Och jag som inte skulle i år... <:-)

 
Men nu har jag lika väl satt igång med julstimmet!! 
 
Kutat runt i X antal olika butiker idag, och försökt få tag i både det ena och det andra... Är inte helt nöjd med hur resultatet föll ut, och antar att det betyder att jag får fortsätta jakten på de perfekta julklapparna en annan dag.
 
Elände också!!!
 
Men just NU tänker jag iallafall bara chilla ner en stund!! :-)
 
 
 
 
 
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin B

Med riktig julchili kommer julen att gå som en dans!
Jag softar så fint att jag inte tror att det är sant. Det är ju flera dagar kvar! ;)

2014-12-15 @ 20:50:05
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Inga M

Tänk att man drattar dit varje år och stressar vid jul. Jag tänker i alla fall alltid i förväg att jag inte ska det men likafullt! Det är så mycket jag lyckas torna upp framför mig med städning, mat och julklappar. Och idag har jag lyckats "bli med" 40 kilo älgkött mitt i allt annat. Håller tummarna att frysutrymme ska räcka till och min dag!Du får ha en bra dag och en stressfri sådan! ;-)

2014-12-16 @ 06:00:36
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Herr Nilssons Fru

Här stressas inte alls. Vi tar de piano, de mesta är klart o julen kommer hur som :)
Skönt du kommit igång.
Kramiz

2014-12-16 @ 06:34:53
URL: http://anki-nilsson.blogspot.se/
Postat av: Lennart O

Morning! Lite frostigt i morse med halka på asfalten. Det gäller att hålla tungan rätt i mun om man ska ut och promenera.

Läste i bladet att Öster nu spikat sin 22-mannagrupp inför nästa säsongen. Märkligt att en klubb med så omvittnat dålig ekonomi kan satsa på en spelargrupp med i huvudsak heltidsanställda spelare för spel i div 1. Visserligen säger man att det är en satsning och att man nu har det vassaste laget inom div 1. Målet är Superettan redan 2016. Öster ligger nu i förhandlingar med kommunen om ytterligare driftsbidrag för Arenan med 2 miljoner per år plus 1 miljon för räntekostnader. Dessutom begär man att kommunen lämnar ett fullt bidrag för att lägga om planen till konstgräs. Kommunledningen grymtar lite men säger samtidigt att det inte finns några alternativ. Kommunen satsar ju hårt på att bli en stad med 100.000 invånare och då måste man även satsa på anläggningar med sportsligt innehåll. De positiva tongångarna från kommunen har nu fått till följd att Sveriges största och modernaste innebandyarena nu kräver att kommunen ska ta över kostnaderna för driften av den arenan. Innebandyklubbens ekonomi är nu på upphällningen. Vem blir nästa klubb att ställa sej i bidragskön?
Skola, vård och omsorg kommer allt mer i bakgrunden. Det tycks vara angelägnare att satsa på det spektakulära.

Ha det gott!

2014-12-16 @ 09:09:56
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Pernilla

Haha, får jag låna lite chill? Behöver det verkligen.
/P

2014-12-17 @ 18:25:59
URL: http://dogladyn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0