Dingeli-Dong!!

 
Förlåt, att jag gör så slarviga animeringar numera... Men iallafall! :-)
 
 
 
 
 
 
Något måste man ju pigga upp sej med såna här gråtrista och regniga novemberdagar!?
 
Och förresten! Idag om en månad är julen SLUT!!! Härligt! ;-D
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart O

Morning! Akrobatik på hög nivå kan man väl säga.

Typiskt novemberväder kan man väl säga om dagens väder. I radion tjavsar man om varför man saltar vägarna när det är plusgrader ute. Ingen har tydligen fattat att det är vägbanans yttemperatur som avgör om det ska saltas eller ej. Eftersom vi har haft ett par dygn med minusgrader dygnet runt så har vägytans temperatur också legat under noll grader. Efter ett väderomslag till plusgrader kan det ta flera timmar innan vägytans temperatur hamnar på plussidan. Alltså kan det finnas all anledning till att salta även om lufttemperaturen ligger på flera plusgrader. Att detta enkla ska vara så svårt att fatta.

I dagens blad får klimatfanatikerna bre ut sig igen. Nu är det julbordet som hamnat i skottgluggen. Bort med de klimatvidriga inslagen på julbordet, dvs skinka, köttbullar, korvar och syltor. Julbordet bör i fortsättningen vara vegetariskt om vi ska "rädda" klimatet. Möjligen kan man tänka sig sill i någon form men samvetet säger nog att även där bör man visa återhållsamhet med hänsyn till den grasserande utfiskningen.
Sak man vara riktigt radikal så borde nog julen i stort ställas in. Julhelgen medför ju normalt ett extra ordinärt resande, och vi vet ju alla att resandet är något som tär hårt på klimatet. Frågan är om inte de som åker t ex till Thailand under jul-och nyårshelgen borde bestraffas på något sätt. De om några är ju de verkliga marodörerna i detta sammanhanget.
Fanatismen breder ut sig och många politiker applåderar detta.

Ha det gott!

På tal om julbord så läste jag att IKEA:s julbord är både gott och prisvärt!

2013-11-27 @ 09:38:09
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Lotta

Njuter! Så underbar liten cirkusartist :-) Här är det 8 plus idag, uppehåll och grått. Igår kväll var det två minus och så bitterkallt att jag nästan höll på att frysa ihjäl efter kvällsrundan med hunden. Värmde vetekudden två gånger innan jag slutade huttra. Huhuhuhur ska detta gå? Vintermånaderna har ju inte ens börjat.

Inne är det varm och skönt!

:-)

2013-11-27 @ 11:42:15
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Anki

Ja de e sant, om en månad är den över julen o då, då väntar vi in de nya året SEDAN är de snart vår igen. I år tycker jag tiden gått i turbofart redigt. fin korre för nog är de väl korren som äter :)

Kramiz

2013-11-27 @ 12:51:01
URL: http://anki-nilsson.blogspot.se
Postat av: Annika

Hej. Oj vilken söt liten cirkus Ekorre. Ja visst kan det kännas lite onödigt med allt ståhej inför Julen som ändå snart är över. Men jag älskar Julen ändå.
Hej svejs.

2013-11-27 @ 19:31:11
URL: http://badtant.bloggo.nu
Postat av: Ditte Yvonne

Hahaha, jag tycker den var jättekul!

2013-11-27 @ 19:46:42
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Ha, ha bra jobbat! Åhja, först ska vi njuta av advent , ledighet och julkänsla SEN kastar vi ut den!

2013-11-27 @ 20:37:41
URL: http://farmoringrids.blogg.se
Postat av: Majsan, Lindsjö taxar

:-) Va kul du gjort!!!

2013-11-27 @ 20:56:01
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com
Postat av: Malin B

Jag tycker att du piggar upp jätte bra! =)
Hoppas att S piggar på sig lika bra efter fredagens "utflykt". Vad jobbar hon med nu? Kommer jag i håg fel om jag tänker på något "hemtjänstaktigt"? Ibland är jag dålig på att uppdatera mig men det går ju alltid att fråga igen och skylla på åldern. ;)
I morgon ska jag åka till V efter jobbet och sova hos henne. =) Känns lite vardagskullyxigt så där. ;) Vi ska på utvecklingssamtal på fredag morgon så då kan vi ju passa på att ses lite kvällen innan. Vi har ju setts i dag också, då jag fick fin färg i mitt hår. =) Nu var jag som har väntat på en tid, det var lite kul då jag ringde och skulle boka min tid: "Jo, hon är fullbokad.... I slutet av november finns det tid." Ja, då tar jag ju den naturligtvis. =)

2013-11-27 @ 21:13:16
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Soffie

Hihi ekorrar är små akrobater de...underbart att om en månad är julen slut å vi väntar in nyår ...

2013-11-27 @ 21:40:02
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Vespa Vulgaris

November har bara svischat förbi pga massor att göra på jobbet. Det är på sätt och vis tur för jag avskyr verkligen novembermörkret.

2013-11-28 @ 07:46:27
URL: http://3rumokmedkatter.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0