Nu har jag tänt (ännu fler)...

 
...andra ljus i advent! :-)
 
 
 
 
 
 
Traditionell adventsbelysning finns det baske mej inte plats för i år, eftersom nästan varje eluttag redan används till någon slags extrabelysning till chiliplantorna. Vågar inte chansa med de få lediga uttag som trots allt finns - det kanske börjar gå säkringar då, så hela huset istället blir mörklagt!? 
 
Får INTE hända!! :-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart O

Go kväll! Denna mörka söndagskväll behövs verkligen allt ljus som finns att uppbåda. Men bara ett par veckor till sedan vänder det igen och vi går åter mot ljusare tider igen. Fast politiskt sägs det att vi går mot allt mörkare tider.

Hade ett par underhållande timmar i em då jag råkade slinka in på FB-sida om gamla Haga i Göteborg. Givetvis med obetalbara kommentarer som bara kan finnas bland genuina göteborgare.
Bl a berättades det om en gammal krog med namnet Sven Duva. Dit gick man sällan utan att ha gummistövlar på sej. Där var nämligen permanent stopp i pissoarens avlopp. Toan där ansågs allmänt för Hagas äckligaste och det säger inte lite. Rent allmänt ansågs det att man före besök på toan på de flesta av krogarna i Haga, säkrast kavlade upp byxorna till knäna. Detta är inte längre tillbaka i tiden än på 80-talet.
Det fanns en affär i Haga som gick under namnet "Skrot & Skräp & Gamla möbler".
Det berättas att det fanns en kommunal alkoholinspektör som tillbringade all sin fritid på krogen Duvan i Haga där inmundigande den mängd alkohol som servitriserna ansåg lämpligt, och det var inte lite. Ofta slutade kvällen med att inspektören fick bäras ut ur krogen sittande på sin stol. I varje fall borde denne inspektören ha haft god insyn i sin tjänsteutövning.

Trevlig kväll!

2014-12-07 @ 17:46:39
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Marianne

Hi,hi, ja lite får man ju offra för de små liven :) Tur jag har ett litet hus så mina chilisar får vänta till efter helgerna. Men jag längtar redan.

2014-12-07 @ 18:13:22
URL: http://livetsommajsan.blogg.se
Postat av: Vespa Vulgaris

Du har verkligen fått chili på hjärnan :-D Kul Anna!

Jag har inte tänt ett enda ljus än men det beror på att jag är så rädd för att glömma dem och råka elda upp lägenheten och katterna. Huga!

2014-12-07 @ 20:59:56
URL: http://3rumokmedkatter.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0