Med hjärtat på rätta stället!?

 
 
 
 
 
Vissa träd är mer älskvärda än andra. Så bara är det! :-)
 
Själv tycker jag att huvudet sitter någorlunda på rätt plats igen idag... Så då är det väl bäst att jag försöker koncentrera mej på mina studier, kanske!? Snart är det bara en vecka kvar tills första tentan dyker upp. 
 
Fick förresten ett telefonsamtal igårkväll. Min före detta arbetsgivare, den lokala idrottsföreningen, ska ha årsmöte i dagarna - och som vanligt är det svårt att hitta folk till styrelsen. Nu behövde de en kassör, för jag vet inte i vilket år i ordningen... Suck!
 
Okej, nog för att ekonomin i föreningen knappast är mycket större än mitt studiebidrag - men det vill ju framförallt till att ha en slimmad budget då också, för att ens ha en chans att få ihop debet och kredit... Och jag tror verkligen inte att jag är kapabel till att snickra ihop en sådan - och än mindre att jag har pondus nog för att tvinga alla andra berörda att dessutom strikt följa den.
 
Så... NEJ TACK!! <:-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marianne

Usch. Det är jobbigt när man år efter år blir tillfrågad om diverse uppdrag i styrelsen. Det är likadant här i vår stugförening. Vi som bott här länge lämnar gladeligen över till de nya och yngre medlemmarna.
Skönt att du har fått huvudet på plats nu.

Lycka till med pluggandet nu.

2013-02-05 @ 09:19:32
URL: http://livetsommajsan.blogspot.se/
Postat av: Lennart O

Morning! Kassör i en förening på dekis är nog ingen drömuppgift. Läser i lokalblaskan att nästan alla idrottsföreningar har problematisk ekonomi och det gäller inte bara de mindre föreningarna. De kommunala bidragen blir allt mer slimmade och staten ger och tar med samma hand.

Här har vi i natt begåvats med ett nytt och oönskat snötäcke. Inte mer än några cm men tillräckligt för att ställa till problem. I varje fall för mej.

I gårdagens "Vetandets värld" på tv sändes en film som visade vad som kommer att hända med havsytenivån om vi fortsätter att öka utsläppen av CO2. Fantasifulla skräckvisioner framfördes. T ex skulle Stockholm drabbas av 10-15 meters höjning av vattenytan. Tydligen tyckte även programredaktion att visionerna var allt för äventyrliga, för efter filmens slut slängde man in en brasklapp om att filmens påstående skulle med nuvarande trender och vetskaper inte infrias förrän om minst 1000 år!

I en intervju i DN häromdagen sa professor Lennart Bengtsson vid Uppsala universitet att vår planet har under de senaste hundra åren utsatts för en så obetydlig uppvärmning (ca 0,8 grad C), att knappast någon skulle märkt det om inte meteorologerna talat om det.

För en tid sedan sa en riksdagsman att vi måste ha bort CO2 ur atmosfären. Om han skulle fått sin vilja igenom så kan vi alla hälsa hem. Utan CO2 i atmosfären omöjliggörs att liv på jorden.

Ha det gott!

2013-02-05 @ 09:34:37
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Bonnfrua

Kassör, nej tack!!! Det räcker med att hålla koll på företagets fakturor som ska skrivas och så ska andra betalas. Det finns ju de som har det där som jobb, så då kan de ju få sköta´t också!

Idag har jag flyttat ner till fåtöljen brevid kaminen... mycket skönare att sitta med böckerna där än vid skrivbordet. Hehe

Snart dags att steka raggmunk, har inte fantasi till annat idag.
Lycka till med studier och tenta!!!

2013-02-05 @ 12:01:04
URL: http://bonnfruas365-bilder.blogspot.com
Postat av: Ronnie

Låter inte som nån höjdare , du ska ju fota , blogga o plugga + lite annat så det hinns inte med ! Skojar ju såklart lite , det bestämmer du ju själv men ibland kan det säkert vara svårt att få tiden att räcka till .
Eftertänksam bild det var säkert någon trädkramare med hjärtat på rätta stället som tyckte synd om den halshuggna granen.
Ha det fint !

2013-02-05 @ 12:33:10
URL: http://www.ronniesfiske.se
Postat av: Herr Nilssons Fru

Vilken härlig bild - oh ja där sitter ju hjärtat på rätta stället:)
Kramiz

2013-02-05 @ 13:23:48
URL: http://anki-nilsson.blogspot.se/
Postat av: Gunnar

Vilket härligt foto på trädet. Fast det är väl en Ent? Som Tolkien berättar...
Akta dig för kassörsuppdrag! Massor med jobb...

2013-02-05 @ 17:24:20
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com
Postat av: Lotta

Inte utan att jag känner igen det där efter att ha varit med i föreningslivet att antal år. Men som sagt, det är "nej tack" för mig också. Kanske ett annat år men nu behöver jag min egen energi till annat.

Håller tummarna för din kommande tenta :-)

Kraml

2013-02-05 @ 19:22:06
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Majsan, Lindsjö taxar

Just nu sitter jag med i 4 styrelser, 2 invald o 2 per rekommendation att fråga mig....det är ju kul. Senast tillfrågad om Kronobergs Taxklubb så det är jag nu.
Är det åteljakt nu för dina gubbar när hundjakten är förbi

2013-02-05 @ 19:58:51
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com
Postat av: Yvonne

Hoppas att det inte var influensa du fått, men det skulle du märka vid det här laget, det kommer fort (jag har nu erfarenhet av detta) Var man får det ifrån är en bra fråga...jag tvättar händerna så fort jag varit ute..tvättar med sprit på jobbet...vad mer ska man göra? Inte gå ut alls?

2013-02-05 @ 20:08:40
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: soffie

hihi kul foto :) å tack för det du berättade om skolan som din dotter hade gått på helt sjukt hur det är med allt som har hänt inom skolan men nu har de tänkt om när det gäller utbildningen till lärare iallafall och det är jättebra,ett tag kunde en lärare vara färdig lärare utan att ens ha kärnämnena men nu måste alla ha svenska matte och engelska iallafall.
vad bra att du kunde säga Nej till det uppdraget ibland kan det vara svårt då man varit med ett tag. lycka till med pluggandet vad ska du ha tenta i då ? kram

2013-02-05 @ 21:28:38
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Suss

BRA gjort att du sa nej. Jag har alldeles nyss också meddelat att jag inte tänker ingå i en festkommitté, där jag blev invald utan att vara tillfrågad. Förr hade jag nickat och sagt: "Ja, det kan jag väl!"

2013-02-05 @ 22:38:23
URL: http://leontina.blogg.se
Postat av: annette

Helt rätt att säga nej, det visar att Du har hjärtat på rätta stället, för att ta på sig uppdrag i en förening utan att riktigt tro på det gör så många andra som inte tänker längre än näsan!!

2013-02-08 @ 18:25:15
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0