Solig torsdag! :-)

 
Har varit ute i skogen en sväng tillsammans med dottern nu på förmiddagen, och plockat ihop lite olika naturmaterial till hennes advents- och juldekorationer. 
 
 
 
 
 
 
Rätt vad det var ringde hennes mobil, och då var det hennes chef (eller nåt sånt?) som bara ville meddela att hennes anställning har blivit förlängd till den 31/8 nästa år. Najs!!! :-) Speciellt som hon ska vara ledig ett tag från och med idag, och man kanske kunde tänka sej att det är av en anledning som arbetsgivare kanske inte direkt älskar... 
 
Imorgon (om inget oförutsett händer) är det nämligen dags för läkarvetenskapen att försöka laga knäet som dottern fördärvade under en fotbollsmatch i våras! Och hur länge hon behöver vara sjukskriven sen efter det ingreppet, återstår att se... <:-) Men förhoppningsvis ska det räcka med en vecka - och kan hon inte köra bil då, så får väl jag rycka in som privatchaufför och skjutsa henne till och från jobbet. Det löser sej på ett eller annt vis - och viktigast av allt är ju ändå att operationen lyckas, så knäet blir bra igen!! :-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart O

Go em! Kul med den förlängda anställningen, jobben växer ju inte på träd nu för tiden. Hoppas operationen blir lyckosam.

Nu hötter Livsmedelsverket med fingret igen. Svenska folket MÅSTE sänka konsumtionen av kött med minst 20 procent fram till år 2020. Annars klarar inte Sverige EU:s utsläppskrav när det gäller CO2. Samtidigt kan man höra att Arlanda flygplats får förlängd dispens när det gäller utsläpp av växthusgaser, vilket i princip betyder att man även får öka sina utsläpp beroende på förväntad ökad flygtrafik. Mark-och Miljödomstolen motiverar detta med att Arlanda har en stor betydelse för Stockholmsregionens fortsatta expansion. Så var det med det! Ska man skratta eller gråta?

Ha det gott!

2013-11-28 @ 14:38:41
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Lotta

Grattis till dottern ang jobbet! Hoppas nu att allt fixar till sig med knäet och att hon kan vara arbetsför snart igen. Det brukar bli bra, så jag hoppas på det :-)

Jag har varit ute i blåsten idag, väldigt skönt 10 plusgrader. Jag bor ju i Karlskrona och där blåser det ju alltid men idag var det än värre.

Ikväll blir det ishockey, KHK spelar hemma mot Djurgården. Finns inte en stol ledig :-) Vilket tryck det kommer att bli.

Ha det gott!

:-)

2013-11-28 @ 15:34:50
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Pernilla

Så roligt för dottern. Hoppas nu knät blir riktigt bra också. Då är ju allt på topp, menar jag. Tjoho!
/P

2013-11-28 @ 16:39:14
URL: http://dogladyn.blogg.se
Postat av: soffie

härligt väder här med med sol men det blåste en hel del...grattis till dottern att hon fick förlängt på jobbet:)hoppas nu det går bra med knät. kramen

2013-11-28 @ 21:20:05
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Majsan, Lindsjö taxar

De sparkar säkert upp henne snart efter ingreppet. En av mina anställda trillade illa på jobbet o bröt något mitt i armbågen, de spikade o hade sig. Gipset av efter en vecka o nu redan sjukgymnastik.
Tjing Majsan//

2013-11-28 @ 21:28:11
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0