Foton från en liten julaftonspromenad...
Att julen är röd, hör väl till... :-)

Att den också är gyllene, är kanske inte alltid lika givet - men i år var den det. Iallafall en stund på eftermiddagen, när solen behagade kika fram mellan molnen.Mmmm, så gôtt! :-D

Dock var vägen inte framkomlig... Efter hundra meter åt ena hållet låg det träd över den, som ingen huggit upp efter stormen Berit för några veckor sen - och lika dant var det efter två-tre hundra meter åt andra hållet:I natt har ju stormen Dagmar dragit fram uppåt landet. Man får onekligen Gudrun-vibbar... Hua! :-( Men här märkte vi tack och lov inte av den alls, och jag hoppas att ni som bor i drabbade områden trots allt har klarat er bra!?

/AnnaKK

Kommentarer
Postat av: Linda Elm

fina bilder :) den andra fastna jag för, fina färger och man blir nyfiken på vart den leder. hade hinder bara till mitt fågelställe idag ;)

2011-12-26 @ 21:54:00
URL: http://lindaelm.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Ja, du är fantastisk på att fota!!! alltid lika kul se nya foton

2011-12-26 @ 22:15:24
URL: http://farmoringrids.blogg.se/
Postat av: Malin B

Tre kilometer bort var det strömlösa ett bra tag om jag har förstått rätt och på vägen in till "sta´n" när jag skulle hämta sonen i dag så hade de fått "fixa framkomligheten" på fyra ställen så nog hade det blåst. Jag är SÅ tacksam över att han sov över där inne så att jag inte behövde åka mitt i den blåsiga natten!!!Det kan dock inte hjälpas att jag tycker att det är lite synd att det - dagtid - är så vårlikt väder mitt under julhelgen men det är ju inte något jag kan göra något åt... Nog blir det mera stämning om det är lite vitt! Fördelen är ju dock att det inte är halt.

2011-12-26 @ 22:19:28
URL: http://malinbs.blogg.se/
Postat av: Vespa Vulgaris

Så skönt att ni klarade er i ovädret den här gången. Utanför Stockholm blåste det så i natt jag trodde att takpannorna skulle fara all världens väg. Jag vaknade stup i kvarten, riktigt obehagligt!

Ankan var så där. Roligare att tillaga än att äta. Jag hade nog för höga förväntningar :-/

2011-12-26 @ 22:21:46
URL: http://3rumokmedkatter.wordpress.com/
Postat av: Lisa | majamyra fotograferar och funderar

Här blåser det starka vindar fortfarande. Det jag vet är att en massa träd blåst över vägar här i närheten.

2011-12-26 @ 22:42:06
URL: http://www.majamyra.se
Postat av: Madde

åh, va vackert annorlunda den översta bilden är:)

2011-12-26 @ 22:49:34
URL: http://madeleneenglund.blogg.se/
Postat av: Anki

Morning...o go fortsättning. Här vinder stormvindar nu, eller förlåt de e nog bara "efterdyningar av stormen" för jo de blåser hårt men något i likhet med Gudrun eller Per...nix!!Hoppas du haft en fin jul o de där med solen att den kom fram ja de gjorde ju de hela extra gott.Kramiz

2011-12-27 @ 02:58:11
URL: http://anki-nilsson.blogspot.com/
Postat av: Madde

Sv:det är väldigt skönt med sådana dagar då man icke har några måsten:) Hoppas solen skiner på din lediga dag:)

2011-12-27 @ 12:10:00
URL: http://madeleneenglund.blogg.se/
Postat av: mimmi

Här märks de stormar .men inte lika mycket som andra har gjort .. jag kollade på Nette Cecilia.. ojoj .. båtskjul ..båtar .. ja allt hade blåst sönder och hamnat i vattnet.Så jag får inte klaga..men det gör jag ändå .. sol ute just nu .. och man skall bort på kalas ..hm ..

2011-12-27 @ 12:30:11
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: Yvonne

Här har det visserligen blåst ner en massa grenar, men inga större träd, vad jag märkte på min cykeltur till stan :) Och soligt och fint är det också!

2011-12-27 @ 14:18:52
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0