Gå aldrig nånsin nånstans...

 
...utan att ha paraplyet med! :-)
 
 
 
 
 
Själv begick jag för en stund sen just det misstaget, och blev därför blöt (av regnet som började falla) under sista biten på min halvtimmes morgonpromenad... :-/
 
Fast nu har jag snart torkat igen, så ingen större skada skedd! :-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart O

Go middag! Paraplyet är ett ofta underskattat tillbehör, duger både som skydd mot regn och solsken och inte minst som en maskerad promenadkäpp. Min promenad idag företogs dock utan paraply och inte så fullt lättklädd som mannen på din bild.

I morse kunde vi i radion höra att det sker en explosionsartad ökning när det gäller utskrivning av antidepressiva medel och sömnmedel till barn. Vad är det för ett samhälle vi har skapat där allt fler av våra barn inte orkar stå ut med det? Borde det inte snart vara dags att stanna upp lite och fråga oss vad det är vi håller på med? Ser vi inte att utvecklingen är på väg åt fel håll?

Ha det bra!

2013-01-09 @ 13:21:42
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Yvonne

Haha, fast jag tror inte att mannen på bilden blev särskilt blöt...fast det var ju för att han hade paraplyet med, om man tar med det regnar det ju inte sägs det ju! Fast en bra regnjacka är inte dumt det heller! Jag cyklar gärna i regn om jag har en keps på mig!

2013-01-09 @ 18:09:31
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: annette

Ha ha, han var sööööööt;-))
Sommar ser det i alla fall ha varit den dagen, här skall det väl vara vinter enligt almanacka, fast det verkar vara mer november med dimma regn och dis, fast inatt skall skall det väl bli snö och kallt=blixthalka imorgon!
Såg på Fb att Du skall börja läsa, intressant kurs, hoppas verkligen att det är en bra kurs som Du kommer att uppskatta och känna att Du vill satsa på!

2013-01-09 @ 19:14:02
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.se
Postat av: Anonym

Så roligt att du bestämt dig!!!! Ett litet grattis är på sin plats ! :-)
Jag fortsätter mina studier i Jönköping, böckerna är på väg från
Bokus ... Inte billiga alls.

Kameran har semester men mina ögon glor på hus när jag åker genom staden så sen kanske jag får fart när st är ljust efter jobbet.

Ser fram emot rapporter från dina studier!

2013-01-09 @ 19:40:47
Postat av: Suss

Jag tänker nästan likadant, fast jag jag har "kameran" istället för paraplyet. Idag blev jag riktigt blöt, kameran hjälpte inte ett dugg och inte tog jag någon bild heller, så den hade också kunnat få vara hemma.

2013-01-09 @ 20:13:13
URL: http://leontina.blogg.se
Postat av: mimmi

Jag kan tala om att jag längtar efter lite regn ..för du har vi inte minus i alla fall ;)

2013-01-09 @ 20:59:58
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com
Postat av: Majsan, Lindsjo taxar

Vi fick en skvätt me...:-)

2013-01-09 @ 21:04:03
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com
Postat av: soffie

härlig bild ,hos mej har dte blivit kallt igen så kommer det nederbörd nu blir dte väl snö igen,kul tycker ungarna men inte jag!

2013-01-09 @ 21:59:34
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Lotta

Vilken härlig bild.
Jag gick en långpromenad med lurvet innan på dagen, så skulle jag bara gå in och hämta lite grejer efter promenaden som jag skulle ha med mig hem till mor o far, då öppnade himmlen sig. Sedan dess har himmlen varit öppen och det skulle vist dröja innan den skulle stänga sig igen :-)
Men nu ska jag jobba 4 nätter så jag bryr mig inte så mycket om vilket väder det är, bara det inte blir blixterhalka eftersom vi kör nästa 20 mil varje natt.
Hoppas du får bättre väder idag!

:-)

2013-01-10 @ 02:54:51
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Ronnie

Vilken mysfarbror , annars är ett tips att alltid(nästan) använda sig av varm vattentät jacka nu på vintern o lite tunnare jacka på vår o höst som är praktisk o ser snygg ut även när det inte regnar.
Nu blir det väl mest lite snöskurar framöver ser det ut som.

2013-01-10 @ 14:50:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0