Klämdags-nöje!

 
Såna som inte jobbar idag (eller för all del inte studerar - fast att jag borde! Ähum...), har kunnat roa sej i Älmhult denna fredag. Bra erbjudanden i affärerna plus lite skojsigheter på torget. Som till exempel detta:
 
 
 
 
 
 
Kommersen verkade gå riktigt bra för dem som sålde - och själv la jag snart undan kameran och började botanisera i lådorna och på klädställningarna jag också. :-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marianne

Kul, kul med bakluckeloppis. Jag och dottern var själva med en gång och försökte bli av med en massa bråte. Den gången gick det inte så bra men vi försöker nog snart igen.

Själva har vi gjort ett litet fynd idag. Skulle köpa jord och gödsel. Bauhaus som nyss öppnat nytt här i Linköping sålde förra veckan 5 säckar för 99 kr. Ganska så billigt eller hur. Så idag behövde vi ytterligare 5 säckar. Och just idag hade de erbjudande om 7 säckar för 95 kr. Så nu kan jag ge mig på häckarna runt tomten. De behöver kantgrävas och få lite ny jord runt fötterna.

2013-05-10 @ 18:01:18
URL: http://livetsommajsan.blogspot.se/
Postat av: soffie

å loppis är så kul... Kramen

2013-05-10 @ 20:15:59
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Lennart O

Morning! En strålande lördagsmorgon, om än lite kylig men med sol och blå himmel och alldeles vindstilla. Fågelsången nästan bedövande och björkarnas musöron allt större. Gräset växer rekordsnabbt och gräsklippningspremiären närmar sig raskt.

Apropå gravänder så talades det om sådana i dagens Naturmorgon i radion. De har en egenhet som skiljer dem från andra andfåglar, de häckar ofta i hålor som inte sällan kan ligga flera hundra meter från närmaste vatten. Det betyder att när ungarna ska lämna boet kan det bli en ganska äventyrlig vandring för dem innan de når vattnet. En vandring som dessvärre ofta medför att en hel del av ungarna inte överlever denna strapatsfyllda färd.

Nu ska jag strax ge mig ut på en morgonpromenad i den skira försommarnaturen.

Ha en fin helg!

2013-05-11 @ 08:24:32
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Kaffehörnan

Vad nice de är otroligt poppis

2013-05-11 @ 21:02:44
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: engelsson

Det där såg klart kul ut.. Älskar dina bilder, du kan som ingen annan skildra ögonblicken på ett ofta finurligt sätt..<3

2013-05-12 @ 12:53:40
URL: http://engelsson.blogg.se
Postat av: Lotta

Vilka trevligheter du kom dig för att göra :-)
Här har varit så många loppisar i helgen både i stan och på Öland. Men jag har bara besökt en, har haft fullt upp med att fira, äta, njuta och gosa med barnbarn.

Härlig är våren!

:-)

2013-05-12 @ 23:11:43
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Inga M

Det där ser kul ut! Kanske större möjligheter att fynd på en bakluckeloppis. Där har ju ingen expert gått igenom sortimentet först före försäljning och prissatt. För det har jag en känsla av att man gör på etablerade second hand.

2013-05-13 @ 06:21:03
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Vespa Vulgaris

Vilka pryttlar fick du med dig hem då?

2013-05-13 @ 10:07:07
URL: http://3rumokmedkatter.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0