Det är mycket gult nu!

 
Jag ska inte säga att "gult är fult", men... Några gula kläder eller heminredningsdetaljer tror jag faktiskt inte att jag har, och det är ingen färg jag skulle vilja ha på min bil eller så - och inte på huset heller, med tanke på alla alger och mögelprickar... Ett tag försökte jag faktiskt få bort alla gula blommor ur mina rabatter, och ämnade bara ha vita, blåa och rosa blomster. Men det sket sej, eftersom de gula var de i särklass mest envisa och livsdugliga - de lät sej helt enkelt inte utrotas!? Och tur var väl det, för ska man vara politiskt korrekt i trädgården numera så bör väl rabatterna definitivt gå i regnbågens alla färger!? ;-)
 
Men just nu är det som sagt var mycket gult. Både i trädgården och i naturen:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Här skiftar det också i gult. För några dagar sen var det orange som dominerade. Äger inte heller några gula kläder. Och inte någon inredning. Ute, helt enkelt!
/P

2013-10-10 @ 16:30:54
URL: http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Ingrid

Då tycker vi "samma lika" - inget gult hos mig heller MER än på träden

2013-10-10 @ 21:10:36
URL: http://farmoringrids.blogg.se
Postat av: Lotta

Jag är inte så förtjust i gult heller (därför målar jag om stugan på Öland) men av någon konstig anledning så brukar det lysa mest av den gula färgen från min gräsmatta. När solen lyste på björken igår så måste jag ändå tycka det var väldigt vackert. Kan vara för att det endast är ett kort ögonblick :-)

Nu är det kvällen igen!
Var kommer all dessa kvällar ifrån?

:-)

2013-10-10 @ 21:42:16
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Madelene Englund

sååå underbara bilder:)
När jag ser höstbilderna så förstår jag varför jag älskar hösten och när jag ser bilderna på blommorna saknar jag sommarn;)

2013-10-11 @ 08:13:26
URL: http://madeleneenglund.blogg.se/
Postat av: Lennart O

Morning! Gult är inte fult om det finns på rätt plats. I tidningen läser jag att man observerat att höstlöven i år har en rödare nyans än vanligt. Det finns ingen bra förklaring till detta, men troligen beror det på sommarens och höstens väder, som ju kännetecknats av nederbördsunderskott.

Nobelpriset till Alice Munro. Ja, varför inte. Men själv anser jag nog att Carol Joyce Oates hade varit en mer välförtjänt pristagare.

Hur är det med klassen på årets Elitserie i hockey? När två av de från Allsvenskan uppflyttade lagen efter 11 omgångar ligger på den övre halvan i tabellen, så finns det väl anledning att ifrågasätta klassen.

Inför kvällens ödesmatch mot Österrike tycks media vara av den uppfattningen att allt hänger på Zlatan. Så det är väl bara att hoppas att den store är på gott humör och att han gör vad som krävs.

Ha en fin helg!

2013-10-11 @ 09:25:53
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Ditte Yvonne

Det gula är ju så fantastiskt vackert!

2013-10-11 @ 11:32:19
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Gubben

Vilka fina bilder! Ikväll håller vi tummarna för de blågula!

2013-10-11 @ 17:51:10
URL: http://mhats.blogg.se
Postat av: mimmi

MMM så fina bilder och du hittade också en liten blomfluga ser jag :) Ja det är mycket gult ..men även mycket rött ..märkte jag idag :)
Ha en fin kväll nu :)

2013-10-11 @ 18:26:40
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com
Postat av: Soffie

Å va vackert men tyvärr har vi snart inga färger kvar november är oftast bara grått,fina bilder Goa du, kramen

2013-10-11 @ 20:34:17
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Vespa Vulgaris

Det var gult inne i hufvudstaden idag. Massor med medelålders män i gula fotbollströjor. Inte hade jag begripit att det var match på gång!

2013-10-12 @ 00:07:20
URL: http://3rumokmedkatter.wordpress.com
Postat av: Inga M

Håller med dig om att gult inte är en gångbar färg i inredning och kläder. Det funkar bara inte. Men just nu är det otroligt vackert med allt gult ute. Träden är bedövande vackra i sina nyanser från gulaste gult över till orange och rött. Vi passar på och njuter av detta före första höststormen för då är det över förstås och allt ligger på marken. Solen förstärker färgerna också, det blir så intensivt. Hoppas det vackra vädret håller i sig kommande vecka då vi har älgjakt här. Så många är involverade i den att Årjäng har förlagt sitt höstlov till den här veckan. Så jag är ledig nu.
Ha en bra dag!

2013-10-13 @ 05:26:11
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0