Fredagsshopping!




Bilden har inte ett dugg med texten, eller ens denna dagen, att göra... :-)

Borde haft en illustration över rullande femhundralappar istället - typ! För idag har jag verkligen dragit mitt strå till stacken vad det gäller att säkra handelns nya decemberrekord, eller nåt sånt där! 8-X

Nu är alla julklappar utom den absolut sista fixade - plus att jag har klarat av mellandagsrean i förskott också! He! Hade nämligen "30% i rabatt på ett plagg"-kuponger till två butiker, och hittade sånt jag ville ha i båda. Perfekt - för det brukar sällan gå att hitta nåt jag vill ha i min storlek på reorna efter jul, och då kvittar det ju lixom om det är både 50 och 70% i rabatt. Så jag är nöjd!

Nu när jag kom hem och bläddrade igenom posten, så såg jag i lokalblaskan att det är en annan butik jag brukar besöka som startar sin rea redan idag - halva priset på allt, minsann. Så nu funderar jag på om jag kanske inte måste åka och kolla den också innan dagen pengarna är slut. :-D

/AnnaKK





Kommentarer
Postat av: Madde

Vacker bild:) älskar dropparna

2011-12-16 @ 12:59:23
URL: http://madeleneenglund.blogg.se/
Postat av: Lennart O

Gomiddag! Nja, jag försöker att hålla igen och inte dras med i den allmänna konsumtionsfestivalen som julen numera utvecklats till. I Göteborg såg jag att mellandagsreorna i år startat redan före jul. Kläd-och skohandeln är bekymrade över att vintern uteblivit hittills och medfört att folk hållit igen med sina köp av vinterplagg. Själv ser jag gärna att vintern håller sig borta länge än.

När jag åkte hem i går genom ett mer än vanligt mörkt Småland, tänkte jag att den ideala vintern vore om det blev 2 cm snö och att denna sen fick ligga kvar till mitten av mars. Mörkret skulle inte kännas så mörkt med lite vitt på marken.

Idag har jag "julstädat", vilket i mitt fall betyder en vanlig lätt fredagsstädning. Det får räcka med det eftersom jag inte väntar några besökare och kommer att fira julen på annat håll.

Ha en fin helg!

2011-12-16 @ 13:39:20
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Jane

Vilken tur du har :) Jag menar då inte att det är tur att pengarna tar slut .... ;) Själv pustar jag ut efter arbetsdagen och gruvar mig för nästa tandläkarbesök i morr´n, dyrt och obehagligt! Om jag är i någorlunda skick efteråt ska jag fixa de sista julklapparna, tror jag. Annars får de vänta tills på tisdag då jag slutar tidigt.

Julstädning ... hmmm ...det tar jag efter jul ;))

2011-12-16 @ 15:15:05
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: mimmi

Ha ha.. ja du .. det är inte lätt .. ibland så önskar jag att jag hade satt upp en sån där lapp ... ingen reklam tack ..men då missar man ju en massa bra erbjudande...eller gör man ?

En kanon fin bild var det i alla fall även om den inte har något med texen att göra.. vilket jag ändå tycker den har.. lugn och ro ..efter all stress eller hur ;)

kram

2011-12-16 @ 17:08:50
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: Yvonne

Jag handlar ju det mesta av mina kläder på Myrorna och sånt...och de har rea ibland...då är det typ 10kr plagget, sånt gillas! Julklappar är klara, nästan! Nu ska de bara slås in, det är det kuligaste av allt... :)

2011-12-16 @ 18:31:03
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: soffie

otroligt vacker bild, en helgkram kommer NU:)

2011-12-16 @ 19:05:50
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: fjällripan

Underbar bild!! Jag har inte ens börjat med julklapps inköpen än...och bara en vecka kvar ojojoj men har man ingen julstämning så har man inte ;) Nä bäst att sätta igång! Trevlig helg på dej :)



2011-12-16 @ 20:03:57
URL: http://susannelindsfoto.blogspot.com/
Postat av: Linda Elm

jättefin bild helt underbar. så fint med dropparna som gnistrar i ljuset.



en annan har inte ens börjat med julhandlat än. plånboken tom så får irra runt dagen innan som vanligt;)



Trevlig helg! kram

2011-12-16 @ 21:40:53
URL: http://lindaelm.blogspot.com
Postat av: Gunnar

Oj Har du kommit så långt med julklappsköpen. Jag har knappt börjat. Visst är det märkligt detta att julhandeln alltid slår rekord? Där ser man aldrig tecken på lågkonjuktur. Lite kul med alla människor och så men det börjar bli lite too much...

2011-12-17 @ 08:03:09
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com/
Postat av: annette

Skönt att kunna njuta av vackra bilder som denna efter att Du bränt iväg alla pengar, måste vara ngt i luften för Du brukar ju inte shoppa så mkt;)



annette

2011-12-18 @ 17:58:50
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Lars G

En härlig bild där glittret från julen hänger kvar ;-) Samt naturligtvis ditt sätt att skriva på gör att läppen smilar lite grand extra ...

2011-12-20 @ 09:34:27
URL: http://larsfotografier.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0