Onsdag - som känns som tisdag...?

 
Jag har lätt för att bli dagvill efter längre ledigheter, men igår hade jag faktiskt stenkoll på att det var tisdag trots att det var första vardagen i veckan. Men istället har jag trillat dit på det där idag, och redan hunnit tänka flera gånger att "det är bara tisdag, och lå-å-å-ångt kvar till helgen"... <:-)
 
Inte för att det spelar nån större roll vilken dag det är, men vissa fasta hålltider har man ju ändå att förhålla sej till. 
 
Så nu har jag skrivit upp på en lapp här jämte datorn, exakt vad som gäller inför de kommande dagarna! 
 
Ordning och reda, (inga) pengar på fredag! :-D
 
 
 
 
 
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Gunnar

Det är inte dumt när veckorna förkortas så. Jag är pensionär men jobbar extra så även jag har att förhålla mig till vardag o helg. Just nu har hustrun påsklov från Kyrkeruds folkhögskola och det känns också lite märkligt.

2014-04-23 @ 17:01:32
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com/
Postat av: Lennart O

Hej hopp! Hoppas att företaget förutom alla utgifter även har en och annan inkomst.;-)
Då jag en gång i forntiden läste företagsekonomi hade vi en lärare som gång på gång ivrigt inpräntade i oss elever att grundregeln för att driva företag är att inkomsterna över tid alltid måste vara något större än utgifterna. Låter ju ganska självklart men tyvärr visar det sig alltför ofta att denna regeln inte står helt klart för alla. Nu tror jag inte att detta är något som kommer att drabba ert företag då ni har personer i ledningen, dvs du, som har ganska klart för sig när det gäller att hantera ekonomin.

Idag har äntligen mina staketbyggare kommit till skott och nu rivit och forslat bort det gamla och rötskadade staketet samt städat upp efter det. Det blev plötsligt så snyggt att jag börjar ifrågasätta om det verkligen behövs ett nytt staket. Nåja, nu är materialet kapat och klart så det är bara att löpa linan ut.

Ha det gott!

2014-04-23 @ 17:07:08
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Lotta

Här är det i alla fall pengar på fredag. Tur det, annars så hade det fått bli kokt vatten i helgen :-)
Dagvill har jag varit sedan jag började jobba natt för 14 år sedan. Det är lika bra att köra tisdag hela veckan...det blir ju rätt ibland.

Ha en bra torsdag när det blir så dag :-)
Söt pippi!

2014-04-23 @ 22:48:18
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Madelene Englund

Wow, vilken bild:)

2014-05-01 @ 22:31:02
URL: http://madeleneenglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0