Pionerna blommar! :-)

 
 
 
 
 
Och kirskålen med... <:-)
 
 
 
 
 
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart O

Morning! Ja, allt blommar nu och en del har redan blommat över för denna gången. Allt går dessvärre alldeles för fort, man hinner inte riktig med förrän man upptäcker att det redan är över. Något liknande är det med livet, innan man upptäckt det är det nästan över.

Nu verkar det som om vi kommit in i en period med mera normalt svenskt sommarväder - blåsigt, kyligt och en och annan regnskur. Enlig väderprofeterna får vi dras med detta minst en vecka framöver. Inte för att det gör mej så mycket, bara ett konstaterande så där i allmänhet. Jag märker nu att jag precis som morgonens radiopratare i P4, som kan konsten att prata länge och väl om just ingenting, så kan jag plötsligt skriva en massa ord om just ingenting. Bäst att sluta nu.

Ha en bra dag!

2014-06-12 @ 08:42:21
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Lotta

Det är nog pionernas år i år! Mina pioner på Öland har aldrig varit så fina och med så många blommor som i år. Mina är bara i knopp ännu så jag hoppas att de är i full blom till midsommar. Jag älskar pioner. Jag har både vita, rosa och röda. Jag grävde upp en del pioner för tre år sedan och jag gav bort både till höger och vänster, några behöll jag själv. Det är mycket lättare att omplantera än vad många sa då jag höll på. Men säg den som inte trivs på Öland :-)

Ha en underbart finfin torsdag!

2014-06-12 @ 09:52:34
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Herr Nilssons Fru

Japp mina med, har faktiskt tre o de flyttade jag i våras för de stod precis där uteköket skulle vara - oh de blommar nu "underbart"
Pioner är väldigt vackra tycker jag.
Den andra blomman som hette,,,kan inte ens forma munnen till de ordet..hihi...ser ut som hundkex!
Kramiz

2014-06-12 @ 16:42:20
URL: http://anki-nilsson.blogspot.se/
Postat av: Pernilla

Åh, jag älskar Pioner. Hade en Rosa som inte kom tillbaka efter en hård vinter. Vi är inte så bra på rabattblommor här i familjen. Maken klipper över dem och jag och hundarna har inte samma åsikt om hur en rabatt ska skötas. Så jag har vikt mej och odlar i krukor för det mesta.
/P

2014-06-12 @ 22:56:23
URL: http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Kerstins foto

Ljuvliga bilder och ljuvlig pion. Har ingen plats för en pion men det är verkligen nåt jag önskar att jag hade i rabatten. De är ju helt fantastiska.

2014-06-12 @ 23:48:12
URL: http://www.kerstinsfoto.se
Postat av: Malin B

Pioner är verkligen pampiga blommor.
Det finns några läckra buskar (om man nu kallar dem så?) hemma hos mig. Men trädgårdsmästaren drar ner på alla rabatter och odlingar nu. Det är bra trots att det förstås är lite sorgligt när orken inte hänger med men det finns ju 80-åringar som inte ens tar sig upp ur sängen för att vattna en blomma på fönsterbrädan! Man kan inte jämföra sig med hur man var för 20-30 år sedan, så är det ju för alla!

2014-06-13 @ 15:55:52
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Maria S

Kirskål är underskattat. En utmärkt marktäckare!;-) Ätbar dessutom!

2014-06-13 @ 22:52:57
Postat av: Inga M

Pioner är tjusiga, nästan lite blom-adel! Igår kväll hörde jag om någon som gjort pesto på Kirskål. Har aldrig smakat det eller ens kommit på tanken.

2014-06-16 @ 06:44:38
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0