Förskräckligt vad jag inte riktigt...

 
...hinner med bloggen just nu...? <:-I
 
Men jag hann iallafall ta ett foto till på ekorren häromdagen:
 
 
 
 
 
 
Sedan den hade lugnat ner sej igen, efter spurten uppför trädstammen! ;-)
 
För övrigt så går dagarna i en rasande fart, tycker jag. Maken ska återgå till sitt ordinarie jobb på måndag, och det ska bli skönt. Visserligen är det ju trevligt att han kan dra inte lite pengar till sitt företag genom de jobb han gör och har gjort de senaste veckorna, men samtidigt innebär det olika arbetstider nästan från dag till dag vilket i längden blir lite tröttsamt att förhålla sej till.
 
Och i nästa vecka ska vi sätta igång så smått med renoveringsobjektet, och då ska kvällarna tillbrinags där och inte i en skogsmaskin!! (Eller på nån fotbolls- eller innebandyträning - om utifall att berörda läser detta!! Fniss!!!)
 
Ytterligare en sak som är tröttsamt... Att man måste beställa pengar man vill ha ut från banken i förväg... Jag behöver ta ut 20000, men jag tror inte att man får ut mer än 5000 direkt numera? Försökte hitta info om det på min banks hemsida, men när jag skrev "ta ut kontanter" i sökrutan blev det ta mej sjutton inte ens träff!? 8-X
 
Sånt blir man imponerad av, eller hur!?! >:-)
 
Om utifall bankpersonalen kommer att fråga vad jag ska ha pengarna till - om jag nu över huvudtaget kommer att få ta ut dem - så lär svaret bli att jag ska stoppa dem i madrassen, så de är tillgängliga i samma sekund som jag får lust att sätta sprätt på dem!!
 
Go´ kväll!! 
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Suss

Jag är alltid så impad över dina ekorrbilder. Jag har nog aldrig lyckats fånga en på bild. Å andra sidan ser jag inga heller här där vi bor nu.
Jag behövde snabbt få ut 45.000 från min bank, till ett tillfälligt lån till dottern och mågen som snabbt skulle in med kontantinsatsen till ett hus. Eftersom jag utomlands när det bestämdes, hade jag bara fredag och helgen på mig att fixa det. Min bankkontakt sa att det var omöjligt, men jag kontrade med att jag betalar för hans tjänster och då gick det plötsligt väldigt bra. Annars hade de behövt 2-3 bankdagar för den transaktionen. Det känns inte bra när de är ens egna pengar de dribblar med. Madrassen ger rätt dålig ränta, men det gör banken också, så det är kanske ett alternativ.

2014-03-26 @ 18:42:13
URL: http://leontina.blogg.se
Postat av: Lotta

Hahahaha...nu skrattar jag åt ditt inlägg, jag har nämligen också skrivit om tidsrusning :-) Hinner inte med i svängarna.
Vilken fint foto på ekorren. Jag såg två sötisar på Gozzis och min promenad för några dagar sedan, jäklar vad de lekte och busade.
Något som jag också ser ofta nu för tiden är duvhökar och ormvråkar. Finns över allt tycker jag, men du ska inte tro att jag har kameran med mig när jag behöver den.

Snart blir det sängen....spännande bok på G

:-)

2014-03-26 @ 21:40:03
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Vespa Vulgaris

Nej, nej, nej. Du ska säga att pengarna ska gå till en fond för hemlösa ekorrar. Då får du säkert en rolig reaktion från baktjänstemännen :-D

2014-03-26 @ 21:56:53
URL: http://3rumokmedkatter.wordpress.com
Postat av: Pernilla

Det där ned kontanter är knepigt. Jag får varje månad en liten. kontantkassa. Den får jag inte sätta in på banken utan jag ska betala Loomis för att hämta den. Men de tar mer än vad själva kassa är.
Jag kan sätta in pengarna på mitt privata konto och sen gå hem och föra över dem via internet till affärskontot. Eller så sätter jag in de på Ica- kortet på Ica och tar ut dem som lön i bokföringen.
/P

2014-03-26 @ 22:13:37
URL: http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Lennart O

Morning! På min bank, SEB, kan jag ta ut 10.000:-- utan förhandsavisering, för högre belopp vill de ha avisering två bankdagar före uttaget. På bankomaten kan man ta ut 6.000:-- + 6.000:-- på en vecka.
Det är med andra ord begränsningar för att få använda sina egna pengar.

Tidens oavbrutna flykt blir man som äldre påtagligt medveten om. Tiden rusar och man hinner i regel bara med bråkdelen av det man borde hinna med. Eller i varje fall det man önskade att man hunnit med. För att inte drabbas av stress är nog en viss prioritering av den tillgängliga och krympande tiden nödvändigt.
En del förbrukar stor del av sin tid med att träna och motionera. Svenskarna är de som i särklass inom EU lägger ned mest tid på att träna och motionera. Då borde de väl följaktligen också vara de friskaste inom EU, men så tycks inte vara fallet.

Eftersom jag inte tillhör de flitigaste trädgårdsarbetarna får jag ibland frågan om hur jag får tiden att gå. Jag är normalt en mycket fridsam person, men vid sådana tillfällen reser jag borst. Jag brukar säga att jag skulle behöva dubbelt så mycket med tid för att kunna hinna med allt det som jag vill göra. Det kan de inte på något vis begripa, utan de anser att det som inte uträttas med allehanda verktyg och utrustningar i händerna,
har inget som helst värde. Stackars människor!

Ha det gott och stressa lagom!

2014-03-27 @ 09:17:35
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: soffie

otroligt fin ekorrbild!känner med att jag inte hinner med min blogg på samma vis som förut, funderade på att sluta blogga men samtidigt så är det så roligt med alla bloggvänner jag fått så jag fortsätter lite till:)sjukt att inte bankerna har det på sina hemsidor dååååligt!
kramen

2014-03-27 @ 21:11:36
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Herr Nilssons Fru

Ja banken är då inte som den var :) Men de är när man sätter in stora belopp de frågar vad man fått dem ifrån, ja kanske när man tar ut med, för de kan ju oxå ambelanga svartjobb :)
Kramiz

2014-03-28 @ 09:14:43
URL: http://anki-nilsson.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0