Möt älgen!!

 
 
 
 
 
Eller som jag egentligen hade tänkt skriva i rubriken: MOT HELGEN!!! :-)
 
Några älgar till:
 
 
 
 
 
Var och varannan kväll när vi kör hem från renoveringsobjektet, får vi anledning att stanna på vägen för att "prata lite" med såna här som betar på hyggen nära vägkanten. Fotona blir dock ganska kassa, eftersom jag ännu så länge bara har med mej kompaktkameran till bygget. Det är så otroligt dammigt och skitigt där, så jag vill inte riskera att systemkameran (eller snarare objektiven) blir fördärvade av nåt sånt... Men så fort vi börjar med lite "renare" arbeten så ska jag byta utrustning! :-)
 
Här är förresten en till bild på paddan jag hittade bland rabarberna häromkvällen:
 
 
 
 
 
 
Fortsatte att gräva i det landet igårkväll, medans de andra murade klart källaren. För visst är det så alla proffsinredare på tv gör; Under tiden som hantverkarna sliter som djur med byggnationerna, så smiter inredarna undan och fixar en rabatt istället, eller gör något annat litet trevligt pyssel - samtidigt som de fikar!? ;-)
 
Fast jag slet faktiskt rejält jag också. Fy tusan, så tröggrävt det är med alla grästorvor och ogräsrötter... :-(~ Och jag hade inte ens fått med mej en flaska vatten att stilla törsten med...
 
Men, men! Några timmar till och landet kommer att vara klart - liksom källaren! :-)
 
 
 
 
 
 
Man ska väl inte ha för tuffa mål med det här bygget, men maken vill iallafall gärna se att stommen till det nya köket (som ska ligga ovanpå källaren) är rest innan helgen är över. Lyckas vi med det, tycker jag att vi har varit duktiga på riktigt!!! :-) 
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: VespaVulagris

Grodan ser ut att vara i bättre form på det där fotot :-)

Och du har rätt- trattkantarellkvinnan, det är jag :-)

2014-04-25 @ 11:57:43
URL: http://3rumokmedkatter.wordpress.com/
Postat av: Soffie

Wow vilk bilder å sånära de vågar komma,
Svar håller med dej i det du skrev hos mej, kramen å ha en mysig helg, kysste du den där fulingen eller just det du har väl redan din drömprins du ;)

2014-04-25 @ 12:43:57
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Lennart O

Go middag! Det är mycket med älgar, paddor och andra djur. Rätt häftigt, eller hur?

Ni som fortfarande är unga, ja relativt i alla fall, tycks ju orka med en hel del. Själv orkar jag numera endast korta pass i trädgården, men jag kan ju nu med gott samvete skylla på åldern. Med tiden får jag väl kanske deltidsanställa en trädgårdsmästare. ;-)

I mitt universitet, radions P1, har jag nyss hört att kravodlat minsann inte är utsläpsneutralt när det gäller CO2. När det gäller växthusodlade kravprodukter så är utsläppen under vinterhalvåret rekordstort. Vidare har jag upplysts om att korna inte alls är de klimatsabortörer som vissa vill framhålla. Utomhus betande kor är att betrakta som klimatneutrala. Så de som påstår att vi inte bör äta kött på grund av klimatskäl har egentligen inte så mycket på fötterna.
För att fortsätta på miljö-och klimatköret så är luftkvalitén i de kinesiska storstäderna nu av den prekära nivån att åttaåriga barn drabbats av lungcancer. När man dessutom vet att rökningen är mycket utbredd i Kina så ser väl inte framtiden där helt lysande ut.

En fin och solig helg till er alla!

2014-04-25 @ 14:13:48
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Anita

Grymma bilder :D

2014-04-25 @ 21:53:57
URL: http://siliiins.blogg.se
Postat av: Gubben

Älgar är ståtliga djur brukar se dem på hösten när man åker ut till stugan. Hinner ni med allt det innan helgen är slut så är det verkligen bra jobbat.

2014-04-25 @ 22:41:35
URL: http://mhats.blogg.se
Postat av: Ditte

Tur du har en liten kamera också! Man känner sig väldigt naken utan... Nu är det rätt varmt ute och det kommer säkert en massa insekter och fåglar under veckan. Men just Valborgsmässoafton såg ut att bli en blöt historia :P Ha de gött! Paddan såg jag på första bilden ;)

2014-04-26 @ 09:04:20
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Lotta

Vilka fina foto på Älgen, även om inte du tycker det :-). Jag hoppas att mina älgar är lika välvilliga att komma med på bild.
Såg en skabbräv idag, det var ingen vacker syn. Svansen var lika smal som en snörstump.
Vad ni är duktiga. Hoppas du hinner njuta lite av det fina vädret också :-)

Nu är det läggdags!
Sov gott!

2014-04-27 @ 00:48:29
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Pernilla

Häftigt att få älgar på bild. Är ju inte så van vid Älg, haha och ser sällan dem. Inredaren gräver rabatter och sätter sig vid symaskinen medan byggarna jobbar. Helt riktigt!
/P

2014-04-27 @ 11:49:08
URL: http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Suss

Jag är imponerad av hur ni sliter och hur fort det går framåt. Paddan var som en bonus, jag har inte sett någon sedan jag var liten. Undrar vart de tagit vägen? Samtliga blivit pussade till prinsar kanske? Tack för att du visade den!

2014-04-27 @ 22:10:08
URL: http://leontina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0