Äntligen sol!! :-)

 
Rubriken syftar på gårdagens eftermiddag. Idag är det tyvärr lika grått och tjockt i luften som vanligt igen...
 
Men snön har iallafall så gott som helt försvunnit, och grusvägarna har torkat upp hyfsat bra - så den här veckan har jag tagit nya tag med mina morgonpromenader. Visserligen bara en dryg halvtimme långa - får se om jag kan samla ihop ytterligare lite motivation och förlänga dem till åtminstone 45 minuter framöver... Men rätt vad det är har det väl blivit så varmt och svettigt ute, så man inte gitter gå långt på grund av det!? ;-)
 
Igår hittade jag förresten några snödroppar i trädgården. Härligt!! 
 
 
 
 
 
 
Och så fick jag utföra en företagsfotografering, fast jag vet inte om jag borde visa så mycket från den...? Men en liten "tjuvtitt" kan väl inte skada!? (Och klickar ni på bilden så blir den större!)
 
 
 
 
 
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart O

Go middag! Idag blev det fiskgryta med räkor. Sådan räkor som WWF har rödlistat men som andra mera informerade specialister förklarat som godkända. Det gäller bara att ha rätt redskap vid fångandet. Det är nämligen ingen brist på räkor utefter Bohuskusten.

Blommande snödroppar visade en av min FB-vänner i Gbg redan förra veckan. Så visst är våren på G.

Tänkte ta mig en promenad nu innan den aviserade nederbörden ankommer.

Ha det gott!

PS. Nu har det börjat att snöa här!

2014-02-11 @ 14:01:57
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Lotta

Klart att det inte skada med en tjuvtitt :-)Fint foto! Nu kommer du får fotografera alla företag i hela din kommun.
Så bra att du kommit igång med promenaderna igen, hoppas nu bara inte att det kommer en halvmeter snö och fördärvar. Hahaha...snart blir det svettigt...Eller hur!!!
Här regnar det så mycket att vattnet från den lilla viken som jag kan se från mitt köksfönster flyter ut över hela fotbollsplanen.
Köpte extra extra starka halstabletter (stod så på påsen) idag för att lindra min hals. Jag hade förväntat mig att hela hjärnan skulle bli upprensad bara efter ett andetag.... men de var så svaga och jag blev såååååå besviken. Undrar om det är öppet köp halstabletter :-)

Solsken åt folket!

:-)

2014-02-11 @ 14:07:32
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Synskadad fyrabarnsmamma

Härligt det låter med promenader! :)
Det är en sådan härlig tid vi har nu, dagarna blir ljusare för varje dag :)
En stor tisdags kram från mig

2014-02-11 @ 14:37:20
URL: http://carinasnilssons.blogg.se
Postat av: Malin B

Vad KUL att du agerar proffsfotograf också! =)
Här är det snöblandat i kväll och jag har tjofsat runt i snön med min dotter. Som jag längtar efter barmark och kunna gå ordentligt. Jag har ju hållt i med mina - korta - morgonpromenader men när det är isigt och jäkligt väglag känns det mera som att jag går ut för att få luft... Hm.

2014-02-11 @ 21:34:55
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Pernilla

Jag har tjuvkikat.
Ser kanon ut! Det där var ingen korrekt mening men det struntar jag i.
Här har det minsann inte torkar upp. Här töar det ännu och vissa vägar i skogen, liksom flyter. Smutshundar och golv att städa igen. Det var så skönt bär det var fruset.
/P

2014-02-11 @ 21:46:07
URL: http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Inga M

Aha.... en företagsfotografering! Här har vi alltså att göra med ett proffs. Klart att du ska jobba med fotografering, du som gör så fina bilder.

Och snödroppar har du fått. Här har nästan alla snö regnat bort och isen har smält på vägarna så nu går det bra att promenerar utan Icebugs
Ha en go dag!

2014-02-12 @ 06:33:54
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Herr Nilssons Fru

Solen - såg jag i helgen men sedan dess har vi fått regn, snö och uppehåll utan sol :) all motion är bra, (tänker på vad du skrev hos mig) man kan ju inte ligga i träning jämt :) men i mitt fall blir de en hel del nu och minst 4 gånger i veckan, ja så har jag ju mina dagliga promenader då med jyckarna.
Kramiz

2014-02-12 @ 07:38:16
URL: http://anki-nilsson.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0