November...

 
 
 
 
 
Fakta:
 
- Det ÄR INTE bara grått och brunt och fult i naturen!
 
- Det FINNS blommor än!
 
- Jag ogillar den här månaden iallafall... <:-/
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart O

Morning! November är väl utan tvekan årets mest sega månad, men än så länge tycker jag det ser lovande ut vädermässigt. Men nu är vi så långt fram på året att vintern kan slå till när som helst. Vilket jag för min del vänligen men bestämt avböjer!

Just nu utanför mitt fönster håller en stor flock björktrastar på att beskatta mitt rönnträd på årets skörd av rönnbär. Blir även fåglar berusade av rönnbär? Jag tycker de börjar uppföra sig mer än vanligt ostrukturerat. ;-)

De lokala medierna domineras idag av Östers snöpliga sorti ur Allsvenskan. Alla mer eller mindre självutnämnda experter analyserar varför det gick som det gick. Överens är man över att för att komma tillbaka behövs det nu en stor påse med pengar. Just pengar har blivit elitidrottens förbannelse. Det kostar idag helt enkelt för mycket att bedriva idrott på elitnivå. Det är inte rimligt att högst mediokra spelare ska betjänas med rena fantasilöner. Om jag har förstått det rätt så finns det idag ingen Allsvensk förening som går med vinst. Samma gäller ishockeyn där spelarlönerna börjat anta rent löjliga höjder. Samtidigt krävs att kommunerna ska gå in och stötta upp i de ekonomiska morasen. Som jag ser det håller svensk elitidrott på att gräva sin egen grav. Lika gott kanske det.

Ha det gott!

2013-11-04 @ 09:07:55
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Ditte Yvonne

Jomen visst finns det blommor! Inte minst på min balkong...och så länge frosten håller sig borta så finns de kvar! Vi hade tur med vädret i Edinburg i alla fall!

2013-11-04 @ 13:14:54
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Lotta

Så fin bukett du fått ihop av novembers fägring :-)
November som är sååååååååå underbar!
Hahaha...eller hur var det nu!!?

Ha en fortsatt bra dag!

:-)

2013-11-04 @ 13:45:14
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Pernilla

Du ser!
De blommorna var bog sända till dej för att muntra upp dej lite. Fast jag håller med. November är inte den allra roligaste månaden på året. Ingefär som februari. December däremot, gillar jag. Men det är ju för att jag gillar adventstiden.
/P

2013-11-04 @ 14:45:04
URL: http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Majsan, Lindsjö taxar

Halloj!
Inte har jag något sådant kvar, läcker bild!
Här har det regnat mer eller mindre hela dagen. Nu plaskar det rejält när man går i trädgården. Vill ha torra dagar nu så jag kan få upp sista löven i trädgården....suck den är ju stor.

2013-11-04 @ 19:18:15
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com
Postat av: TantGlad

Fin bukett.
Tycker åkso november är ful, eller får man säga så?
Ha nu en fortsatt fin vecka.
Kram.

2013-11-04 @ 20:23:15
URL: http://TantGlad.bloggo.nu
Postat av: Gubben

Visst kan November kännas mörk o trist fast för egen del så tycker jag Januari och Februari är tråkiga månader då har man gått och frusit alldeles för länge och då vill man verkligen se att våren kommer igång.

2013-11-04 @ 21:06:47
URL: http://mhats.blogg.se
Postat av: Soffie

Håller med november ogillas av mej med...usch det blir så mörkt så himla snabbt....men värmen får gärna fortsätta för mej...kram

2013-11-04 @ 22:40:27
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Inga M

Hmm.... förstår att jag är rätt ensam om att gilla hösten. November är ok tycker jag, fast inte när det bara regnar och blåser. Det är bättre med frostiga dagar, som är vindstilla och soliga. Mörkret är mysigt på sitt sätt med innekvällar, tända ljus och god mat.

2013-11-05 @ 04:09:45
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Ronnie

Vilken härlig blomsternypa du hittat i mellanmånaden !

2013-11-05 @ 12:45:15
URL: http://www.ronniesfiske.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0