Icke att förglömma! :-)

 
Det är NU man kan fota exempelvis flugor på dessa små söta blåa blommor...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lotta

Att till och med en fluga gör sig så bra på bild hade jag ingen aning om. De flugor som jag ser så nära brukar för det mesta vara bragd om livet.

Inte svårt att känna igen vår bil då jag jobbar...det står Karlskrona Kommun på sidan med STORA bokstäver.

Hoppas du får en bra Dag!

:-)

2013-05-28 @ 08:42:33
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Lennart O

Morning! En fluga gör ju ingen sommar men en hel svärm borde väl i alla fall förebåda en sådan. Vädret idag kan väl knappast hamna under rubriken sommarlikt, regnigt och lite småkyligt.

I radion har man idag debatterat den senaste veckans begivenheter med bilbränder, stenkastning och allehanda andra icke önskvärda aktiviteter. Man blir bara så trött när man hör alla dessa självutnämnda "experter" uttala sig. Politikernas pratbubblor består mest av dimridåer, som ger ett intryck av att antingen förstår de inte problemen eller också vill de inte förstå dem. Det senare är nog det mest troliga. En fältassistent som jobbar bland dessa killar säger att bruket av droger har normaliserats bland dessa killar.
Politikerna säger att man ska ordna jobb för dessa ungdomar. Men var finns den självdestruktiva arbetsgivare som vill anställa en person som saknar varje form av utbildning och dessutom kanske är drogberoende? Politiskt önsketänkande eller?
En debattör hade fattat vad det i grunden handlar om. Dessa killar, för det rör sig nästan uteslutande om killar, måste observeras redan i förskolan,och därefter följas upp med förstärkta resurser genom hela grundskolan. Det är helt oacceptabelt att släppa ut över 50 procent av dessa killar utan godkända betyg från grundskolan. Kan vi inte styra upp detta så ser framtiden mörk ut, inte bara för killarna utan för samhället i stort. Hoppas att politikerna kan sluta med sitt infantila snack och i stället fatta vidden av problemet.

Ha det gott!

2013-05-28 @ 08:43:09
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Jessica K

Måste säga att jag tycker att blommorna är finare utan flugor på :p men bra fångat, att fota flugor är inte det lättaste (kan jag tänka mig? Har inte provat själv) för de är ju rätt lätta på foten. Eller benen, eller vad man nu säger...
Hur går det med studierna? Är du också klar för terminen snart?
Ha en skön tisdag :)

Postat av: Ronnie

Visst är de vackra (inte söta som blommorna)våra flugor som finns i nästan hur många varianter som helst. Fina bilder speciellt sista !

2013-05-28 @ 12:32:25
URL: http://www.ronniesfiske.se
Postat av: Fotograf Annie

Riktigt snygga bilder. Insekter är bra läckra :)

2013-05-28 @ 13:28:00
URL: http://blogg.anniesfotografier.se
Postat av: annette

Insekter som jag annars slåss hej vilt med blir med ens så vackra när dom fotas så fint som Du gör, knepigt egentligen, slog nyss ihjäl en envis fluga, Dina flugor vill jag inte alls slå ihjäl;)

2013-05-28 @ 18:03:34
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.se
Postat av: Pernilla

Tänk att de kan vara så vackra.
/P

2013-05-28 @ 18:33:14
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se
Postat av: Robyn

Fina bilder på fina blommor!
/R

2013-05-28 @ 18:50:07
URL: http://fotoarkiv.blogg.se
Postat av: Bonnfrua

Du kan få till det snyggt du!!!!

2013-05-28 @ 19:26:32
URL: http://bonnfruas365-bilder.blogspot.com
Postat av: Inga M

Visst var det väl en spyfluga längst upp? Vacker på den här bilden, men jag erkänner att jag ogillar dem i verkligheten, får utbrott när de dyker upp nära utematen och det gör de ju!

2013-05-28 @ 22:25:18
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Carina

Där är jag lite tveksam....gillar inte alls dessa varelser, tycker faktiskt de är rätt äckliga...vet aldrig var de suttit....huvva....men de blev ändå läckra med din infallsvinkel....eller kanske inte förresten...jag har inte bestämt mig än...hihi

2013-05-29 @ 00:33:14
URL: http://vidbjarsjobacken.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0