God fortsättning på 2015! :-)

 
 
 
 
 
Ett tag funderade jag på att starta upp en ny blogg nu vid årsskiftet, för jag ogillar verkligen att reklamen bara tar mer och mer utrymme här på blogg.se. Men jag har dessvärre inte orkat ta reda på om det finns nån reklambefriad bloggplattform som även är bra och välfungerande - så det får allt bli till att köra vidare här iallafall... 
 
Jag tror förresten inte att man kommer undan reklamen ändå... Nu ska visst Facebook öka sitt informationsintag angående användarna, så reklamen till dem kan styras än mer. Lite läskigt är det ju att dylika företag ska ha full tillgång till alla ens kontakter och alltid veta exakt var man befinner sej osv, men det hindrade inte maken från att registrera ett FB-konto igår - och jag avregistrerade inte heller mitt... 
 
Inom några timmar har jag förmodligen fastnat på bild i nån övervakningskamera också, så med andra ord: Det har sitt pris (integriteten...) att delta i samhällslivet numera, vare sej det sker på nätet eller IRL! >:-I
 
Trevlig fredag på er allihopa!!
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart O

Morning! God fortsättning på det nya året! Ett år som tydligen ska inledas av en storm med det beskedliga namnet Svea. Hittills på mina breddgrader har Svea dock visat sej ganska beskedlig. Vi får väl se vad den fortsatta dagen bär i sitt sköte.

Det där med att FB i allt högre grad kartlägger oss tar jag inte så allvarligt. Det går ju faktiskt att slopa reklamspalten till höger på FB-sidan. Då är det nog allvarligare med FRA:s verksamhet där man lägger upp profilbilder på "misstänkta" personer som vistas på nätet. Själv har jag stuckit ut huvudet så mycket under årens lopp att jag nog står ganska högt upp på listan av obekväma personer som vägra att tänka godkända tankar. Men det bekymrar mej inte speciellt mycket, så länge jag har kvar förmågan att öppna näbben kommer jag att fortsätta med att tillhöra de obekvämas släkte. Och det inte utan en viss stolthet. Världen är fylld av mähän och dem vill jag inte besläkta mej med.

Allt gott till er!

2015-01-02 @ 09:49:20
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Carina

Förstår dig mer än väl det där med reklamen.....inte kul alls....det är därför jag har blogspot.se för där väljer man om man vill ha reklam eller inte.....och jag vill inte, så därför ser min ut som den gör, hrmm...
God fortsättning på dig.

2015-01-02 @ 11:36:21
URL: http://vidbjarsjobacken.blogspot.se
Postat av: Lotta

Över allt denna reklam! Hörde på radion då jag körde till Stockholm för att hämta hem Gozzi att det tjänas hur mycket pengar som helst på våra namn och mailadresser genom fb. Jag är aldrig med i olika gratis utlottningar länge, hänt en gång så jag misstänker att det redan är försent. Man tänker ju inte på att ens uppgifter sprids som en löpeld när man sitter skyddad på sin kammare och fyller i sitt namn. Skrämmande och tänkvärt!

Önskar dig en fortsatt finfin helg!

:-)

2015-01-02 @ 20:06:42
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Inga M

Jag betalar på blogg.se för att slippa reklamen. Det kostar så där 900 kr per år att få PRO-medlemskap och jag gör det enbart just för att slippa reklam, jag utnyttjar inga andra förmåner som det ger. Jag bara hatar reklamen!

2015-01-02 @ 23:39:06
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: majamyra | It´s all about the details

Fantastiskt fin bild! God fortsättning på dig och din familj!
Det kanske kan hjälpa att byta tema eller något, inte för att bli av med reklamen kanske men ändå. Ett litet lyft och en förändring så här på nya året.
Jag bloggar ju på egen domän så den reklamen jag har bestämmer jag över själv.
Kanske vore något för dig? Använder binero.se. Tycker de är bra och prisvärda.
Har superbra online service också.

2015-01-02 @ 23:46:12
URL: http://www.majamyra.se
Postat av: Malin B

Ibland är det som det smidigaste är att bara "gilla läget" och bortse från all reklam men nog är det trist.
Jag har aldrig skaffat mig något FB konto men det märks att det är mycket som händer där. Det är lite som att vara lite döv då jag inte har något, missar en del men aldrig något jätte viktigt för då ser de till att meddela mig så att jag förstår! ;)

Håller tummarna för att din sons turné blir lyckad!

2015-01-03 @ 15:17:28
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Malin B

Nu läser jag lite hos mig själv och då blev jag ju så glad över den tänkta tillökningen i familjen. Så spännande!!!
Jag gillar verkligen de små liven och hoppas du får vara med och titta sedan när det är dags. :)

2015-01-03 @ 23:49:07
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Gubben

Håller med om att reklamen kan bli jobbig ibland, fast jag försöker att inte bry mig om den. FB kan de göra vad de vill med då jag inte finns i deras register. Har vi inte varit övervakad av "storebror" hela tiden, även innan internet? Vill de veta var jag är och vad jag gör på nätet så varsågod det bjuder jag på!
Ha en skön helg!

2015-01-04 @ 09:13:22
URL: http://mhats.blogg.se
Postat av: Madelene Englund

Förstår vad du menar.
Jätte fin bild :-)

2015-01-17 @ 22:56:56
URL: http://madeleneenglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0