La upp detta foto på FB igår...
Det är taget på vår norrlandssemester i somras - nånstans i Höga Kusten, i farten genom bilens vindruta.... (Eller möjligen sidoruta - det är fint att bara vara passagerare när man vill fota ALLT man ser! He...).

Iallafall: Mmmm, vad härligt med en glassgubbe i juli. Eller hur!? :-)

Men att publicera det fotot så här till jul (...), var tydligen ett hån mot vädergudarna - för jag straffades genast med snöblask igår, och med ännu mera vinter i natt... 8-X

Dock är det ju tjusigt med snö på marken och träden och buskarna osv, när solen skiner på den - och vad passar förresten bättre än att shoppa julklappar, nu när det plötsligt faktiskt ÄR lite vinterfeeling!?

OFF! :-)

/AnnaKK


Kommentarer
Postat av: mimmi

Men visst blir det fint och ljust ute när man får lite snö på backen ;)

Idag .. på min promenad ..kunde man nästan tro att det var sånt väder som du har här på denna bild .. och jag njöt för fullt kan jag tala om .. tänk .. sol .. och INGEN STORM .. underbart :)

kram

2011-12-06 @ 14:35:33
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: Jane

Nu blev jag ju lite sugen på glass till kvällsfikat, alltså! De futtiga snöflingorna som kom igår blåste bort i natt ... undrar om min julklapp till dottern kommer att kunna användas ... en snöskyffel :) Hon har nämligen skaffat garage och då måste hon ju kunna skotta framför, om det nu blir nå´n snö :)

2011-12-06 @ 18:38:24
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: soffie

jag vill få lite snö nu då det ändå ska va kallt ,allt blir ju ljusare då, men ååååå nu fick du mej att längta ännu mer till sommaren, kramen

2011-12-06 @ 21:01:14
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Malin B

Det finns EN sak som är perfekt med snön - det blir så rent inomhus!!! Så finns det ju en baksida som med allt annat - halkan!

Fast så här i december tycker jag att det hör till med det vita. Här är det ett par centimeter, alldeles lagom för min del. =)

2011-12-06 @ 21:15:33
URL: http://malinbs.blogg.se/
Postat av: Vespa Vulgaris

Har ni fått mycket snö alltså? Här utanför hufvudstaden har vi lite puder bara. Det ser betydligt finare ut än grå barmark. Mera snö tack! :-)

2011-12-07 @ 01:18:11
URL: http://3rumokmedkatter.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0