Så-å-å november... :-(~

 
Gaah, vilket usligt väder det har varit de senaste dagarna! Bara en massa regn och rusk... IRK!!!
 
Men än finns det faktiskt blommor... :-)
 
 
 
 
 
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart O

God middag! Så här års gör sig blommorna bäst inomhus.

Nu när utomhusarbetet är färdigställt så gäller det att hitta på andra fysiska aktiviteter. Promenader är ju inte så dumt men då bör nog vädret vara något bättre än vad det varit de senaste dagarna. Dessutom har det blivit kallare än vad man är van vid, så det gäller att plocka fram vintergarderoben också. Kanske borde jag inhandla lite nytt inför vintern? Nja, visserligen är jackorna inte av senaste snittet men de är hela och rena så varför inte låta dem hänga med en vinter till. Förresten vad har det för betydelse vad en gammal gubbe har på sej? Jag har ingen som jag behöver imponera på. ;-)

Ha det gott!

2014-11-06 @ 13:30:09
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Marianne

I går hittade jag en blommande maskros men idag hittar jag inget alls. Allt är vitt, vitt.

Hualigen !

2014-11-06 @ 17:42:37
URL: http://livetsommajsan.blogg.se
Postat av: Pernilla

Så klok du är som plockar in lite glädje. Ska jag också göra i morgon på morgon promisen. Nu är för mörkt. Blommor finns det ju ännu även om de inte är så många.
/P

2014-11-06 @ 18:59:43
URL: http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Soffie

Blä värsta månaden nu hoppas allt regn å rusk försvinner så det kan bli lite soliga dagar med, då. Går november snabbare😄

2014-11-06 @ 21:43:25
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Charlotta

Jamen visst är det häftigt att det går att plocka små, fina buketter fast vi är en vecka in i november. Det är något att glädjas åt i mörkret. (Om man hinner hem medan det är ledljus...)

2014-11-06 @ 21:51:19
URL: http://charlottasgarden.blogspot.se/
Postat av: Malin B

Det gäller att njuta! =)
Här har det varit gråkallt hela dagen men jag som sitter inne hela dagarna kan inte klaga. Jag går ju bara ut en sväng på lunchen. Jag som har väntat så länge på att använda min nya Didrikssonsparkas kan ju inte klaga, nu vill jag ju verkligen se om den är vind- och vattentät som utlovat. ;) I och för sig är det ju min "stadsjacka", fast nu när jag inte har djur så skulle jag nog inte behöva ha det så uppdelat längre men det går liksom av gammal vana...

Har åkt på en hemsk hosta, verkar vara standard just kring början av november. =( Det gick ju över i fjol så det gör det säkert i år också, väldigt skönt att det är fredag i morgon, en ledig sådan utan planer. Jag kan hosta utan att störa någon. ;)

2014-11-06 @ 21:55:54
URL: http://malinbs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0