Idag är det en sån där dag...


...då solen inte riktigt kan bestämma sej för om den ska komma fram eller inte. Dock visade den några strålar i förmiddags, så blir det inte mer än så ska jag vara nöjd iallafall! Det regnar ju inte, menar jag. Eller blåser kallt, eller stormar, eller något annat obehagligt. :-)Foton från förra veckan - nu är krokusarna helt bortvissnade. Men jag såg att blåsippan äntligen har börjat slå ut. Har till och med fotat den första lilla knoppen, men de bilderna är kvar i kameran.

Ha en fin fortsättning på dagen. :-)

/AnnaKK


Kommentarer
Postat av: Morten Pedersen

Du får fram sol og sommer med disse bildene i alle fall.

2011-04-14 @ 13:56:12
URL: http://photo.dv.no
Postat av: anki

härlig bild.. jag måste sätta krokus lökar i höst, har inte något alls som blommar här än så bina lär väl inte komma då.. :)soligt och varmt här, underbart vårväder..ha en fin dag

2011-04-14 @ 14:22:28
URL: http://engstromsfoto.se
Postat av: Yvonne

Jag är ledig (i alla fall nästan, hemma är jag) och ska gå ut på blåsippsspaning! Men jag har så fina bilder från förra året...det syns väl ingen skillnad om jag tar dom, hm..Jag gillar biet här ovan!

2011-04-14 @ 16:49:32
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Anki

Här var de tvärt om. Ja alltså solen anandes inte på förmiddagen men på eftermiddagen kom den fram o där har den stannat...framme alltså!!

Jag fotade blåsippor i går, gick brevid en hel hop som växte galant i skogen, men igår var lite kyligt så de var lite stängda, men ack så gjuva endå.

Finaaaaaaa bilder.

Kramiz

2011-04-14 @ 18:42:59
URL: http://anki-nilsson.blogspot.com/
Postat av: Jane

Oj, är bina så i farten redan! Det är bara bra, hoppas att de är lika pigga när äppelblommorna slår ut så det blir mycket pollinerat :)

2011-04-14 @ 18:47:40
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: annette

Oj, så fint Du Du fångat biet,väldigt fint redigerat där man ser den fina färgen på blomman och så en härlig macrokänsla på biet.

Här kom solen fram nu ikväll, annars varit molningt hela dagen tror jag!

Ha det gott!annette

2011-04-14 @ 19:06:22
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: mimmi

Visst är det en härlig ..underbar ... ja .. helt underbar tid vi har runt oss nu .... när det inte regna och blåser vill säga :)

Jag var ute idag för första gången på flera dager .. och då gjorde man sånt som man hade längtat efter .. man kröp på backen för att få komma in på motivet ...men jag kom inte ihåg att det var så jobbigt att komma upp från backen igen ..hm ..

hoppas du har haft en fin dag .. här hade vi sol fram tills klockan 14 .. sen försvann den ..men hälsade på en snabbis på kvällen också..men som tur är ..inget regn ...än

ha det så gott :)

2011-04-14 @ 20:10:31
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: Madde

Sv:Tack så mycket, mår bättre nu:)Underbara bilder, man verkligen njuter:)Kram

2011-04-14 @ 21:06:59
URL: http://amatorfotografen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0