Den sista september...

 
Frost har man - vare sej man vill det eller inte - fått börja vänja sej vid att det är om morgnarna nu... 
 
Kan ju faktiskt vara vädigt vackert, eller hur!? :-) Iallafall när solen skiner på den:
 
 
 
 
 
 
Men att förlika sej med att det, från och med i morgon, även är oktober!? DET tar faktiskt emot en HEL DEL...
 
Fast jag behöver å andra sidan verkligen släppa greppet om sommaren - och framförallt om SOMMARLOVET - och på allvar börja koncentrera mej på mina studier nu! Idag om en vecka ska delkursens sista uppgift lämnas in, och det är en lite större grej än vad vi har haft så här långt. En skrivelse på ungefär fyra A4-sidor (vilket dock är tämligen lite ändå för att vara på den här nivån, tycker jag) som i stora drag ska sammanfatta vad kursen har handlat om + vara kryddad med lite egna reflektioner och analyser.
 
Kanske lika bra att sätta igång med den bums!? <:-)
 
Ha en fin måndag allihopa!! 
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart O

Morning! För ovanlighetens skull vaknar vi här idag upp till en grå morgon med fem plusgrader. September blev väl vädermässigt en ganska bra månad. Nu i början av oktober har vi ju Brittsommardagar att se fram mot.

Härvarande lokalblaskan skriver idag om den lokala arbetslösheten, som tycks ha bitit sig fast. Den registrerade arbetslösheten är idag lika hög som den var för ett år sedan. Med andra ord så har inte mycket förändrats under det senaste året. Politikerna pratar och pratar men inte skapar deras prat några nya jobb. Det klagas över att näringslivet inte investerar, men man investerar väl inte om det inte finns anledning till det. De investeringar som tillverkningsindustrin gör är i regel till för att rationalisera tillverkningen och det skapar inga nya jobb, tvärtom försvinner jobb i samma veva. Politikerna har en övertro på att en ökad privat konsumtion ska skapa fler jobb. Men det mesta som idag konsumeras är till 80-90 procent importerade produkter som inte skapar några nya jobb i Sverige. Möjligen ger en ökad konsumtion några fler jobb i affärssektorn, men även här rationaliseras personal bort genom övergång till självscanning och annan form av lagerhantering. Den fylla sysselsättningen tror ju inte ens sossarna längre är ett uppnåbart mål.

Ha en bra studievecka!

2013-09-30 @ 09:32:12
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Ronnie

Värme o kyla på en gång blev ju bra !
Visst är det lite tråkigt att frostnätterna börjar påminna om det som komma skall men lite frostiga bilder får man väl försöka passa på att fånga.
Hoppas du hade en bra helg o att veckan blir detsamma ! Ronnie

2013-09-30 @ 12:44:50
URL: http://www.ronniesfiske.se
Postat av: mimmi

Ju snabbare månaderna går ..ju snabbare kommer våren tillbaka;) Så FÖRSÖKER jag tänka.
Det går tydligen inte att ta bort att anonyma inte får skriva på min blogg ..för du kunde tydligen inte skriva i den då .Så jag ändrade tillbaka.
Jag fick en massa spam .. tidigare gjorde det inget för de som gick igenom spamfiltret hamnade på gamla inlägg ..men den sista tiden har de börjat komma på de nya .
Jag får testa och se hur det går ..annars så får jag väl bara sätta på kommentar granskning ifall det blir för mycket .
Ha en fin dag
kram :)

2013-09-30 @ 18:25:20
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com
Postat av: Malin B

Jag får ju vintertid i morgon - på jobbet.
Just den första oktober känns alltid lite lång, först andra tider för kaffet och sedan gå hem vid 17.
Det är mycket trevligare när det blir sommartid.

2013-09-30 @ 19:05:04
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Ditte Yvonne

Har ni haft frost? Det har vi inte här nu, även om det inte är varmt på morgnarna precis... Hoppas du lyckas med kursen, och ser fram emot sommarlovet om sisådär...åtta månader! :D (Jag älskar mitt 55-250 Canon objektiv! Det var ju inte dyrt egentligen, men bättre än Tamron som jag hade till Sonyn...)

2013-09-30 @ 19:18:25
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Carina

Fick inte upp bilden :(
Ja, nu går det fort.....men hösten är en härlig tid på sitt vis, ja jag skulle faktiskt inte vilja vara utan någon av våra fyra årstider :)

2013-09-30 @ 19:28:22
URL: http://vidbjarsjobacken.blogspot.se
Postat av: Soffie

Brr gillar inte att det är frost redan, men det skulle visst fortsätta att vara fint på dagarna och det gillas hos mej,,lycka till med uppgiften vad handlar den om ? Jag har en tenta i artkunskap vi har fått 176 olika arter fåglar,mossor,svampar,träd blommor växter insekter djur, och av dem kommer läraren välja ut 60 jag måste få 50% rätt för att bli godkänd! det är en tenta som läggs ut till helgen och det funkar nästan som quizkampen om du har spelat det! men jisses vad många det var som jag inte kan hoppas han tar sånna som är de vanligaste , kramen

2013-09-30 @ 20:30:53
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Lotta

Jag som brukar älska hösten med alla sina färger och sin klara luft. Krypa upp i soffan, tända ljus, dricka te och gosa filten. Men....så är det inte i år. Jag vill helt enkelt inte detta!!!!!

Jag drar ett djupt andetag och försöker att intala mig att det blir bättre. Det blir bättre! Det blir bättre! Det blir bättre! Men....?

Fina bilder blir det iallafall!

Ha en fin första oktober :-)


2013-09-30 @ 20:38:18
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Peranders

Sommaren detta år har ju varit både lång och fantastisk så jag är faktiskt mentalt förberedd på höst nu. Jättefin bild!

2013-09-30 @ 22:39:08
URL: http://peranders.blogg.se
Postat av: Madelene Englund

såå vacker bild, får en att sakna sommaren:)

2013-10-01 @ 11:11:03
URL: http://madeleneenglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0