Vintern kommer obevekligen närmare...

 
Nu har det "vuxit upp" snöpinnar ur marken igen... 8-I
 
 
 
 
 
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Majsan, Lindsjö taxar

Det var ett tag sedan de satte ut dem hos oss. Igår var det +17 grader i Växjö. Skönt att inte behöva skrapa rutorna denna veckan i a f

2013-10-09 @ 20:51:00
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com
Postat av: Malin B

Här pluppade de upp härom veckan, men så bor vi ju lite mer norröver. ;)
Var tvungen att kika efter på foton från i fjol när det verkligen hade kommit snö!
Jo, det är faktiskt s n a r t dags.

Visst är det så att vi "snart" lär oss att se en och annan fördel också med att inte ha någon som är beroende av oss hela tiden. Vi har ju inte "känt av" just bundenbiten så mycket eftersom vi bor kollektivt... Men vi ska faktiskt prova på det när det vankas dop söderut!
Just vi dopen av barnen "långt borta" har vi haft lite styr med hundvaktandet. Men det har bara varit två gånger - under 12.5 år!

Det lär ju bli mer och mer vardag men jag pratar alltid lite med honom när jag får förbi honom ute vid grinden. =)

2013-10-09 @ 21:24:50
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Soffie

Blä....för vinter å mörkret,,,usch vi får njuta så länge det går va de här varma dagarna som är nu...

2013-10-09 @ 22:26:17
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Lotta

Tyvärr är jag inte lika glad när de där pinnarna växer upp som jag är när de försvinner.
Men....så länge det är 18 grader på dagarna så är jag nöjd även om de där pinnarna står där de står :-)
Mycket rönnbär i år!!!

Ha en bra dag!

:-)

2013-10-10 @ 00:28:16
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Kerstins foto

Ja jag såg dom där eländiga pinnarna för några veckor sedan, gillar inte riktigt synen för då vet man vad som väntar. Men oj vad man gillar dom när det är mycket snö, man har ju knappt en aning om var vägen är annars.

2013-10-10 @ 00:54:19
URL: http://www.kerstinsfoto.se
Postat av: Gunnar

Ett säkert tecken på att vintern närmar sig. Undrar om det blir en smällkall vinter med mycket snö i år när vi har haft en sån makalös sommar och höst.

2013-10-10 @ 07:24:29
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com/
Postat av: Lennart O

Morning! Kalendermässigt står ju obevekligen vintern på lut, men ännu kan vi tro och hoppas på att hösten blir utdragen. Hur vintern ska utfalla kan vi bara gissa om, vilket inte hindrar kvällspressen från att publicera den ena spådomen efter den andra. Enligt dessa profetior kommer vintern att domineras av högtryck, vilket vintertid betyder kyla. Men som sagt detta är bara att betrakta som fantasier. Ingen nu levande människa kan veta hur en vinter kommer att bli månader i förväg trots tillgång av allt mer sofistikerade datorer. Vädret är ett instabilt system och ett sådant låter sig av naturliga skäl inte förutspås i längre horisonter än högst några
dagar.

USA har fått en ny chef för centralbanken FED. Alla verkar nöjda över att hon säger sig att komma gå i sin företrädares fotspår. Dvs FED kommer att fortsätta att ge ut statsobligationer för att finansiera de nya lån, som ständigt är nödvändiga för att finansiera USA:s fortsatta underskott. Att dessa obligationer är i stort sett värdelösa, eftersom de aldrig kommer att kunna återbetalas, tycks inte vålla några större bekymmer. Det går så länge det går, tycks man resonera. Enligt alla nationalekonomiska teorier borde en sådan sorglös ekonomi skapa både hyperinflation och skyhöga låneräntor. Men så har märkligt nog inte blivit fallet. Tvärtom så är räntorna nära noll och inflationen knappt märkbar. Dags för nya teorier?

Ha det gott!

2013-10-10 @ 09:21:05
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Jen

Oj då! Detta har jag inte haft en tanke på än. Men det är nog dags att även vi sätter upp dessa pinnar, för snön är nog närmre än man tror.

Tack för dina tankar. De värmer! :)

2013-10-10 @ 11:32:02
URL: http://pansky.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0