November-boost!

 
Trevliga dikesfynd, från någon dag i förra veckan:
 
 
 
 
 
 
Observera insekten längst upp till vänster i blomman! :-)
 
För övrigt var nog detta den absolut sista blommande röllekan här omkring - kanske synd att plocka den...?
 
Pantburkar hoppas jag däremot att jag hittar många fler av, under mina promenader utmed landsvägen. Jag håller ju på att spara ihop till en fullformatskamera, så en krona närmare för varje hittad burk! ;-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Här blommar röllekan ända tills snön kommer. Så den syns här och var.
Sv: visst är jag mormor. Blev det som 42 åring, sånt som händer, då att säga!
Dessvärre bor de långt härifrån då "skitungen" hittade en ny kärlek där. Men om några veckor ska vi träffas och det var så väldigt länge sen, så jag är nästan sjuk av längtan.
/P

2013-11-18 @ 12:41:12
URL: http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Lennart O

Go middag! Idag något så simpelt som Falukorv med stekta potatis. Men det får gå det också.

På tal om att gå så har jag nu avverkat dagens promenad. Men det börjar bli kallt om benen tycker jag. Nog dags att leta fram långkalsingarna för oss gamla gubbar som är magra om bena tillika om armar och hals, som Ferlin diktade.

Professorn som härom dagen menade att alkisar kan läras att dricka måttligt, har nu fått häcken full av en hop nyktra alkoholister, som menar att professorn helt är ute och cyklar. Nu visar det sig också att professorn sitter i Systembolagets styrelse med ett årligt arvode på 70.000:-- och att den "forskning" han bedriver helt sponsras av just Systembolaget. Tablå, eller vad det är man brukar säga.
När det gäller forskningsresultat finns det alltid anledning att ställa sig skeptisk. Nästan all forskning sker idag på uppdrag av uppdragsgivare som står för kostnaderna, och som kan vara företag, organisationer eller samhällets institutioner. Man kan utan överdrift påstå att den fria och oberoende forskningen idag nästan helt saknas. Givetvis
påverkas forskningen av detta, konstigt vore det ju annars.

Ha det gott!

2013-11-18 @ 14:11:12
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Decdia

Ut på stan efter en helgnatt, där finns massa pengar att få in! Kul sätt att få ihop till en ny kamera.

2013-11-18 @ 17:02:54
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Visst är det härligt att fortfarande kunna hitta en och annan blomma.
ja, vilka sinnen man kan utveckla när ett inte finns. Hon var så rolig för hon sa liksom hela tiden efter man fått på sig och hon känt det var rätt - kolla! vad fin du blev!! Den passade dig verkligen jättebra

2013-11-18 @ 18:15:10
URL: http://farmoringrids.blogg.se
Postat av: Malin B

Riktigt somrigt ju!!!
OM du skulle hitta en 50-öresburk får jag tipsa om att du måste panta den före årsskiftet annars brinner panten inne. ;)
De hade reportage om det i dagens tidning...

I dag kom en kollega som inte var på kontoret i förra veckan och tyckte synd om mig för jag hostade så mycket. Milda makter, i dag är jag ju nästan BRA!!! ;) Hon såg lite förvånad ut.
Bacillerna har vandrat vidare till sonen som var hemma från jobbet i dag... Han var lite velig i går kväll hur han skulle göra men i morse hade han feber så då behövde han då rakt inte fundera på hur han skulle göra...

2013-11-18 @ 20:02:36
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Ditte Yvonne

Röllekor såg jag idag som blommade! Det ska bli lite kallare här snart, men kanske finns det nåt annat som blommar...min balkong kanske? Få se hur länge det står kvar där. Några burkar finns det däremot inte där....

2013-11-18 @ 20:12:11
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Soffie

Rena våren ju med allt som blommar å knoppar sig.. Men nu är det nog tyvärr slut för i år ruskväder å kyla på intågande... Men vi får väl inte klaga (fast det gör jag ändå) vill gärna ha varmt å skönt länge till. Kramen

2013-11-18 @ 22:19:11
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Inga M

Aha, du samlar burkar och sparar pengar. Det måste betraktas som att slå två flugor i en smäll. Dels ett nyttigt miljöarbete, dels inkomstbringande.

Det sista som blommar uppskattar man särskilt, liksom det första. Allt som kan lysa upp den här mörka årstiden tar vi väl tacksamt emot.

2013-11-18 @ 23:43:17
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0