Strömavbrott gånger två! 8-X

 
Om ni inte har hört det förr, så kan jag berätta att jag är mitt uppe i skrivandet av en hemtenta...
 
<:-) 
 
Det går inte så jättebra, men det går ännu sämre när strömmen plötsligt bara försvinner! Vilket hände mej vid två tillfällen igår - en gång på eftermiddagen (då var strömmen borta i ca 1½ timme) och en gång på kvällen (då kom den tillbaka igen efter ca 35-40 minuter). Förlorade i och för sej inte så jättemycket osparad text, men bara att bli avbruten på det där viset är ju himla frustrerande!!
 
Varför strömmen gick vet jag inte, men eftersom det varken blåste eller åskade så var det väl nån klantskalle i grävmaskin eller dylikt, som råkade gräva av kabeln... Eller nåt sånt!?
 
Idag har jag knappt tid att sitta vid datorn, så i princip kan strömmen gå hur många gånger som helst!! Fast det är ju inte alldeles tvunget att den gör det, förstås. Men jag ska iallafall göra sånt som går precis lika bra att göra utan ström, och det första uppdraget handlar om att fotografera en tjej som ska på studentbal ikväll. :-)
 
Mitt egna kvällsnöje blir att följa med dottern och titta på fotboll. Kanske tar med kameran då också! :-)
 
Dottern får nöja sej med att vara supporter till sitt lag nu, eftersom hon skadade ena knäet redan i den andra seriematchen. Hon har aldrig tidigare varit skadad på det här viset, och tyvärr verkar det bli drygt med läkningen. Det är inga avslitna korsband eller så, men det finns ju en hel del annat jox inne i knäna som också kan trassla till sej... :-I Vi vet inte exakt vad det kan vara, men knäet är fortfarande alldeles för stelt för att hon ens ska kunna träna. 
 
Men den tolfte spelaren i laget (publiken alltså!!) är ju nog så viktig när det handlar om fotbollsframgångar!!! :-D
 
 
 
--------------------
 
 
 
Borde det inte vara ett foto också i det här inlägget, förresten!? Okej... 
 
Häromdagen trodde jag att den här grå flugsnapparen hade "råkat" fånga ett bi!?!
 
 
 
 
 
 
Jag har misstänkt den för att vara biätare under en längre tid, för den håller sej alltid i närheten av bikuporna och jag ser den i stort sett varje gång jag går dit.
 
Men... Efter en rejäl inzoomning av bilden i datorn, så visade det sej att så ju inte alls var fallet!
 
Tur för den det!! >:-)
 
Och trevlig tisdag på er allihopa! 
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Inga M

Du som har flugsnappare inom räckhåll kanske kan fotodokumentera hans promiskuösa liv också? ;-) Om det nu är en han förstås. De lär valsa runt rejält bland olika holkar. Ovanligt i fågelvärlden där paren håller ihop annars.

2013-06-04 @ 07:52:01
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Lennart O

Morning! Det finns ju en fågel som heter biätare, tror jag. Tur att inte en sådan häckar i närheten.

Ännu en vacker försommarmorgon, om än lite kylig. Men med solens bistånd så kan nog temperaturen nå upp till 15-20 grader senare idag. Det blir att ta fram häcksaxen idag igen. Jag kan inte erinra mig att häckar och buskage tidigare visat en sådan enorm växtkraft som i år. Kan det möjligen bero på den sena och kalla våren? Jag har en häck som bevisligen växt 1,5 dm på en vecka.

I dagens G-P läser jag att de svenska småföretagen ser ganska dystert på framtiden. Det låter ju illavarslande för det är ju där de nya arbetstillfällena ska skapas enligt samstämmiga experter. Ingen tror längre att de större företagen kommer att personalmässigt expanderar. Dessa kommer i stället att fortsätta sin personalbesparande verksamhet genom fortsatt robotisering och andra rationaliseringsåtgärder, så vida man inte helt sonika flytta ut sin verksamhet till något låglöneland. Den enda verksamhetsgren som tycks ha ett behov av arbetskraft är sjukvården, men där saknas tydligen rätt utbildade sökande. Många sjukhus drar i sommar ner sin verksamhet till ett minimum på grund av brist på semestervikarier. Så det gäller att hålla sig frisk i sommar!

Ha en solig tisdag!

2013-06-04 @ 08:52:07
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Lotta

Så mycket trevligheter du ska hitta på idag då...kan behövas efter gårdagens strul.
Fick nästa lite hjärtklappning då jag läste om elavbrotten. Kom att tänka på då jag läste på distans och ett av mina stora arbeten försvann i ett av alla strömavbrott man fick stå ut med då jag bodde i huset. Något okunnig så sparade jag inte mina arbeten jag satt och skrev på lika ofta som jag borde.
Jag var på fotboll igår kväll innan jobbet, skägget fortsätter att växa på tränarna :-)
Ikväll blir det barnbarns gos då föräldrarna ska ut och äta sedan gå på bio. De får vara bort hur länge de vill....:-)

Ha en trevlig tisdag du också!

2013-06-04 @ 15:10:08
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Yvonne

Oj, inget bi! Fast den heter ju flug-snappare, inte bi-snappare... ;) Här blåser det i träa idag och är inte speciellt varmt...men det kommer väl igen hoppas jag.

2013-06-04 @ 18:54:53
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: annette

Tur för den "pippin" att den inte åt upp Era Bin, då jäklar hade den väl fått respass på direkten;)
Strömavbrott nu förvantar man sig ju inte, var säkert en klantig grävmaskinist, kanske inte hade körkort för en sådan maskin;-))
Hoppas dottern klarar av att vara publik, för hon får ju inte hoppa in och hjälpa till, tråkigt med knät, finns en massa därinne som det kan ta tid att läka, hoppas hon har någon som kan råda henne rätt vad gäller rehab!
Ha det gott!

2013-06-04 @ 19:20:41
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.se
Postat av: Pernilla

Men nu är du snål! Du kan väl undvara ett litet bi åt den stackars fågeln?
Tror inte dina bin är så goda förresten!
Nu vet jag inte riktigt hur det blev så här, att jag och fågeln hamnade på samma lag, alltså? Haha!

Hoppas knät fixar sig. Har också en dotter som har ont i knät. De hittar inget fel och nu har hon vilat länge. I morgon ska hon springa på agilitybanan sen får vi se om det håller eller värker.
/P

2013-06-05 @ 08:23:24
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0