Eftersom man inte är som alla andra...

 
...så har man givetvis aldrig varit på Gekås i Ullared. :-)
 
Förrän igår!! 8-X
 
Det var nämligen som så att dottern för några månader sen, bestämde att maken och jag skulle följa med henne dit nångång i vår. Hon har varit dit några gånger innan, och tycker det är jättekul och jättebra och jättebilligt och allt det där, ni vet. Och inspirerad av fynd som hon onekligen har gjort där, så nappade vi på förslaget. Och igår var det dags!
 
Efter 16 mil i bilen hittade vi en prima parkeringsruta skapligt nära affären - säkert inte ens 200 meter att gå till ingången. Finemang! Ska inte påstå att jag är det minsta besviken heller över att det inte var nån kö utanför, även om det säkert hade varit en upplevelse att få se en sån med egna ögon. ;-) Faktiskt var det inte trångt alls där inne den första timmen (mellan klockan 8 och 9, si så där) - och vi plockade i godan ro ner både det ena och det andra i vår kundvagn.
 
Men sen skulle dottern gå loss bland kläderna, och då började maken och jag bli besvärade av det snabbt stigande antalet kunder - och kundvagnar... Så vi drog oss mot utgången och kassorna. Halleluja - ingen kö där heller!! Och SKÖNT att få komma ut på parkeringen igen, om än 1300 spänn fattigare. (Och jodå, vi fick en hel del grejer för pengarna - fast om det verkligen var så-å-å billigt, som det alltid ska påskinas, vet jag faktiskt inte om jag tycker...? Men, men!).
 
-----------------
 
Alla som har varit i Ullared vet att det ligger ett antal andra butiker runt omkring parkeringsområdet. Så nu övergick maken och jag till att botanisera bland dem. Och då hittade vi MQ Outlet... 8-)
 
 
 
 
 
 
DÄR var det BILLIGT på riktigt!!! :-D
 
För 425:- fick vi kläder som i en vanlig MQ-butik (och till ordninarie pris, alltså) hade kostat flera tusen spänn. NÖJD!!!
 
 
"Provplaggen" var två herrskjortor, varav den ena av märket Peak. Och jackan (till mej!) ser ut så här:
 
 
 
 
 
 
Nu får jag väl erkänna att om mars inte hade varit så här förbannat kall och vintrig, så hade jag säkert inte ens kommit på tanken att överhuvudtaget prova den - och därmed besparat mej en utgift på 200 spänn... <:-)
 
/AnnaKK
 
 
 
PS! Handduken som kvittot ligger på, har jag köpt på Ica Maxi i Älmhult. DS!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart O

Go förmiddag! Jaha, så är ni då en upplevelse rikare. Vi lever som bekant i ett upplevelse-samhälle och här passar konsumismen som hand i handsken. ;-) Själv har jag aldrig varit i Ullared, men sett fragment av tv-serien, och det är för mej tillräckligt. Men visst är det bra om man kan köpa kläder billigt och kanske lura de centrumplacerade märkesbutikerna på några hundringar. Dessa butiker lär hittills i år tydligen haft det kämpigt, man skyller på vädret (vem gör inte det). Själv när jag en måttligt dold önskan om att konsumtionsraseriet måtte ha nått sitt maximum. Detta säger jag som strax ska påbörja hemsläpandet av påskens mer eller mindre nödvändiga tillbehör. Själv skulle jag kunna nöja mig med att manifestera påsken med ett ägg och en sillaburk! Men det verkar kanske i snålaste laget om man har bjudit in besökare från när och fjärran.

Ha det gott!

2013-03-24 @ 10:37:53
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Malin B

Till den där MQ-affären följer jag GÄRNA med men Gekås hoppar jag gärna. Sådana där jätte-rabatter är mera min grej! =) Fina fynd du gjorde där.

2013-03-24 @ 11:33:21
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Herr Nilssons Fru

Haha, så de finns fortfarande människor som inte varit där:) nåja nu har du ju varit där. Jag tycker Ullared är kul ibland, men nog köper man mycke man inte hade köpt om man inte åkt dit. När ungarna var små åkte jag dit med ett gäng tjejer en gång om året och köpe overoller till ungarna, har man fem stycken så kunde man få tre var för vad du fick betala för en hemma.

Kramiz

2013-03-24 @ 11:53:08
URL: http://anki-nilsson.blogspot.se/
Postat av: Gunnar

Där gjorde ny riktiga fynd! Vi har aldrig varit där men man vet aldrig. Nån gång kanske vi också gör ett besök.

2013-03-24 @ 14:12:12
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com
Postat av: Jane

Kul att fynda ... men jag håller mig låååångt ifrån ställen som Gekås och Ullared, det brukar annars sluta med att man gör av med alldeles för mycket pengar :) Har bestämt mig för att handla bara när jag tvunget behöver (hrm, som en Ipad för några veckor sedan ...).
Har precis varit ute på en långprommis, underbart vårväder med klarblå himmel, synd bara att det blåser iskallt om öronen.
Ha det bra!

2013-03-24 @ 14:12:36
URL: http://janesmax.blogspot.com
Postat av: annette

Ha, ha Du har varit där! Det har inte jag och bl.a en del kollegor tycker det är helt otroligt att jag inte vill åka dit;-))
Tillhör enligt dom ren allmänbildning, tycker inte jag, däremot är jag en väldigt allmänbildad person vad gäller att göra bilaffärer vilket jag gjort idag;)
Fast jag skulle gärna gjort klädfynden Du/Ni gjorde, men jag klarar mej nog utan nytt i vår, bara jag går ner ett par kilo,-))
Snygg jacka!!

2013-03-24 @ 16:39:41
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.se
Postat av: Majsan, Lindsjö taxar

Jaha då är jag ännu ovanlig för jag har inte varit i Ullared och tänker nog inte komma dit heller.Kläder köper vi på Kosta Outlet där vi tycker det är bra kvalité till bra pris.
Jackan var jättesnygg.

2013-03-24 @ 17:16:18
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com
Postat av: soffie

svar: jag har en dröm om att bo i varmare land får väl se om det blir så :) va snygg jackan är, får erkänna jag har aldrig satt min fot på Ullared är inte mycket för shopping, kramen

2013-03-24 @ 20:11:55
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Vespa Vulgaris

Om det är så stort där inne som jag fått för mig så skulle jag gå bort mig direkt. De skulle få ropa i högtalarna och lotsa mig ut :-)

2013-03-25 @ 21:47:44
URL: http://3rumokmedkatter.wordpress.com
Postat av: Lisa | majamyra fotograferar och funderar

Åhå, så nu har du också varit där :) Skoj att ni hittade MQ outlet också, Bra kap där!
Ica-maxis kökshanddukar har jag också kollat in! så fina!
Ha det gott!

2013-03-26 @ 11:42:11
URL: http://www.majamyra.se
Postat av: Inga Magnusson

Vi har besökt Ullared en gång och det blir aldrig mer. Antagligen valde vi fel dag eller fel tidpunkt, för det var jättetrångt, alla var arga för kundvagnar och barn kom i kläm överallt. Till slut fick vi näst intill panik och bara trängde oss ut så snabbt som möjligt! Aldrig mer!

2013-03-27 @ 05:44:34
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0