Min oskärpta dag... <:-)


(De inte helt skarpa fotona i morgonens inlägg följs av fler...)

--------------

Sonen började ju jobba idag, och jag sov som en gris när han skulle upp - men nu när det inte handlade om att gå till skolan hade han inga problem med att vare sej vakna eller komma upp alldeles på egen hand. :-D Jag märkte inget förrän han stack in huvet i sovrummet och sa "Nu kör jag strax!"

Två minuter efter att han hade kört ringde telefonen, så då fick jag ju masa mej upp och svara... Det var sonen. "Det står en stor älgtjur på åkern! Du skulle kunna gå dit och fotografera den, för den verkar inte speciellt rädd."

Så klart jag måste försöka smyga mej upp till åkern, som ligger bara hundratalet meter från vårt hus - ja, det var ungefär där jag hittade "Dronten" för ett tag sen, förresten! :-)

Och lika klart att älgen naturligtvis såg mej innan jag såg honom... <:-I

Men jag hann få en bild på "en extra krona bland asparna", innan han stack iväg...Ännu så länge är visserligen öronen större än hornen, men innan de har vuxit färdigt kan de nog faktiskt hinna bli ganska stora!? :-)

Resten av bilderna jag tog blev kass... Men den här kan jag väl visa upp också:Fem sekunder senare sprang den över vägen, och ytterligare fem sekunder därefter passerade en bil!

Himla tur att jag inte skrämde upp älgen precis mitt framför den, så det i värsta fall hade blivit en våldsam kollision!!! 8-X

----------

En annan följd av att vara lite oskärpt: Det har ikväll blivit översvämning i vår tvättstuga... Och att det höll på att bli stopp i avloppet märkte vi redan sent igår kväll, men det hade jag förstås glömt tills i morse, och under dagen har jag kört tre maskiner tvätt.

Den sista var definitivt en för mycket... <:-(

/AnnaKK


Kommentarer
Postat av: Morten Pedersen

Du er som meg. Det er ikke stort jeg får til før jeg har fått i meg noen kopper kaffe. :-)

2010-06-07 @ 21:20:07
URL: http://photo.dv.no
Postat av: anki

ja du.. oskärpa får man rätt som det är i naturen..:-) en del dagar mer och en del dagar mindre..såg bilden på blomflugan, väldigt vacker :)mulet,, kallt,, soligt,,, regn.. vädret här idag.. :-( vill ha varmare luft nu.. inte hett,,bara lite lagomt runt 20 grader.. då trivs jag..ha en skön kväll

2010-06-07 @ 21:26:22
URL: http://engstromsfoto.sek
Postat av: Jane

Trots oskärpa så har du iaf fångat en älg ;) En annan måste ta sig till Furuvik för att överhuvudtaget fånga något vilt! Helst ska det vara tama djur så de står kvar tills jag hunnit få upp kameran och fnulat med knapparna :)

Önskar dig en varmare och mindre blöt dag imorr´n!

2010-06-07 @ 21:32:59
URL: http://janesmax.blogspot.com
Postat av: soffie

tycker bilderna va fina å tur det ej blev en krock,jisses va stora de är,

må gott

2010-06-07 @ 23:17:28
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Första bilden är ju vansinnigt rolig. Den andra har fått en lite mer "flyktig" känsla. :)

Vi såg en älg igår när vi åkte hem från svärmor.

Maken fick fota då det var jag som körde. Det blev lite blandat resultat där med, kan jag säga. Och älgen, ja, den gick och gömde sig bakom ett träd. ;)

Ha en fin tisdag.

2010-06-07 @ 23:22:57
URL: http://kerstinsfoto.blogspot.com
Postat av: Ragnvi

Fniss...får säga som hon Jane här ovan...får snart åka till Furuvik om jag ska få se o kunna fota nån älg! Ni verkar ha gott om dom söderut?!

Underbara foton som vanligt hos dig!

Kramen!

Ragnvi

2010-06-08 @ 05:45:14
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: Yvonne

Hihi..älgen liknar Shrek :) Men trots att du inte var så skärpt tycker jag om bilderna! :D

2010-06-08 @ 07:06:22
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: ingrid

Tjusig älgbild!! Snabb du var. Stopp i avlopp inget kul, det händer här då och då, har en "krök" som som är lite väl skarp.. Tur mannen är händig.

2010-06-08 @ 14:15:26
URL: http://farmoringrids.blogg.se/
Postat av: annette

Älgen finns helt klart med på bildrna, lite oskärpa, men vem sjutton kan klara skärpa i korten efter ett sådant rusande ut på åkern, kul med sonen, känner igen mej, fick jag bara sluta skolan så blev livet betydligt lättare;)annette

2010-06-08 @ 17:52:16
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0