Ny vecka - Nya tag!? :-)

 
Den här bloggen håller för sjutton på att svälta ihjäl...? Den fick  ju inte mer än två - dessutom riktigt ynkliga - inlägg under förra veckan. Stackars, stackars lilla bloggen! <:-I
 
Ska inte påstå att jag är sysslolös om dagarna, eller att det bara händer en massa ointressanta saker i min tillvaro som det inte är nån idé att skriva om. För så är det INTE! Men jag har väl gjort som så många andra: Flyttat över mer och mer av mitt sociala liv till Facebook!! 
 
Om den här bloggen helt dör ut, så ska ni veta att ni kan hitta mej där istället. Om ni vill. :-)
 
 
-------------------
 
 
Igår räknade jag Vinterfåglar Inpå Knuten
 
 
 
 
 
 
 Utfallet blev följande:
 
Blåmes: 2 st
Domherre: 6 st
Entita: 3 st
Nötväcka: 2 st
Rödhake: 1 st
Sparvhök: 1 st
Svartmes: 1 st
Talgoxe: 7 st
 
Jag matar inte lika mycket nu som för några år sen, men det behövs ju inte heller när vintrarna är så här milda. Faktum är att restaurangen enbart serverar solrosfrön i år, men jag har talg i frysen som ju skulle kunna hängas ut nu när det är åtminstone li-i-ite snö... Får väl ta och göra det sen idag! 
 
Sparvhöken fick förresten ingen mat alls, vad jag kunde se. Vet inte om den skulle uppskatta lite slaktrester, men om så finns det såna också i frysen... Och blod och klövar, och gud vet allt - för nu samlar sonen på sej material att träna sin blivande jakthund med! :-)
 
Go´ morron!! 
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart O

Morning! Det där med att hålla sin blogg igång kräver sin man/kvinna. Jag har två bloggar varav den ena håller på att dö svältdöden och den andra lever vidare tack vare uppmuntrande tillrop från en handfull trogna läsare. Eftersom jag inte är någon fotograf så gäller det att utan stöd av bilder åstadkomma något läsvärt. Man måste nog då specialisera sig på något som kan väcka intresse hos läsaren och inte tro att man ska få någon större läsekrets. Man kan ju som t ex Ulf Lundell använda bloggen som en dagbok, som kan vara intressant just för att det är Ulf Lundell som skriver. Skulle jag skriva dagbok om mitt inrutade dagliga liv skulle det nog inte intressera någon utöver mej själv.

Ha en fin måndag!

2015-01-26 @ 10:05:11
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Malin B

Jag som tänkte Vägra Facebook i all evighet kanske rätt vad det är blir tvungen att skaffa ett konto där då? ;)
Ibland känns det som det är DÄR livet lever...

2015-01-26 @ 21:24:34
URL: http://mainbs.blogg.se
Postat av: Inga M

Jag hoppas ju att du fortsätter blogga! Dina fina bilder skulle inte komma till sin rätt på Facebook alls. Och längre texter blir också liksom borta.

Jag är ju fortfarande förtjust i blogg-skrivandet och det blir flera inlägg varje dag. Det mesta som dagbok förstås, men annat ibland också.

Det jag skriver på bloggen länkas automatiskt till min Facebook, men så har väl de flesta. Sen använder jag Facebooksidan till att länka inlägg där. Det är lättvindigt.

Men jag är osäker på om jag har dig med i vänskaran på min Facebook. Vad heter du där? Du kan väl skriva det i någon kommentar hos mig.

2015-01-27 @ 07:24:27
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: majamyra | It´s all about the details

Nej, du får för allt i världen inte ge upp bloggen för FB! Promise ;)
Jag är ej trogen FB, kikar in någon gång ibland. Dessutom senast jag var där upptäckte jag att sonen tagit bort mig som vän så då blev jag lite putt. Men vill han vara hemlig för mamsen så är det inte mycket att göra något åt :)

Fina fåglar!
Ha det gott!

2015-01-27 @ 12:25:08
URL: http://www.majamyra.se
Postat av: Pernilla

Facebook har jag för att delge mina kunder information och marknadsföring. Eller att skryta om händelser med hundarna.....uhpps!
Jag är nog en "likare" eller "tittare" på fb som privatperson. En tråkig en, alltså.
Men kan du inte flytta över till blogg.se-appen? Då blir bloggen mer tillgänglig. Fast det kanske du redan har?
/P

2015-01-27 @ 16:28:16
URL: http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Lotta

Nej!!!!!.... inte FB, jag vill mycket hellre se dig här. Läsa dina inlägg och se fina bilder. Så från och med i morgon så slopar du FB och kommer tillbaka till oss :D

Så spännande med hundträning. Synd jag bor så långt borta annars hade jag mer än gärna hjälpt till att lägga blodspår och andra roliga spår. Min gamle jycke han vill bara nosa löptikar (det blir de minsann aldrig för gamla för att göra) än att springa i skogen för att få ont i leder.
Han har varit lite hängig nu ett tag, äter dåligt och är lika mager som en strykare. Ska avvakta någon vecka till innan veterinären får kolla på honom. Han är ju pigg när man är ute med honom så det kanske, förhoppningsvis bara är en svacka.

Ha det gott!

:-)

2015-01-27 @ 21:28:38
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Madelene Englund

Så tråkigt. Tycker det vore mer personligt på bloggen. Själv använder jag båda men bloggen för mer personligt. Hoppas du stannar kvar här.
Fin bild:-)

2015-01-29 @ 11:03:37
URL: http://madeleneenglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0