Något att minnas när höstrusket sätter i... :-)

 
Var - kors i taket! - på rockkonsert i lördagskväll! Sista lördagkvällen den här sommaren...
 
Youtube-klippet nedan är inte från den konserten, men artisten är den samma - och troligtvis låtarna också. 
 
Ola Salo rules!!! 8-)
 
 
 
 
 
 
För ännu bättre ljud får jag hänvisa till Spotify, och hans soloskiva Wilderness. 
 
För övrigt behöver man inte gå på konsert för att få sej en stroboskopsliknande ljusshow - vaknade i natt av att det åskade, och det var inte lite blixtar! Tack och lov inte lika mycket dunder - det var nog bara nån enstaka knall som var nära. Lugnast så!! :-)
 
Önskar er en bra första september!!
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Inga M

Avundsjuk på dig som fick gå på Salo-konsert! Sånt är det långt emellan numera. Det blir liksom inte av tyvärr.

2015-09-01 @ 10:05:02
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Lennart O

God fm! Enligt uppgift av grannfrun,som lider av åskfobi, så har det åskat här också i natt. Själv har jag dock tydligen sovit som en stock och märkt av någon åska.

Hösten behagar i år att starta med ett stort H. Kvällen i går var väl startpunkten på årets höst med mörker och regn. Gatlamporna utanför tändes redan kl sju! Ack ja, men vi får väl hoppas på några fina dagar även i september även om det inte ser så lovande ut de närmaste dagarna.

Allt gott!

2015-09-01 @ 10:27:53
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Lotta

Bra initiativ att åka på Salo-konsert, han är grym. Ingen åska i mitt medvetande, men jag hörde att det hade både knallat och blixtrat väldigt mycket. Jag hade jobbat två nätter, sovit lite (väldigt lite) så efter all god mat och tårta hos W igår så somnade jag i soffan när jag väl kom hem. Känner mig pigg och utvilad idag :D.

Ser fram emot att du ska få lite mera tid vid din dator, saknar dina inlägg men jag har full förståelse för att du använt din tid på annat.

Ha en bra dag!

Hörs!

2015-09-01 @ 11:26:07
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Malin B

Vad kul att dra iväg på konsert!
Här slapp vi tack och lov oväder under natten som gått men flera kollegor hade vaknat av blixt, dunder och storm. Vi bor lite utspridda och får koll på ett stort område.
I dag har V kunnat äta omelett så det går åt rätt håll. Hon gillade smaken på åtminstone chokladen i de där burkarna, själv har jag aldrig smakat...

2015-09-01 @ 22:39:59
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Pernilla

Han är något utöver det vanliga. Gillade honom redan som The Ark när de var precis färska. Var lite tabu över bandet och jag vågade nästan inte knysta om vad jag tyckte. Jämnåriga tittade konstigt på mej. Idag ser det annurlunda ut, minsann.
/P

2015-09-02 @ 11:56:12
URL: http://dogladyn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0