När jag får tid...

 
...ska jag lära mej att fota "ordentligt" med mobilen! :-)
 
 
 
 
 
 
För det verkar ju faktiskt som att jag nu äntligen HAR en mobiltelefon vars kamera ÄR användbar!? 8-D
 
Även om jag tankade över fotot ovan till datorn, och gjorde redigeringen på den istället för i nån app...
 
Dags att väcka liv i mitt slumrande Instagram-konto!?!
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ditte

Ja, jag har börjat använda Instagram lite...fast fota med mobilen..mjä, det känns inte så bra när man är mer van vid kamera! Visst, det kan bli fina ögonblicksbilder. Men det är klart, det finns en massa inställningar på den, så man borde kanske lära sig lite mer. Men jag vill fota med kamera och tanka över till dator. Men det ena utesluter ju inte det andra ;) Ha dä gött i värmen? ;)

2014-07-28 @ 10:35:18
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: majamyra | Its all about the details

Jag gillar instagram mer än facebook faktiskt, hoppas du kommer igång där :)
Fin bild! Jag har dock sån beslutsångest när jag ska redigera bilderna i instagram, finns så många fina filter och numera kan man ju dra i spakarna till kontrast, fyllnad och allt möjligt!
Lisa

2014-07-28 @ 10:57:40
URL: http://www.majamyra.se
Postat av: Pernilla

Jag är den som bara andvänder mobilkameran numera. Sen blir det ju lut si och så ibland men det beror mest på att jag bara kollar fotot i displayen i telefonen. Där upptäcker jag inte hur dålig den är. Haha.
Dottern fotar med riktig kamera men börjar växa ur sin nybörjar Nikon. Vet inte om hon är mogen för en system eller om det blir ett nytt objektiv till 15-årsdagen i stället.
Kolla på fotoarkiv.blogg.se
Jag tycker hon är duktig.
Vad heter du på Insta? Jag finns där som dogladyn också.
/P

2014-07-28 @ 12:48:13
URL: http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Herr Nilssons Fru

Ja jag väntar på dig - på Instagram :)
Jag tar de flesta bilder med mobilen, den tar bra kort.
Kramiz o sommarvärmen

2014-07-28 @ 14:04:20
URL: http://anki-nilsson.blogspot.se
Postat av: Lennart O

Morning! Jag tog en gång ett självproträtt med min mobil. Resultatet blev dock så skrämmande att jag undvek att skicka det vidare. Senare har det slagit mej att jag kanske helt enkelt ser så avskräckande ut. Men jag vill ändå inte tro det, mina grannar pratar fortfarande med mej utan att vända bort sina ansikten. ;-)

Ännu en varm dag kommer vi tydligen att få uppleva. Den idiotiske programprataren i lokalradion försökte förgäves att få meterolgen att ändra sin prognos för dagen. Det har nämligen förutspåtts att det eventuellt kan uppträda någon enstaka åskskur i em. Detta ville inte programprataren acceptera med utgång från att vädermakaren hade haft samma prognos i går och då hade det minsann inte blivit någon åskskur alls. Det är på denna intellektuella nivå som morgonprateriet fortgår dag efter dag. Men varför lyssnar jag då på detta dravel? Enda ursäkten är att jag väntar på de lokala nyheterna, därefter vrider jag omgående över till P1 eller ännu oftare till P2

Hörde i P1 i morse att en stor vetenskaplig undersökning nu visat att de som löptränar och joggar längre sträckor inte lever längre än de som motionerar lite mer måttligt. Jag har på kvällarna nu sett ett antal joggare som med blålila och förvridna ansiktsdrag och svettstänkande, för livet kämpar vidare i den trettiogradiga värmen mot vad då? Ingen ska inbilla mej att detta plågeri skulle vara på något sätt nyttigt för kroppens funktioner.

Ha det svalt i värmen!

2014-07-29 @ 09:13:37
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Suss

Vacker bild och mycket bra. Jag fotar inte med mobilen, men har en kompis som tar fantastiska bilder. Min I-phone 4 är ljusår från hennes i bildkvalitet.

2014-07-29 @ 19:39:41
URL: http://leontina.blogg.se
Postat av: Soffie

Har en iPhone nu å den tar väldigt bra bilder, men vet du hut mn får in bilderna i datorn? Ha det fortsatt gott i värmen

2014-07-29 @ 23:10:20
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Soffie

Hur man ska det stå

2014-07-29 @ 23:10:37
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Lotta

Min dotter har en fantastik bra kamera i sin mobil. Hon tar riktigt grymma bilder med sin iPhone 5. Jag håller mig nog till min vanliga kamera så länge tills att jag bytt mobil.

Snyggt foto!

:-)

2014-07-30 @ 09:01:31
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0