Blomstertiden är inte över än! :-)

 
Mitten av oktober närmar sej raskt, men ännu så länge vägrar jag se tillvaron som höst-höst! >:-)
 
 
 
 
 
 
Det är visserligen bara fyra-fem grader varmt här denna morgon (Eeeh... Vaddå varmt!?), men det ser faktiskt lite hoppfullt ut angående att få både sol och blå himmel längre fram på dagen. (Och DÅ blir det kanske varmt på riktigt!?) 
 
Trevlig lördag på er allihopa!! :-D
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart O

Morning! Sol och blå himmel här också, men nollgradigt och vitt i gräset tidigt i morse. En fin höstlördag som kräver vistelse utomhus.

Efter första halvleken igår hade jag nästan gett upp hoppet för en svensk seger. Men ett helt nytt lag kom ut till andra halvleken. Ralf Edström gnällde hela första halvleken om varför inte Hamrén satt in Kim Källström. Ralf Edström menade att Källström är en förutsättning för att Zlatan ska komma till sin rätt. Att så var fallet visade sig ju med eftertryck. Dumt nog så drog ju Zlatan på sig ett onödigt gult kort i slutet, men det visar sig nu att Sverige kan förlora matchen mot England och ändå gå vidare.

Ha en fin lördag!

PS. Jag har alltid tv-ljudet avstängt när jag tittar på idrott i tv. I stället har jag radion på, kommentatorerna där är nästan alltid helt överlägsna de som tv lyckats uppbåda.

2013-10-12 @ 09:29:30
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: mimmi

Jätte snygg bild :) här är det inte så varmt heller..men det är i alla fall vindstilla och strålande sol ..så det kan nog bli lite varmare under dagen..Gissa vart vi åker då ;)
Det är mycket mer spännande att lyssna på radion än på de som pratar på tv ..vi gjorde också så ..men inte på fotbollen ..utan när det var Ingemark Stenmark på tv :)
ha en fin dag :)

2013-10-12 @ 10:52:19
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com
Postat av: Lotta

Fint foto! Är den med eller utan doft? Jag råkade köpa en kaprifol till min svägerska för många år sedan och hur mycket hon än såg fram emot dofterna på kvällen så förblev hon utan. Jag hade råkat köpa en doftfri.

När vi traskade hemåt i natten efter en trevlig kväll med vissa indicier så var det över 10 grader. Nästan lite för varmt med jackan på sig i rask takt.

Idag blir det fotboll. Kval!!! Spännande, upp till fyran eller stanna kvar i femman.

Önskar dig en solig dag!

:-)

2013-10-12 @ 11:12:30
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Ditte Yvonne

Det är riktigt, RIKTIGT skönt ute...även om det inte är jättemånga grader. Bara det inte blåser så är det drägligt! Hoppas du får en solig helg, det har vi här!

2013-10-12 @ 12:08:32
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Charlotta

Wow, du har nästan, men bara nästan, helt lyckats utesluta höstfärgen gult. ;) Men jag ser allt lite gyllene pollen.
Ha en fin helg! Njut av det fina med sen-sen-sommaren.

2013-10-12 @ 12:53:35
URL: http://charlottasgarden.blogspot.se/
Postat av: Malin B

Här var det "svinvarmt" när vi var på fotboll.
Den "historisk matchen" som O sett fram så mycket emot. Något som ingen hade satt en krona på innan säsongen drog igång. Ack ja! Han är lättad i alla fall men jag fick då hjärtat i halsgropen då han fick en ordentlig smäll då det bara var ett par minuter kvar. Hade ju varit väldigt snörpligt om han fått en hemsk skada NU! Det är väl i och för sig aldrig läge för skador...
Resultatet brydde han sig ju inte om i dag och det komiska var att jag trodde att det blev 2-2 men tydligen förlorade de med 3-2. Jag var inne i grannens trädgård och hämtade en inskjuten boll och då var de ute och började fråga om F så jag missade en bra stund där... Måste varit då de passade på att göra mål... Men strunt samma. Vackert väder var det i alla fall.

2013-10-12 @ 20:00:20
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Gubben

Vilken fin bild! skönt att hösten är fin så länge det varar. vi får hoppas att detta väder stannar fram till mars månad :-)!!

2013-10-13 @ 08:14:47
URL: http://mhats.blogg.se
Postat av: Pernilla

Mornarna är kalla men sen blir det så skönt här på dagen Nintendo helt lätt för barnen att klä sig, när de går till skolan när det är kallt och leker ute när det sen blir mycket varmare.
/P

2013-10-13 @ 09:51:44
URL: http://dogladyn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0