Vilken jävla månad...

 
Och än är den inte slut heller! :-(
 
Men imorgon är det iallafall den sista maj, och då ÄNTLIGEN är det dags att ha ett möte med pappas läkare. Skulle förvåna mej om det kommer fram nåt vid det, som vi inte redan själva har tagit reda på (hur klarade folk sej utan internet "förr i tiden"???), men man kan ju alltid hoppas... Och att det i så fall är något POSITIVT.
 
 
 
 
 
 
Parallellt med tråkigheterna fortgår så klart det vanliga livet, och bygget hos dottern skrider sakta men säkert framåt. Det här fotot är några veckor gammalt, så nu har det hänt lite till. Taket håller som bäst på att råspontas och få papp på sej. :-) 
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Litet livstecken!

 
 
 
 
 
Prioriterar inte bloggen för tillfället, men har absolut inte glömt bort mina bloggvänner.
 
Bara så ni vet! :-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Weber, öl...

 
...och grill-app i mobilen!? ;-)
 
 
 
 
 
 
Det var inte så pjåkigt väder i lördags, faktiskt. :-) Grillen kom fram på kvällen, och vi passade på att "fräsa till" två stycken köttklumpar (tjocka rev på ungefär ett kilo vardera) under locket. Den ena åt vi upp direkt (glufs!!), och den andra ska vi ha idag.
 
Det var dock tillräckligt kallt i lördags för att vi skulle kunna plocka bort ytterligare en cabbemodell från vill ha-listan. Provkörde den här med taket nerfällt...
 
 
 
 
 
 
Och fy fasen vad det blåste isvindar genom hårsvallet!! :-/
 
Det var rätt skönt att krypa in i gamla Volvon igen, med ordentlig värme i både i kupén och stolarna, efter den upplevelsen. 
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 

Efter sommartemperaturer tidigare i veckan...

 
...känns det inget vidare att idag ha kastas tillbaka till kylskåpstempererat. Brrr!!! :-(~
 
Men det går så klart att hitta något positivt även i det, om man vill...
 
 
 
 
 
 
Den skira försommargrönskan lär ju till exempel stå sej några dagar extra. :-)
 
Har inga nytagna foton på hägg och syren, men kan iallafall med ögonen (och i den egna trädgården) konstatera att just nu befinner oss i den berömda tiden mellan hägg och syren. De förstnämnda buskarna/träden har blommat för fullt i veckan, och de sistnämnda har stora knoppar som vill slå ut när som helst - fast kanske inte förrän det blir en lite varmare dag igen.
 
Trevlig söndag på er! :-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Jag fotar inte så ofta...

 
...när jag hänger med favoritlaget (dotterns!) på bortamatcher.
 
Men då kan det istället hända att JAG blir fotad, när jag hänger med hemmalagets publik! ;-D
 
 
 
 
 
 
Vågar ni er på en gissning? Vilken av figurerna på bilden ovan är jag?? 8-)
 
Fotot har jag snott (eller heter det lånat!?) från motståndarlagets Facebooksida. Matchen spelades den första maj, och då var det fortfarande vinterjackor som gällde. Dottern & Co vann förresten. Och det gjorde de i matchen som spelades i måndagskväll också - så för tillfället leder de faktiskt sin serie! :-)
 
För övrigt rullar dagarna på. Solen skiner och det är varmt och skönt. Idag ska det opereras på ett sjukhus i en stad X antal mil bort. Finns ingen anledning att sitta i ett väntrum där hela halva dagen och våndas, men tankarna är till stor del där nånstans iallafall. Hoppas innerligt att allt går bra!! 
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Första veckan i maj...

 
Å ena sidan SOMMAR-feelings! Så-å-å härligt att det äntligen blev en massa sol och värme, så våren äntligen fick en rejäl skjuts i rätt riktning. Lövutsprickning, kaffe på altanen, en massa blommor och fågelsång. :-D
 
Svalorna dök upp här i fredags, tror jag att det var. Spanade in sitt bo från ifjol, då de häckade längst upp i gavelspetsen på vårt hus - och hade toalett rakt ner på vår altan... Är väl inte riktigt sugen på att ha dem där igen, men men... <:-)
 
 
 
 
 
 
Å andra sidan blev det en omtumlande vecka på det personliga planet, för hux-flux ligger en nära anhörig på sjukhus i en stad några mil bort med en diagnos som inte är vad man vill höra. :-(
 
Operation väntar... Sen får vi se vad som händer när vävnadsprover har analyserats osv. 
 
/AnnaKK
 
 
 
 

RSS 2.0