Många timmar...

 
...vid renoveringsobjektet har det blivit i helgen. Men i eftermiddags tog vi oss tid för ett litet besök hos sonen också. Han har ju redan fått fria händer vad det gäller tomten som hör till huset som han ska köpa, och igår och idag har han och en kompis uträttat ett smärre underverk vad det gäller djungeln på husets baksida!
 
Tyvärr har jag inget "före"-foto, men det var iallafall minst sagt vildvuxet. 
 
Men nu har kompisen grävt om rubbet... :-)
 
 
 
 
 
 
Och efter sju bortforslade traktorlass ser det ut så här:
 
 
 
 
 
 
Där stenarna ligger har det förmodligen stått ett växthus eller liknande en gång i tiden. Både plattan och den cementerade gångstigen fram till den, låg helt dolda under jord och gräs.
 
Lite harvning och krattning, och sen ska det sås nytt gräs. :-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart O

Morning! Har man tillgång till maskinell utrustning går det att uträtta underverk på kort tid. Men det blir mycket gräs att klippa framöver.

Min maskinella utrustning för att hålla den växtgalna trädgården i någorlunda schack, består av en häcksax som jag dagligen använder för att det gröna inte ska svälla över alla gränser. Vi får se hur det blir idag, det är vädret som avgör verksamhetens omfattning.

På tal om vädret hörde jag i morse i radion att New York haft den kallaste och mest utdragna vintern på 74 år. Men nu har sommaren slagit till på en gång, i går hade man 27 grader varmt. Här får vi nöja oss med 10-12 grader. Ack ja!

Vidare hörde jag i samma radio att livslängden på en modern tvättmaskin är sju år. För tio år sedan var motsvarande livslängd tio år. Det går åt rätt håll som kapitalisterna säger.
Livslängden på en modern platt-tv är fem till sex år. Det lönar sig inte idag att repararera en tv, dels finns det knappast några tv-reparatörer längre och dels blir det alldeles för dyrt. Själv har jag en gammal tjock-tv med tillverkningsåret 2001. Peppar, peppar, ännu funkar den som den ska.

Ha det gott!

2014-05-12 @ 09:10:52
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: mimmi

Vilken skillnad "lite" jobb kan göra:)
Hoppas att ni får bättre väder så det är hyfsat att vara utomhus..för just nu går det inte ..regnet har öst ner i 3 dagar nu .
kram:)

2014-05-12 @ 11:04:13
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.se
Postat av: Lotta

Med hjälp av dagens maskiner så kan man åstadkomma lite över en helg. Perfekt att ha utsidan klar sedan när han ska påbörja inomhus.
Hahaha...kan tänka mig att ni kommer att bli rastlösa sedan när ni är klara med allt men förhoppningsavis så håller barnen er sysselsatta många månader framöver. :-)

ha en toppendag!

:-)

2014-05-12 @ 13:22:09
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Pernilla

Oj, mycket att ta i där. Är han intresserad av trädgård eller kommer han på sin höjd klippa gräset?
/P

2014-05-12 @ 14:23:12
URL: http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Inga M

Maskiner är bra! Tänk vilket arbete de uträttar på en liten stund! Och här har ni en plats till med förändringar och jordhögar. ;-)

2014-05-12 @ 23:29:51
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0