Försenad!?

 
Brukar ju publicera mina inlägg på morgonkvisten, men så icke idag eftersom jag har haft en elektriker på besök. Det är ju lite snöpligt att sitta vid datorn och nästan ha gjort något klart men inte hunnit spara ner det - och så bryter den "typen" strömmen så där hux-flux bara, utan att säga till i förväg! <:-)
 
 
 
 
 
 
Vi håller på att inreda ett par rum i ett uthus - därav elektrikerns besök. Lite belysning och ett par element är ju inte helt fel att ha... :-)
 
Ett annat aktuellt spänningsmoment i tillvaron för nuvarande har med datorn att göra, och det handlar om ifall det över huvudtaget går att starta den!! Den senaste tiden har den krånglat allt mer och mer... :-( Ofta har den tokhängt sej när den har stått i viloläge, och det enda sättet att komma igång igen då har varit att rycka ur sladden och börja om från början. Ibland har den inte velat starta då, utan har hängt sej igen innan Windows har kommit fram på skärmen. Igår hotade jag hårddisken med att byta ut den om den inte skärpte till sej - vilket kanske faktiskt hjälpte, för idag startade den hur snällt som helst på första försöket! >:-) Dock tog det lite tid, för Windows skulle göra trettio tusen uppdateringar...
 
Ja, ja... Får väl se om problemen kommer tillbaka igen, eller inte. (Vågar man ens hoppas på det sistnämnda!?)
 
Det verkar förresten som om vi plötsligt har fått försommar!? 25 grader varmt, och rena explosionen vad det gäller grönska och blomning! Allt i både naturen och i trädgården händer på en gång nu, lixom!? :-D Med ens känns det så-å-å-å konstigt att vinterjackorna fortfarande hänger kvar i hallen, trots att det minsann bara är några dar sen de behövdes. Men nu kan man nog faktiskt ta och hänga undan dem - eller vad tror ni!? 
 
Ha en fin fredag!! :-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: bara anna

Jag hängde faktiskt undan våra tjocka jackor häromdagen. Nu hinner man knappt med i svängarna.

Lustigt att du också skriver om uthus. Jag visar upp vårt omgjorda uthus på bloggen i dag. Ja, tycker det blev riktigt bra faktiskt.

Kram

2013-05-17 @ 12:12:13
URL: http://annacecar.blogspot.com
Postat av: Sami

Vilken stil korrisen har :) hihi, bra fångat Anna. Jag vill också har korrar i närheten. Hade ju en hona förra och förr förra året i en holk hos päronen men inte nu, i alla fall inte vad jag har hört eller sett :(

2013-05-17 @ 17:15:21
URL: http://www.enkillemedkamera.se/110622154
Postat av: Fotograf Annie

Helt underbar bild :D

2013-05-17 @ 19:26:07
URL: http://blogg.anniesfotografier.se
Postat av: Carina

Vilken underbar bild på en härlig lirare som försöker hålla balansen eller möjligen ta sig vidare mot nya mål:)
Kram

2013-05-17 @ 22:27:05
URL: http://vidbjarsjobacken.blogspot.se
Postat av: Jane

Ekorren är ju alldeles gudomlig, ser ut som om den håller på med lite pälsvård, typ kliande ...
Hoppas att det inte var någon hemtenta du börjat skriva på när strömmen bröts!
Jobbigt när datorn börjar krångla speciellt om det inte går att fixa till i en handvändning. Lustigt egentligen hur beroende man blir (nu talar jag för mig själv) av alla apparater ... min telefon har fungerat prickfritt under två års tid men från den ena dagen till den andra laddar den bara ur batteriet (mkt snabbt), och vill inte fungera med 3G nätet. Alla sms jag fått under dagen droppar in så fort jag kliver över tröskeln hemma då telefonen går på nätverket. Lite knepigt eftersom föräldrar sjukanmäler sina barn osv till mig per sms. Är väl något med simkortet, kan jag tänka.

2013-05-17 @ 22:46:23
URL: http://janesmax.blogspot.com
Postat av: Inga M

Va kul att ni också håller på att inreda ett uthus! Det är spännande projekt och vårt drar allt mer ut på tiden vartefter vi får nya ideer.

Krånglande datorer frestar verkligen på tålamodet! Det kanske är bäst att du lämnar datorn till någon reparatör när det har blivit så.

2013-05-18 @ 07:35:43
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Robyn

Vad kul att indreda och fixa! Har du tagit bilden?! Den var väldigt häftig och rolig, haha!
/R

2013-05-18 @ 08:33:51
URL: http://fotoarkiv.blogg.se
Postat av: Yvonne

Ja, jag hade sandaler igår kväll! Utan sockar! Somrigt och varmt, jovisst, men det blåser så inihellv.... Hoppas datorn går ett tag till, min börjar bli lite för gammal för att orka med alla nya sidor och så, ram-minnet har ju utvecklats en del om man säger så. Tyvärr får man ju det nya Windows 8 om man köper ny dator och jag är inte så värst förtjust i det (har det på jobbdatorn) Ha det gott i gröngräset!

2013-05-18 @ 08:41:43
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Per-Anders

Fin ekorrbild. Här i Norrland är det utlovat 23 grader idag. Härligt!

2013-05-18 @ 12:00:37
URL: http://peranders.blogg.se
Postat av: Pernilla

Det där med datorn låter inte bra. Hade jag varit du, hade jag tömt bilder och andra stora filer. Låter som om den är full. Ge den inte mer att dricka!
/P

2013-05-18 @ 13:42:08
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se
Postat av: Lotta

Åhh vad jobbigt när datorn börjar krabba. Det är då man inser hur glad man ska vara varje gång den startar och beter sig som den ska.

Söta ekorre, jag kan inte få nog av de här bilderna. Du skulle kunna göra en bok av alla dessa fina foto. Jag lovar att hänga på låset då den kommer ut till försäljning.
Här lunkar det på, Gozzi är hemma något sliten men här. Så nu får vi rå om varandra, vi drar till Öland i morgon då jag jobbat klart. Vi behöver vara där vi trivs som bäst just nu.

Tack för dina råd och tips ang objektiv. Mycket intressant. Jag kör på med det jag har så länge. Just nu ska jag inte köpa något ändå. De pengarna som var tänkta till det har jag spenderat i Gozzi och vad är ett objektiv värt då.

Önskar dig en underbart fin försommar dag!

Kram

PS! Min vinterjacka hänger kvar på kroken för jag vet hur frusen jag är då jag går sista Gozzisvängen på kvällen/natten :-)

2013-05-18 @ 15:03:30
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Majsan, Lindsjö taxar

Vilken fin bild på ekorren....ja det är rena sommarvärmen +27 igår och +24 idag inte illa

2013-05-18 @ 23:17:42
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com
Postat av: Petra

Men guuud vilken söt lite ekorre! Är det gympapass på gång, eller bara ett svåråtkomligt kliande ställe måntro? ;-)

2013-05-25 @ 21:17:23
URL: http://petraiordochbild.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0