Ingen sovmorgon idag...

 
Vilket ju annars är en vana vi har lagt oss till med, maken och jag, sedan han bytte jobb i somras! :-)
 
Kring klockan sex brukar det vara lagom att stiga upp på vardagarna numera, vilket är mer än en timme senare än förr! Men idag blev det till att masa sej upp en halvtimme tidigare, eftersom jag hade åtagit mej att skjutsa dottern till sjukhuset. Klockan sju skulle hon infinna sej på Dagkirurgin. Hur dags hon kommer att bli opererad visste hon inte i förväg, men hur som helst så har jag lovat att även hämta henne när hon blir utskriven. Vilket väl blir i eftermiddag - eller kanske inte förrän ikväll... 
 
Jobbigt att vänta, och inte veta nånting!! <:-I Har visserligen ett telefonnummer som jag kan ringa för info, men riktigt ännu är det nog ingen idé att testa det... 
 
 
 
 
 
 
Om någon undrar vad det är för operation dottern ska göra, så är det "den gamla vanliga" när det gäller kvinnliga fotbollsspelare! Främre korsbandet rök i en match i våras - fast att det var så illa förstod faktiskt ingen förrän i somras. Visserligen hade hon ont i knäet, men det gick bra att både gå och springa och det verkade absolut som om det blev bättre och bättre om än i väldigt långsam takt. Men till sist blev det till att söka för det iallafall, och efter röntgen stod det klart vad som hade hänt. Och därmed började en flera månader lång rehabträning som skulle göras innan operationen - och som kommer att fortsätta minst lika länge efter den också.
 
Om man inte har några större besvär kan man faktiskt strunta i operationen, för det finns ändå inga garantier för att knäet blir helt återställt... Men dottern vill gärna kunna spela fotboll - eller i varjefall kunna hålla på med något slags idrottande - framöver också, så för hennes del har det aldrig funnits nån tvekan om hur hon skulle göra. Så nu är det bara till att hoppas att operationen ger det önskade resultatet! 
 
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ditte Yvonne

Jag håller tummarna för att det blir bra! Jag hade också "sovmorgon" i morse. Fast jag gick upp kvart i sju. Men jag behövde inte klä på mig och cykla iväg nånstans med en gång, utan kunde ägna mig åt att fördriva tiden med tvätt och städ och annat kul ;)

2013-11-29 @ 12:58:40
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Lennart O

Go middag! Håller tummarna för att operationen går bra.

Livsmedelsverket har blivit min speciella hackkyckling den senaste veckan, och detta inte utan orsak. Idag har jag läst att de råd nämnda verk utdelat under senaste tiden om minskat mjölkdrickande, minskad konsumtion av ost och kött, är enligt expertisen helt fel sett ur folkhälsosynpunkt. Tvärtom är det så att sett ur folkhälsoperspektiv borde vi öka konsumtionen av dessa livsmedel. Så fel det kan bli när klimatomsorgen fördunklar förmågan att kunna se klart.

Ha en fin helg!

2013-11-29 @ 13:25:20
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: majamyra | tired parents and happy kids lives here

Hoppas allt går bra med operationen!
Ljuvlig bild. Önskar dig en trevlig fredag!
Och du,...jag kan hålla med om det där med att jag beter mig som 40 som planerar in i minsta detalj...haha. Fast bara lite ;)
Och konserten var helt SUVERÄNT BRA!
/Lisa

2013-11-29 @ 15:37:39
URL: http://www.majamyra.se
Postat av: Lotta

Hoppas att allt gått bra! Har hållit tummarna hela dagen :-)

Trevlig helg!

:-)

2013-11-29 @ 16:42:26
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Soffie

Fin bild.hoppas nu att allt har gått bra...trevlig helg

2013-11-29 @ 20:51:56
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Malin B

Jag håller tummarna för att det har gått bra i dag och att det ger önskat resultat förstås.

2013-11-30 @ 00:29:39
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Gubben

Hoppas att allt går bra! Ha en underbar helg!

2013-11-30 @ 07:33:24
URL: http://mhats.blogg.se
Postat av: Pernilla

Hoppas allt gick bra?
Det är inte roligt att gå och vänta och inte veta. Jag tänker på själva operationen. Men vad skulle man göra om man var på plats? Inte hjälpa till, i alla fall.
Ha en skön lördag och tack för den fantastiska bilden. Den gillade jag verkligen, som så ofta med dina bilder.
/P

2013-11-30 @ 08:38:25
URL: http://dogladyn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0