Sommar, sommar, sommar!!! :-)

 
Min trädgård har varit eftersatt i flera år, men idag har jag faktiskt påbörjat en riktig raid i rabatterna!
 
Ska fortsätta imorgon också, tror jag. Så nu lär väl bloggen bli eftersatt istället... Fast inte i flera år, så klart!! Jag är förmodligen ganska snart tillbaka här igen!! :-)
 
 
 
 
 
 
Trevlig helg på er allihopa!
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Rabatter har jag bara två kvar. De har hundarna trampat sönder så de är som de är. Jag kör med krukor i stället. Då kan man bara bära bort dem om man tröttnar.
/P

2013-07-05 @ 22:31:17
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se
Postat av: Bonnfrua

Så härligt det låter att ta "ett nappatag" med trädgården!
Mina rabatter på framsidan är liksom skymda av byggnads-grejs-sandhögar-skräp. Och dessutom är kantstenen bortplockad bitvis! Så vackert är det inte, men mina kantnapeta stortrivs, de föröker ta över hela alltet. Måste komma ihåg att klippa ner dem så de fortsätter att blomma långt in i höst.

Här skiner solen och lovar en skön dag, och jag har "marksikläder" på mig. Arbetskläderna känns lika varma/ogenomsläppliga som markisväv. På vintern är kyleffekten en sisådär 1000% och på sommaren värmer de mer än vad som behövs. Varför satsa på bomull åt kvinnorna i äldreomsorgen???

Fem dagar kvar... sedan leeeeeeeeeeeeeeeeedigt!

2013-07-06 @ 08:03:56
URL: http://www.bonnfruas365-bilder.blogspot.com
Postat av: Lennart O

Morning! Så har den dagen randats som ska (bör, man kan aldrig veta så noga med hantverkare) innebära avslutningen på mitt ganska omfattande yttre renoveringsjobb på kåken. Vädret inbjuder tveklöst till den avslutande målningen av taket. Det ska behandlas med en färg som ska verka avvisande för framtida mossbeläggning. Vi får väl se hur det ser ut efter ett par år.
På tal om igenvuxen trädgård så har hantverkarna, de har fördubblats och är numera två, lagt fram en avverkningsplan för denna. Detta för att huset ska komma att få en mera framträdande plats. Tills vidare har jag dock bromsat detta projekt. Nu känns det som om jag skulle behöva en period med lite lugn och ro för att få tid att begrunda den yttre uppfräschning som kåken nu fått. Liksom njuta av den och, inte minst, återupprätta alla rubbade cirklar.

En god och varm sommarhelg önskas er!

2013-07-06 @ 08:20:11
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Jane

Du verkar ha tur med vädret för trädgårdsarbete iaf :) Turligt nog (not!) har jag fått nackspärr, jag som skulle fixa färdigt en plantering med en liten stenmur framför på kollo... Har väl suttit för mycket stilla och läst! Har du mycket sniglar hos dig? Här har det varit invasion i början på sommaren men det har lugnat ned sig nu. Värst är alla snäckor som perforerar alla blad:(

2013-07-06 @ 10:44:22
URL: http://ettmaxatstalle.se
Postat av: annette

Oj då, nu händer det saker här, anar att Du har att göra om Du skall fixa det som varit eftersatt i flera år;-)) Men Du behöver ju inte fixa allt på en gång, fast ibland är det ju så att börjar man något så brukar det vara ganska så kul att se hur fint det blir!!
Ha det gott!

annette

2013-07-06 @ 14:39:06
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.se
Postat av: Majsan, Lindsjö taxar

Tjena!! Jag ligger efter massor i trädgården...valparna fick ju all tid o då blir det så. Har gjort en del idag...vilken kanondag o kväll....varmt o gott.
Men jag jobbar ju 4 veckor till innan ledigt.
Kram från oss!

2013-07-06 @ 21:35:07
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com
Postat av: Carina

Bloggar får bli eftersatta på sommaren....det går ju bara inte att hinna med allting!

2013-07-08 @ 01:58:11
URL: http://vidbjarsjobacken.blogspot.se
Postat av: Lotta

Bra kämpat! Man känner sig mycket nöjd då man är klar med rabatterna som man har "tänkt" ta tag i.
Mina rabatter blir bara färre och färre....:-)

2013-07-08 @ 04:04:56
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: annette

Går in här och skriver lite så Du inte behöver undra så mycket över mina kryptiska ord i dagens inlägg.
Vill inte skylta för mycket med mina familjeförhållanden, men Du tillhör ju dom jag känner lite extra för som bloggvän, och egentligen är ju inte det här unikt när man börjar tala om det.
Min mamma begravs nästa onsdag fick jag veta via lokaltidningen, och efter moget övervägande så har bestämt att gå på den, det kanske finns något hörn där den som anses som det "svart fåret" kan få sitta själv!
Dödsbudet fick jag av ett syskonbarn som jag har kontakt med.
För att göra en livslång historia kort så bröt jag med min familj för många år sedan, psykiskt och fysisk misshandel gjorde att jag var tvungen att göra det för att överleva.
När jag fick dödsbeskedet efter två dagar så fick jag även veta att lägenheten redan var på väg att tömmas, gick dit oanmäld och trots en isande kyla så lyckades jag tala om att jag ville se om det fanns några fotografier, hittade några stycken från det jag var barn, även några på mina äldre släktingar som jag aldrig träffat, hittade även ett lite kort från sjukhuset i Stockholm där jag föddes, så nu vet jag hur mycket jag vägde, hur lång jag var, klockslag jag föddes och även adressen där jag bodde under mina första år.
Och just det lilla kortet blev jag oerhört lycklig över, för det har jag aldrig vetat.
Allt det här var på väg att kastas, blir inte så mycket för mej att styra med efter, har tidigare när min pappa gick bort sagt att jag vill inte vara med i bouppteckning och sådant, men min vän som var med på Österlen, säger att en bröstarvinge inte kan avsäga sig det så vi får väl se vad som händer!
Efter Österlenveckan så har jag sorterat mycket av alla tankar och känslor som uppstod, så nu går jag vidare från det här!
Ha det bra!
Kram

2013-07-09 @ 10:15:32
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.se
Postat av: Malin B

Jag småjobbar lite i trädgården bara, har tagit bort nätet över jordgubbarna och rensat bland stenplattorna.
Väntar nog med att rensa bland jordgubbarna tills en annan dag. När det är semester ska jag ju bara göra vad som faller mig in och inte bry mig om om inget blir gjort - bestämde jag mig ju för. ;)

2013-07-13 @ 15:06:28
URL: http://malinbs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0