Väntar på besked...

 
Idag - i eftermiddag, enligt www.antagning.se - får jag veta om jag har avancerat nåt bland reserverna till den av kurserna jag sökte till vårterminen, som jag inte kom in direkt på. Just nu känns det som att det är den enda kursen jag vill gå, och blir jag inte antagen så skiter jag nog helt och hållet i att ge mej i kast med de andra två nu. Har ju en hel del kvar att göra på den från höstterminen, ifall jag händelsevis skulle få våldsam lust/abstinens... <:-)
 
 
 
 
 
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart O

Go middag! Här skvalar regnet som det nu gjort i ett par veckor minst. Trots att jag långt ifrån gillar regnet så gläder jag mej ändå dagligen åt att regnet inte fallit som snö.

Var nere på byn ett tag på fm för att uträtta några ärenden. Märkte då till min förvåning att jag inte mötte en enda känd människa. Kom då till insikten om att jag nu är så gammal att de flesta känningar i min generation fallit bort och att en ny generation håller på att ta över. Sådan är tidens gång och något som är svårt att göra något åt.

Ha det gott!

2014-01-08 @ 13:43:49
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Herr Nilssons Fru

mm...Jaha...tänker..var ska hon blir:) idag har jag varit redigt rastlös fast jag har telefon dag, ja idag har jag ordnat allt de där jag skulle telefonledes. Jag vill ha ett jobb. Min kurs tar slut nästa torsdag o denna veckan har vi fortfarande julledigt...bläää

Kramiz

2014-01-08 @ 15:58:52
URL: http://anki-nilsson.blogspot.se
Postat av: Malin B

Jag gillar ert tegel där på bilden!!!

Jag håller tummarna för att du få ett bra besked, att det BLIR bra hur det än blir alltså. ;)

2014-01-08 @ 21:27:24
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Pernilla

Jag håller tummarna. Att plugga det man inte vill, är ju helt bortkastat. Hoppas, hoppas!
/P

2014-01-08 @ 23:07:36
URL: http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Gubben

Kommer säkert gå bra med kursen. Tycker ändå du ska gå de kurser du kommit in på bättre än inga kurser. Tror du skulle ångra dig om du hoppade av dem.

2014-01-09 @ 08:00:56
URL: http://mhats.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0