Då har det väl...

 
...varit vinter i en vecka eller nåt sånt!?
 
Kan inte påstå att jag är helt nöjd... Det har varit mulet och blåsigt de flesta av dagarna, men jag antar att jag ska vara tacksam över att det inte har varit svinkallt också. <:-) 
 
Men det hjälps inte... Jag vill ha VÅR!!!
 
 
 
 
 
 
NU!!
 
Punkt :-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart O

Morning! Tror knappast att vädergudarna låter sig bevekas genom några besvärjelser. Vi får ta det som det kommer och glädjas åt att det kunde vara värre än så här. Men som jag tidigare sagt, vintern är livsbegränsande, i varje fall för oss äldre. Därför är vintern knappast något man kan älska.

Efter gårdagens "Uppdrag granskning" är det svårt att inte känna en viss upprördhet. Inte minst när ansvariga politiker ställs till svars och endast lyckas häva ur sig en rad floskler. En sak fick man dock med sig, skäl nr ett för att inte rösta på S kan stavas Ylva Johansson. Hon inbillar sig tydligen att bästa sättet att lösa problemen är pajkastning. I det här fallet är politikerföraktet mer än befogat.

Ha det gott!

2014-01-23 @ 09:15:05
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Pernilla

Lugn och fint nu!
Det är februari först sen kan vi börja tänka på våren.
/P

2014-01-23 @ 12:26:55
URL: http://dogladyn.blogg.se
Postat av: majamyra | It´s all about the details

Ja, nu meddetsamma! Kylan kryper in under skinnet på en även fast man eldar inne och det är ju faktiskt inte så fasligt kallt. Den där råa kylan är ju värst.

Och idag, är det något annat som kryper in under mitt skinn!!

/Lisa

2014-01-23 @ 12:45:08
URL: http://www.majamyra.se
Postat av: Lotta

JAG vill också ha VÅR. Jag försökte att njuta av vädret idag för att intala mig att vintern är underbar. Jag går ju och småfryser hela tiden. Blev lite glad då jag läste att man kan äta mera ifall man är en frusen person. Äta är det enda jag gör nu för tiden, tröstäter...!!!

Har du kollat i botten på din fina vas ifall där står några bokstäver eller siffror. Mycket spännande i så fall. Kolla genast, men ta ut blommorna först :-)

Önskar dig en trevlig torsdagskväll!

:-)

2014-01-23 @ 18:14:35
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Malin B

"Lilla Fröken" ska BÖRJA med körlektionerna nästa vecka. Själv tycker hon att det vore bättre att hon fick "prova att köra upp" till att börja med.
Hm...
Jag är hur som helst imponerad av hennes teoripluggande, hennes bror började typ två veckor före uppkörningen. Men det gick ju bra ändå.
Men han var lite svettig där ett tag. ;)

2014-01-23 @ 21:38:34
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Vespa Vulgaris

Jag skriver under på allt! Vill se tulpaner och krokusar titta upp i rabatterna.

2014-01-23 @ 21:40:54
URL: http://3rumokmedkatter.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0