Det luktar SEMESTER!? 8-)

 
 
 
 
 
Ja, man ska väl inte ropa hej förrän man är över bäcken, men maken ringde iallafall för en stund sen från lastbilen (han har bytt skogsmaskinförarjobbet mot att istället leverera diesel - till bland annat skogsmaskiner), och meddelade att han nog kan få fritt resten av veckan.
 
NAJS!! :-D
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin B

Om man inte har "förväntat" sig semester så blir det ju liksom ännu trevligare när det blir så.
Har ni några planer på gång?
Här filurar jag och L på om vi ska "på-tu-man-hand-semestra" i nästa vecka. Intresset från de två ungdomarna är lite svalt... Men vi är förstås glada över att de har egna intressen och kompisar som är roligare än oss! ;)
Vi har dock inte "kommit på" vad vi vill göra än... Det är lite nytt för oss att vara "ensamma" om att få bestämma. Men jag är säker på att jag vänjer mig snabbt.

Jo, L och O kör ju manuellt och har ännu, tack och lov, inte känt av de hårdaste tiderna i skogen. Dock går det ju lite upp och ner med tillströmningen av jobb förstås. Men det är ju mycket värre med de som har maskiner att amortera på... För DE kommer ju antingen det finns jobb eller ej.

När man kommit upp i hög och aktningsvärd ålder och inte "är som förr" kan det nog vara lite skönt att få sluta jordelivet ändå... Även om man naturligtvis gärna har nära och kära kvar i det skick som när de var pigga.

2013-07-16 @ 14:15:09
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: annette

Oh, det lät ju väldigt hoppfullt, är ju så skönt att bara få ge sig iväg på en liten semestertripp även om det inte blir så många dagar.
Kör ha en sådan där stor tankbil!?
Packa på nu och dra iväg på något roligt!

Kram

2013-07-16 @ 16:54:06
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.se
Postat av: Bonnfrua

Sisådärja, nu har jag läst ifatt sedan jag ägnade mig åt dataövningar sist. Det blir glest mellan besöken vid tangentbordet! Men nu så är barnen hos Mormor ett par dagar och jag får tillgång till kompjutern utan att behöva be om lov, och känna att det ska fixas med annat.

Det är så spännande att läsa om era bin! Jag lär mig massor, men att ha egna såna där gynnare här i trädgården igen är inte aktuellt. Svärfar hade ju innan jag kom in i bilden, men inget av dessa grejer finns kvar.

Bilden på honungsrosen är så vacker!

Nu önskar jag er en sköööööööööön semestertripp!!!! Kommer ni år hållena? Säg till i såfall...

Förresten, har du kommit in på någon kurs till hösten?

2013-07-16 @ 20:03:57
URL: http://www.bonnfruas365-bilder.blogspot.com
Postat av: soffie

men å vad härligt om han blir ledig nu ! kramen

2013-07-16 @ 21:41:53
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Lotta

Härligt! Passa då på att ta en tur till Karlskrona och kör ut till Senoren mot Sturkö som blev utnämnd till Sveriges bästa rastplats. Annars finns ju Öland :-)
I vilket fall som så önskar jag er avkopplande sköna dagar tillsammans!

:-)

2013-07-16 @ 23:26:02
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Ingrid

Åh, tänk att ni tog en runda förbi oss, hur kul som helst! Önskar er än en gång några sköna dagar!

2013-07-17 @ 17:33:49
URL: http://farmoringrids.blogg.se
Postat av: Majsan, Lindsjö taxar

Här är det först v 32...suck. tog mig lite ledigt i em i värmen, får nog göra det imorgon med. Varmt på jobbet som 17, klimatanläggning har vi INTE....

2013-07-17 @ 22:05:54
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com
Postat av: Jessica K

Det låter gott det, lite semester är ju aldrig fel! :)
Hoppas din kamera får hänga med om det blir några resor, för det är alltid kul att få se somriga semestrerbilder här på bloggen! Tack förresten för din kommentar på mina svartvita bilder, det är kul att höra att det finns flera än jag som också gillar att titta på foton i s/v :)
själv är jag ju lite av en nörd när det gäller det färglösa, så ibland känns det som om det kanske blir för mycket (eller lite...) :P
Ha en riktigt skön ledighet och hoppas du/ni får massor av sol! :D

Postat av: Ronnie

Hej igen ! Först hoppas att "The Queen" lägger många ägg och intressant reportage !
Ledighet ja det är väl bara att pysa iväg på lite turer ändå trots frånvaron av make , men visst är det roligare att göra saker tillsammans !
Ang. din kommentar på min bild från Hovs hallar så har jag använt ett s.k. stopperfilter lika kolsvart som glaset i en svetshjälm vilket innebär att focus o inställning görs innan detta filter sätts på plats i en filterhållare från Lee-filter. Blir då låååång slutartid för att kompensera ljusbortfallet och därmed lite kul effekter. Ett problem som uppstår märkte jag är färgbrus i de lite mörkare partierna trots reducering i camera raw. Använde förresten även ett halvtonad filter i samma bild som sitter samtidigt med stopperfiltret. Får se om jag hittar en lösning på färgbrusproblemet.
Ha det gott i värmen ! Ronnie

2013-07-18 @ 15:49:51
URL: http://www.ronniesfiske.se
Postat av: Morten Pedersen

Deilig med sommer sol og ferie.

2013-07-18 @ 20:51:56
URL: http://foto.dv.no
Postat av: Pernilla

Hoppas ni har det bra?
/P

2013-07-19 @ 07:51:35
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se
Postat av: Lennart O

Morning och fortsatt trevlig semester! Fast luktar verkligen en semester? Jag tycker att till och med ordet semester doftar ljuvligt. En doft av sol, sommar och frihet.

Även jag har haft några dagars semester, om nu en pensionär kan ha något som kallas semester. Men i varje fall ett par dagar på annan ort, bara för att finna att man har det nog ändå bäst hemma. Detta väldoftande ord "hemma" som väl är ett av de vackraste ord som finns, dvs om man verkligen funnit sitt "hemma" både i yttre och inre bemärkelse.

Ha det gott och njut av att få komma hem igen!

2013-07-19 @ 08:35:30
URL: http://leonardo34.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0