Testar...

 
...om de nya glasögonen kan läsa på nära håll:
 
 
 
 
 
 
Jo, minsann!! 8-)
 
Hade de sen även velat sitta kvar uppe på näsroten när jag har dem på mej, så hade allt varit toppen! Men... Det vill de INTE! Så det lär få bli ett nytt besök hos optikern inom det närmaste, för att justera skalmarna lite till... <:-)
 
För övrigt:
 
MYCKET frost på marken i morse. Hutter... 
 
Men SOL nu (tack och lov!!) - plus en alldeles klarblå himmel! :-)
 
 
 
 
 
 
Trevlig helg på er allihopa! :-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ditte Yvonne

Ja, man brukar få justera sina nya glasögon en del ibland...som tur är så är det ju gratis! Fast det går väl åt lite bensin för din del kanske... Här var det klarblå himmel tidigt i morse, men nu är det lite blandat..och blåsigt! Hu. Inte mycket, men det räcker för att det ska bli kallare. Jag tror jag går ut i skogen lite, där blåser det inte lika mycket...

2013-09-27 @ 10:32:30
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Lotta

Tack Anna! Naturligtvis är du förlåten :-)
Det blev en tidig promenad för mig i morse, jag missade frosten så när jag väl kom ut orkade jag inte gå in för att ta på mig mera kläder. Så det fick bli raska steg på hundrundan.
Nu drar jag till Öland, skördefest hela helgen. Planera in det något år, det skulle ni gilla. Ni får mer än gärna husera på min tomt ifall ni vill. Inte bara då, kom när ni vill.
Hade varit kul att få träffa dig :-)

Hoppas att du får en solig och fin helg!

:-)

2013-09-27 @ 12:20:58
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Lennart O

Go middag! Minus fyra grader hade vi här i morse. Märkligt nog tycks mina ännu rikt blommande pelargonier klarat frosten utan synliga men.
Solen skiner men det är attan så kallt i den nordliga vinden.

Har just suttit en stund och tittat på författarintervjuerna från bokmässan. Bl a P O Enquist och Kerstin Ekman. Så himla bekvämt att kunna sitta hemma i lugn och ro och kunna se och höra detta. Bokmässam live klarar jag inte längre av. Webbsändningarna från bokmässan kan ses från bl a DN:s hemsida.

Ha en fin helg!

2013-09-27 @ 13:44:18
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: soffie

men va typiskt att de inte vill sitta kvar då hoppas du får hjälp direkt hos optikern så de blir bra för dej...blä frost här med minus på nätterna men som tur är har det varit sol på dagarna men inte över 10 grader så brrr jag fryser... kramen å gooo helg

2013-09-27 @ 19:53:34
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Inga M

Jo, man kan behöva justera sin glasögon efteråt. Jag var nog hos optikern tre gånger, men nu funkar det. Någon fördel ska man väl ha om man köper direkt av proffsen istället för att handla på nätet.

2013-09-28 @ 07:26:21
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Gubben

Den här gubben behöver besöka sin optiker inom en snar framtid då glasögonen börjar bli suddiga och det beror tyvärr inte på att de är smutsiga. Under veckan har det varit minus grader, fast i morse var det 5 plusgrader.

2013-09-28 @ 08:25:08
URL: http://mhats.blogg.se
Postat av: Malin B

Att få "skoskav" på näsan kan inte vara bra så hoppas att optikern fixar till bågarna på studs.
L hade fått en gren i ansiktet härom dagen på jobbet och ett sår bara någon centimeter från glasögonen. Tur i oturen måste jag säga.

2013-09-29 @ 15:12:16
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: mimmi

Förutsättningen för att man skall ha nytta av sina glasögon är ju att de sitter kvar förstås ;)
Här hade vi frost en natt ..men de sista två har vi inte haft det...tror jag ..men nu är jag ju inte några av dom som är uppe med tuppen förstås..så helt säker kan jag ju nog inte vara :)
kram :)

2013-09-29 @ 20:42:56
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0