Plötsligt sommar!? 8-D

 
Idag vaknade vi upp till strålande solsken, och en behagligt ljum utetemperatur redan vid 6.30-snåret.
 
HÄRLIGT!!!
 
Bums ut i trädgården efter frukost, och grävde bort ett snärje av ihopvuxna perenner och elaka ogräs från en bit av mina rabatter. Hoppas nu att alla kvarvarande rotsystem torkar bort och DÖR av solen och värmen under de kommande dagarna!? För sen ska jag plantera något nytt och mycket trevligare där, har jag tänkt. :-) 
 
Några foton från igårkväll, tagna i rabatten vid renoveringsobjektet:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Önskar alla en toppenfin dag!! :-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Majsan, Lindsjö taxar

Vi hade faktiskt +26 i skuggan när vi gick ner till sjön kl 16 för att grilla vår middag. Så härligt det var, vovvarna o vi njöt!

2014-05-21 @ 20:03:01
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com
Postat av: Lotta

Idag har det verkligen varit skönt ute, men oj vad det har klagats på hettan. Jag njuter men min mor som jag besökte för att lämna min lurvige hund medan jag var på möte svettades och pustade. Pappa satt i solen med jackan på och småskrattade för sig själv, där är vi lika far och jag...vi älskar värme.
Min Gozzi gillar inte värmen längre, han som självmant lagt sig i bilen blir fort slö och trött nu när det är varmt. Lägger sig i skuggan så fort han hinner, förr lågan han ofta i gassande sol och njöt. Vill inte gärna ut och promenera när det är varm utan vill nästan vända tillbaka då han tycker att vi gått långt nog. Han börjar bli gammal nu min kära vovve. Det där vill man inte tänka på :(
Snart är det sängdags, ska bli skönt!

:-)

2014-05-21 @ 23:14:58
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Lennart O

Morning! Ännu en fin försommarmorgon står på lut. Låt oss göra det bästa som möjligt av den, dvs göra så lite som möjligt. Och det är ju även klimatneutralt. (Se nedan)

Idag har jag i radion hört att om världen ska kunna göras klimatneutral så måste allt fler av befolkningen trängas ihop i storstäder. Att bo utspridda är tydligen inte klimatneutralt, det kräver bl a onödiga transporter. Lantbruket bör elimineras i möjligaste mån på grund av dess stora klimatpåverkan. Jag saknade dock analysen om vad vi ska äta om lantbruket ska avskaffas. Tänk att vi med skattepengar avlönar forskare som håller på med sådant här trams. Det mest klimatstörande av allt är nog i alla fall jordens överbefolkning. Det är kanske ytterst så att det är människan som till antalet bör reduceras?

Ha det gott!

2014-05-22 @ 08:56:30
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Gubben

Nu är det härligt ute. Hoppas att det blir lika bra i helgen.

2014-05-22 @ 17:28:10
URL: http://mhats.blogg.se
Postat av: soffie

å vilken bild, jag har en fjärilslarv här hemma så vi väntar på att den ska puppa sig nu så himla skoj:) idag har även jag badat:)

2014-05-22 @ 20:37:55
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Madelene Englund

Åh, vilken fin fjäril:D

2014-05-30 @ 10:20:47
URL: http://madeleneenglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0