj vilka hagel!! Trist att bygget stannar upp, men samtidigt klokt om pengarna för tillfället är slut. Bygget står ju kvar och kan fortsättas.

2016-06-24 @ 09:47:02
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0