Det finns alltid hål att fylla...

 
 
 
 
 
Dyr påsk i år... :-/
 
Köksfläkten ovan havererade i och för sej nån dryg vecka innan helgen - men det har inte kommit dit nån ny än. Och jag tror det dröjer ytterligare ett tag, för jag vet inte alls vad jag vill ha för annan fläkt där. Men absolut inte en till från IKEA!!! Även om deras fläktar är billiga, så är de inte prisvärda! Den här har det tex aldrig varit nåt vidare bra drag/sug i, och dessutom höll den inte i mer än 6 år. Grrrr!!
 
Vad jag däremot har lagt pengar på i påsk, är ett nytt mobilt USB-modem till vår stationära dator. Det gamla tvärdog på skärtorsdagen (eller när det nu var?)... :-( Tog några dagar att få fart på det nya, och fram tills problemet löste sej (vilket var typ nyss!!) kändes det verkligen som bortkastade 400 spänn! 8-X Lustigt att SIM-kortet fungerade i det gamla modemet, när det inte hade i närheten av rätt inställningar när det sattes in i det här nya!? Nåja, huvudsaken är ju att man kommer på vad som är fel - och kan rätta till det! (Halleluja, vad jag är bäst på sånt!!! ;-DDD)
 
Vi har haft ett kalas också i helgen, förresten. Och nu måste vi äta påskmat fram till nästa helg också, eftersom jag köpte på tok för mycket av allting... <:-) Trots allt bättre än att leva på vatten och bröd, som väl annars hade varit alternativet - iallafall om det ska bli råd till en ny fläkt också...
 
Hej-svejs!!!
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lotta

Är så typiskt att allt ska inträffa samtidigt typ som ketchupeffekten. Känns lite så här också faktiskt.

Önskar och hoppas att vi snart får lite flyt igen!

Kram-Kram

2015-04-07 @ 17:00:12
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Lennart O

Go kväll! Ja det är mycket med det elektriska. ;-)

Påskmat har jag också fått över i mängd, alltid köper man för mycket i rädslan för att det kanske inte ska räcka till. Nu har jag fryst ner det mesta men kokta ägghalvor går knappast att frysa, så det blir att äta sådana morgon, middag och kväll innan de hinner bli gröna till färgen.

Ha det gott!

2015-04-07 @ 17:25:56
URL: http://www.leonardo%2034.wordpress.com
Postat av: Malin B

Efter gårdagen "sopsorterade" jag resterna av påskmaten... Men det är gott så länge det varar.
Här är vår fläkt väldigt gammal och har haft bra funktion. Spisen "väntar" jag på att den ska gå sönder... Men det blir väl ketchupeffekt och allt på samma gång. Som det brukar bli...

2015-04-07 @ 20:13:43
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Herr Nilssons Fru

Konstigt, idag tänkte jag på dig, tänkte de var länge sedan jag såg dig här, eller hos mig, eller på FB o så nu var du här:)

Uch ja de kostar på när de går sönder eller blir gammalt o slitet, typ som vårt badrum som nu ska få en ansiktsluftning o vet du vad, den här gången ska vi anlita hantverkare - spännande.
Kramiz

2015-04-08 @ 18:44:35
URL: http://anki-nilsson.blogspot.se/
Postat av: Inga M

Tack för varning för Ikeas fläkt. Det låter ju inte alls som ett bra alternativ. Priset är inte allt. Här har påsken också blivit dyr, men det mesta har vi ätiti upp. Vi blev ju många. :-)

2015-04-09 @ 03:16:26
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0